Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3620
27.11.13 08:38

Já jdu na UTZ příští týden 5.12., zatím nevíme, co to bude, mimino se pořád točí zády. Jsem už šíleně zvědavá, o to víc, že už pohlaví snad všechny tady víte. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
27.11.13 09:33

Holky taky gratuluji k dobrým zprávám a postupně se budou přidávat a co nevidět tady máme duben :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
27.11.13 09:47

Holky taky gratuluji k super zpravam.-) ja byla kvůli triplu na geńetice v 19tt a udelaly všechno co se dela v tom 22tt vse ok ale miru a vahu nevim :-( myslite ze toho 16.12.mi to dr. rekne? ze to podle normálního utz pozna?dekuji.Jj Duben fakt za chvílku i když si porad vzpominam na miminko, které je v nebicku posilam vsem v nebicku srdíčka :srdce:
:srdce: :srdce: mela jsem TP mit 26.12.2013 achjo ale život jde dal a ja z mesic a pul po revizi chtene otěhotněla a moc se tesime na berusku naší c.2 :-)Jinak mam 2otazky. První je, která mate Dubnatko a pamatujete si co na cestu pro miminko z porodnice?? a co do kocarku i fusak? nebo kombinezku? ja vim ze to zalezi podle počasí ale vse musí pak nachystat manzel je trdlo a nenajde nic :-)
a další otázka je nejaky dobry kocarek s tvrdyma kolama?4kolka? dekuji

• Citovat
  • Upravit
6379
27.11.13 10:06

@delfinek91 holka nemysli na to co se stalo a užívej si ted prospwrujícího těhu ;-) :-) já potratila 3× a taky si na andilky vzpomenu, ale nic víc si nepřipouštím :-)
jinak moje dr změří hlavičku, délku mimča a v tabulce jí vyjede kolik mimčo asi zhruba váží :-) co se týče toho co sebou do porodky, tak já si koupila kombinézku na jaro podzim, pak mám zavinovačku a i fusak, ale já fusak mám hlavně kvuli tomu, že naši jsou pod jeseníkem a třeba 10 dubna minulej rok tu ještě snežilo :-) jinak si myslim když bude njákej ten overálek nebo kombinezka, zavinovačka tak nebude potřeba pak fusak, ale jen třeba deka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
27.11.13 10:09

To asi ano :-) nachystam zavin. i fusak i kombinezku a uvidíme podle počasí :-)

• Citovat
  • Upravit
3620
27.11.13 10:31

Holky, mě to příjde, že duben je ještě strašně daleko. Ještě toho musím mraky stihnout. Hlavně v práci. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
27.11.13 10:51

Holky já sem za váma hrozně ráda chodim, ale poslední dobou mě tu vždycky vyděsí jak jste připravené :D My musíme ještě vymalovat, položit novou podlahu v obýváku, atd. a to nemluvím o nakoupení výbavičky. Pořád si říkám, že mám čas, ale už asi moc ne co?! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
27.11.13 11:08

@pepeng my zacneme s vybavickou tak po novem roce takze neboj pozadu urcite nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
27.11.13 11:19

@marinka5 :* uff, děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
27.11.13 11:24

@pepeng
já nemám vůbec nic, první dítě bude mít na jaře 10 let, je mi 39 a druhé dítě jsme neplánovali (teda chtěli jsme, ale podstatně dříve, a nešlo to, teď nás to velmi překvapilo). Takže po synovi mám někde na dně skříně jednu ubohou zavinovačku zelené barvy, toť vše. :zed: Ale mám hodné kamarádky a příbuzné, které aktuálně rodily, takže mi toho hodně přislíbily. Nejsem sice žádný sociální případ, že bych si nemohla zakoupit, ale už to nějak neprožívám, že by věkem? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.11.13 11:26

Ahojky holky těhulinky :-)nevím jestli jste to tady už nějak neprobíraly, ale chtěla jsem se zeptat kolik jste do teď přibraly? Já pořád nic nic a najednou nějakých 6-7 kg nahoře :roll:
A chodíte už na nějaké předporodní kurzy a nebo kdy to plánujete?
Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
27.11.13 11:40

@pavcici
já jsem doteď nabrala 2kg, ovšem nejsem žádná štíhlice, břicho už mám solidní, a asi to někde ubývá jinde, zjistila jsem, že mi začají plandat těhotenské kalhoty, které už nosím, a měla jsem je dobré.
Na žádné kurzy se nechystám, jdu rodit podruhé, a věřím svým instinktům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.11.13 12:03

@marcela74 Jeee jen 2 kg, to je krásný:-)Asi se to opravdu stěhuje z místa na místo.
Já jsem právě předtím byla poměrně hubená a teď se mi zničeho nic vykulilo bříško a obrovský prsa, že se do ničeho nevejdu, ale tomu asi neporučím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
27.11.13 12:46

Holky tak mi mame celkem všechno Nelinka ma 16mes. takze většina je po ni :-)akorát nam chybi monitor, chuvicky a par kousku pro mimi. Jinak mame vse akorta teda kosmetiku pro miminko a věci do porodnice
Holky nemate nektera prosim recepr na rychle a dobře venecky? dekuji

• Citovat
  • Upravit
delfinek91
27.11.13 12:58

Sofinka v brisku dnes rano 20+4tt :-) :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat