Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak už i já mám konečně kontrolu za sebou=D všechno je v pořádku, máme 12cm a 300 g, přišlo mi to málo, ale dr říkala, že je to prý odpovídající stáří
jinak jsme se konečně dozvěděli, že čekáme holčičku=) sice jsme spíš chtěli kluka( hlavně přítel=D) ale to je jedno, hlavně že je zdravá=)=)
Ahoj holky ano i já chlapečka ![]()
jinak já se dívám jen po oblečení a semtam něco koupím. Jinqk postylku s košem budeme mít pučeny a mě znepokojuje nejvíc že jsem u našich a před porodem se chceme s přítelem stěhovat, takže si chci ted zařídit co nejvíc věcí at se pak jen věnuji stěhování ![]()
a o kilech mi ani nemluvte…zase mám pul kila dole
takže už tři kila dole než před těhu
Tak my máme dnes a zítra v domku elektrikáře, o víkendu topenáře na dokončovací práce, pak podáme na stavebním úřadu žádost o předčasnému užívání stavby (vršek doděláme ještě před narozením) a pak musí chudák manžel s pomocníky bleskurychle vymalovat, položit podlahy, sestavit kuchyň, sprcháč, nainstalovat záchod…Já ho tak lituju, do otěhotnění jsem na domku makala stejně jako on od nevidím do nevidím a teď jen v podstatě sedím doma a čekám..Když vše půjde dobře, snad už budou vánoce v novém
..No a po nich rychle dodělat vršek a komín a začneme vybavovat
..Já už mám v podstatě seznam všeho a vybráno mám také, takže to „jen“ nakoupit
..No nemáme toho před sebou málo ![]()
@ywettka16
to není možné, jak to že ti jde váha dolů? Jíš normálně, nebo máš nechutenství?
@marcela74 to právě nikdo neví proč hubnu
dr mi brala i krev a dělala stěry a vše je ok…já po potratech byla v caru a brala hormony, tak jsem přibrala na 80kg a ted to jde bud dolu kvuli tomu a nebo nevím no
ale mimčo je v pořádku a to je hlavní
jinak jím nejmín 5× denně a nechutenství jsem od 14 týdne měla minulej pátek jinak vše ok…
@ywettka16
a vyšetřili ti i štítnou žlázu? Po té se může hubnout, když je její činnost zvýšená. Já mám bohužel opačný problém, sníženou činnost, a už druhý týden jsem na hormonech.
@marcela74 štítku mám špatnou a lěčím se s ní už od 13 roku, ale dr mi bere pravidelně krev a i tu mám ok ![]()
Ano to říkám i já hpavně, že je mimčo ok ![]()
holky jste taky tak unavené jako já? dneska to je děs…
@ywettka16 jo a navíc mě při šůrování chytly záda, takže se nemůžu hnout ![]()
Zdravím maminy
![]()
No já taky do 20tt pořád šla s váhou dolu a ted (už jsem 23tt) na KO už bylo 1kg nahoru.Tak možna se to Ywettka16 přehoupne. Ted se pro změnu bojím, že ta váha půjde rychle vzhuru
.Jinak koukám, že skoro všechny víte co budete mít za mrňousky
.Jen ten náš se k nám pořád točí dupkou
,ale co hlavní je, že je vše v pořádku a jsme zdraví ![]()
@bozenkakatenka já jsem teda ráda, že nejsem jediná, kdo nepřibírá, mám zatím 1kg jsem 19+2tt ![]()