Poradna duly
Jana Čurdová
Co já bych dala aspon za to jedko kilo
ale uvidíme na kontrolu jdu 17.12 a dr říkala, že kdybych pořád hubla tak prostě mi dá kapačky…musím přibrat a nebo mít aspon stejnou váhu tak uvidíme ![]()
Tak to já unavená jsem
ale zase na jednu stranu jsem dnes gruntovala atd ![]()
A který jsi týden???neboj, hlavní je, že mimi je o. k
.Taky jsem byla z toho nervozní a dr žíkal, že to je o. k a mám kamarádku, která je dr. přímo na porodním a ta mi to řekla taky tak.tak neboj ![]()
Jinak s tou unavou,,tak mám taky někdy dny, že nejsem schopná vylézt z postele ![]()
@bozenkakatenka jsem podle ms 21 týden a podle ultrazvuku 22 týden…
Ahojky holky, ja teda včera přijela z práce a usnula na dvě hoďky úplně mrtvá a dneska jsem zase cajk a zadělala na 10 druhů cukroví, víc jsem nedala a zítra budu pokračovat a pak péct a péct…na víkend přijede synova přítelkyně, takže zase kuchyň na krku a pak umřu
![]()
docela by mě zajímalo jaký termín porodu je tak trochu směrodatný podle MS mám 19.4. a podle ulrazvuků napřed 14.4. a teď zase už 9.4.???
..no při mém pracovním tempu nevím nevím ![]()
Holky já mám zatím necelé kilčo nahoře…
Jo a u nás to bude taky kluk! A když mě zrovna nechytnou bolesti křížové kosti a kostrče, tak se cítím moc dobře, vrcholím s výzdobou a chystám se něco málo napéct, dárečky mám z větší části nakoupené, chybí jen něco málo. Už se na Vánoce strašně těším!!!Zdravím všechny a přeju moc hezký den… ![]()
@Mber
já žasnu, jak jste aktivní s vánocema. Budu se muset zamyslet. Nad sebou. ![]()
Ja mela ms 1.7. podle ms tp 7.4.2014 a podle utz 12.4.2014
ale libi s emi datum 4.4.2014 tak snad ![]()
@delfinek91 ahojda, taky se nám moc líbí=) akorát mě na něm štve, že není polohovatelná rukojeť, je celkem vysoko a můj přítej a moje máma jsou prckové, takže by se jim s tim těžko jezdilo=D ale vybrali jsme wiejar Nicolla, je to obdoba marity, jen má lepší vychytávky, jako je právě ta poloh rukojeť a eko kůže=)
@KatkaKlcova a mas nejaky odkaz? z kolik se da asi sehnat mi muzeme tak do 3OOOkc. takze by jsme koupily pouzity.diky ![]()
@delfinek91 no tak to asi bohužel u tohoto nepochodíš, je to novější typ a řekla bych že né tak známej, hledala jsemn všude možně kde bych použitej našla ale nenašla, takže kupujem novej no ![]()