Poradna duly
Jana Čurdová
@delfinek91 Je to kombinace včetně autosedačky, myslíš, že je to hodně?
@Michaela-85 ten je hezký, jen nemá moc na výběr barevné kombinace, a ty kola mi přijdou už taky moc velky=)
Je krásný
náš styl.Ale všechny kočárky mají uzké korbičky
.Máme vyhlídnutý Solam a ten má korbičku 42cm širokou. Tak jdeme do něho. Chceme po Vánocích ještě skočit po Polska. Stejně všechno je dovoz z Polska ![]()
@bozenkakatenka taky jsem nad tím přemýšlela, jen jsem pak říkala, že kdyby byl nějaký problém, tak ta reklamace bude v polsku asi složitější no ![]()
No to asi jo, ale tak samo když si ho koupíš přes Net.My to máme do Polska asi 50km a 2kamarádky co mají ted malé, tak si tam byli koupit a žádný problém není. Jsou na 100%spokojené. Tak uvidíme ![]()
@KatkaKlcova my máme skoro to samý dva pokoje hotový všude prodlužovačky protože nemáme zásuvky a kuchyn bude nejdřív 22.12.
ale už mám uklizeno a ted už je to jen přehazování věcí
jak máte velký barák?
no já byla zvyklá vždy být v zápřahu a ted co jsem na nemocenské tak se nudim ![]()
jj napadlo mě magnesium, ale radši než brát vitaminy bych ho raději pila, jenže mě tak nechutná
a mám to jen při lehce,,zvýšené,, námaze
@Michaela-85 já si myslim, že je nejlepší ho vidět naživo, páč já byla rozhodlá pro jeden kočárek, že ho musim mít, tak jsem si našla kde ho mají a když jsem ho uviděla tak jsem se zhrozila
@Angie14 S tím souhlasím, dětský ráj je kousek od mojí práce, tak se tam po novém roce chystáme, třeba to nakonec dopadne s výběrem úplně jinak
..
Já už bych tak nakupovala, ale při představě předvánočního stěhování a těch věcí, co budeme muset sbalit si nedovedu přestavit, balit a znovu vybalovat ještě výbavičku
..
@Michaela-85 píše:
@Angie14 S tím souhlasím, dětský ráj je kousek od mojí práce, tak se tam po novém roce chystáme, třeba to nakonec dopadne s výběrem úplně jinak..Já už bych tak nakupovala, ale při představě předvánočního stěhování a těch věcí, co budeme muset sbalit si nedovedu přestavit, balit a znovu vybalovat ještě výbavičku
..
tak to je super, jj neni nad to si to vyzkouset.
jasny jeste pred vanocema
tak treba bude i hodne veci v akci ![]()
@Angie14 no baráček máme menší, je to vpodstatě 4+1, přízemní, ale starší, takže je pořád co dělat, opravovat a tak no
no já doufám, že tu kuchyň budu mít max do 14 dnů…chci mít na vánoce už čisto.
Holky, jen tak mimochodem, už máte vybrané jméno??my se s přítelem nějako nemůžem dohodnout=D
Tak my ještě jméno nemáme vybrané, ani jsme moc nepřemýšleli. Zatím neznáme pohlaví. U holek mám předběžně v užším výběru - Stela nebo Linda. U kluka mám jako vždy problém. Absolutně si nemůžu vybrat, chci normální jméno, ale s manželem jsme se nemohli shodnout u prvorozeného syna, nakonec kompromis - Marek. Ale pokud by to byl druhý kluk, bude to asi opět boj. Mně se líbí Tomáš, taková klasika. Ovšem rodina nesouhlasí.
Ahoj holky, já dnes lítala po obchodech-mikuláš, njáké dárečky atd a pak jsem ze sestřičkou dělala věnec a ted jsem unavená jako kotě
jinak jsem i v bazárku koupila takové dupačky a svetr ale je to fakt krásny a nemohla jsem to tam nechat
jinak něco málo mám a my se taky budeme snad do porodu stěhovat pokud budou finance na kauci atd…
a jméno? my čekáme chlapečka a bude to Zdeněk
po tatínkobi ![]()