Poradna duly
Jana Čurdová
@Hedvikka mě je 22 takže jsem tady asi nejmladší
jinak ano ted si ty kopanečky musíme užívat, pak ty rany do močáku, žeber atd asi moc přijemny nebudou… ![]()
Dneska jsem se vážila, 2 kg nahoře, to je slušné. Jsem podle poslední kontroly 18+6. Termín porodu má posunutý na 20.4., Ywettko, myslím, že ty jsi na tom s termínem podobně, ne?
@marcela74 podobně na tom jsme
podle ms termín mám 15.4.
ale na poslední kontrole jsem měla -3kg takže ti ty dvě kila závadím
a holky dnes jsem přesně v polovině a zítra na kontrolu a na velkej ultrazvuk
jinak bříško mi ted roste snad ze dne na den ![]()
@ywettka16
tak to bych měla raději 3 kg dole, než dvě nahoře. Ve čtyřiceti se mi to bude těžko hubnout
Hlavně když mimino roste OK, moje kila můžou klidně dolů. ![]()
@marcela74 no mě dr vyhrožuje kapačkama a snad jsem za ty tři tydny aspon něco nabrala…od pozitivniho testu jsem jen a jen hubla a to není dobry
ale mimčo je ok to je pro mě hlavní… ![]()
@ywettka16
tak snad už to teď bude lepší, začínáme 5 měsíc, a myslím, že váha už půjde jenom nahoru.
Ahoj holky, minulý týden jsem byla na kontrole u doktorky v 17tt. a myslela si že mi třeba řekne jestli se připravit na holčičku nebo kluka, ale místo toho mi jen vzala krev, prohlédla mě ale bez ultrazvuku, zajímalo by mě jestli vám dělají ultrazvuk pokaždé???
@konice20 mě teda zatím dělala UTZ pokaždé, ale je pravda, že moje dr je z mých zkušeností u jiných dr nejlépe vybavená, má v ordinaci dokonce i 3D UTZ takže na něj nebudu muset do nemocnice, ale udělá mi ho ona=) Zatím jsem na všech vyšetřeních byla jen u ní=)
A ten 3d ultrazvuk dělají každé??? Moje doktorka má asi ultrazvuk z roku raz dva, protože takové mazanice co mi vyjela a dala na památku, tak za ty by se nemusel stydět ani Piccaso.
Příspěvek upraven 25.11.13 v 12:14
@konice20 mě dr dělá ultrazvuk taky na každé kontrole, ale třeba mě to dělá kvuli předešlým potratum tak se vždy mrkne a já aspo mám klid
neboj pokud je vše ok tak ti nemusí dělat ultrazvuk pokaždé… a jinak k tomu pohlaví-mě dr říkala v 18 týdnu že to vypadá na chlapečka, ale prej v tomhle týdnu muže mít holčička i nateklé pysky, takže si máme počkat na velkej ultrazvuk tak neboj aspon budeš mít jistotu z velkého ultrazvuku ![]()
@konice20 3D a 4D ultrazvuky jsou nadstandart a musíš si za ně něco připlatit
já jdu zítra ne velkej ultrazvuk a 3D fotečka mě vyjde na 100kč, pak mam možnost si nechat udělat sadu 3D foteček za 300kč a nebo video za 600kč
jinak normální fotka tam stojí 50kč tak jako u mojí dr
a né každá má dobrej ultrazvuk třeba moje má taky jen obyč ![]()
@ywettka16 jo to ta moje si pak za 3D taky něco účtuje, ta cena je podle mě stejná asi jako v nemocnici nebo někde v soukromým centru…jinak já jdu na velkej UTZ ve středu, a jdu taky k mojí dr;)
Tak já bych byla spíš radši, když na ně nepůjdu, protože pro mimčo nejsou zrovna ideální. Mě by stačil 2D ultrazvuk kde bude něco vidět.
@konice20 no my ještě s přítelem uvidíme kolik to bude stát
šetříme na kauce atd aby jsme před porodem šli do svojeho bydlení a pak vybavička atd takže se každá koruna bude hodit…ale zase na druhou stranu mám za sebou tři potraty a tohle je vymodlené těhu tak uvidíme no další totiž být už nemusí ![]()
@ywettka16 myslím že ten 3D stojí kolem 1000kč, ale kámoška byla v Sanusu- soukr. klinika a tam to měla za 1500 i s videem.