Poradna duly
Jana Čurdová
@ywettka16 buď v klidu, tak na tom mejdanu není sám, Matýášek se sním asi domluvil taky trsá celý den, ani si nemohu dát nohu přes nohu, páč mě hned kopne ![]()
@Gibo kočárek už jsme taky začali řešit a na bedně je zatím jen Maxi Cosi Mura 4, už jsme sním jezdili i po obchodě..můj muž je "hnídopich "
a tak zkoumal snad úplně všechno, takhle dlouho v tutom obchodě snad nikdy nikdo nebyl
nooo a pak jsme holkám řekli, že děkujeme a příjdeme v únoru
chudinky se už těšily na tržbu
![]()
@marinka5 jen chci říct, že taky 26.11. můj gynekolog v 7:00 h. nooo holky to si tu večer pěkně počteme novinky všech
![]()
Kocarek vypada pekne. Asi to nema rucni brzdu co? My chceme kocarek s rucni brzdou, abychom mohli v lete chodit na brusle. Koukam, ze skoro vsechny holky jdou 26.11 na ultrazvuk ![]()
@Vlaďka 74 jé tak to nás ten den jde hodně
já mám na pul desátou poradu u mojí dr a pak velkej ultrazvuk o pul druhe, takže prcka uvidím hned 2× už aby to bylo ![]()
jo a vím proč ty mimča v bříšku tak vyváděli, byl totiž uplněk a některá mimča se o to víc hybou…ale je pravda, že každej den ho cítím víc a víc a ponožky když si dávám tak se mu to nelíbí a to jsou rany ![]()
Ty jo ti doktoři se snad domluvili na stejnej den ať si nezavidíme že jedna jde dřív a druhá později ne? ![]()
@Mber já minulý pátek taky 25 cm a 350 g, tak jsem ráda, že nám to vychází ![]()
@Gibo nemá ručku, vidíš to mě nenapadlo s bruslema
, ale zas tak často nejezdím, tak to asi přežiju ![]()
jee holky a o víkendu začínám péct cukroví ![]()
@ywettka16 joooo ponožky a boty jim vadí, no v létě by to bylo do žabek a nazdar, já jen než se ráno nabalím oblečením, zapnu boty poberu kabelku, pc atd. tak pak funím v autě jako blázen
a to jsme v půlce a mám 3,5 kg nahoře, to nevím co nás pak čeká ![]()
@Vlaďka 74 já funím a to mám o tři kily mí než před těhu, ale je pravda, že se mi zmenšily stehna a šlo to vše do břicha
no nevím co budeme dělat před termínem-asi budem pupek vozit před sebou na kolečkách
bože to je pžedstava a asi nám do smíchu moc nebude ![]()
Ahoj holky, my byli na uzv dneska, ve 20tt. Na ten velký se budu objednávat teď. No, už víme co to bude…
Jsem říkala doktorce - chceme překvapení, neříkejte mi to. Jak mi jezdila po břiše, řekla - a já už to vim. A jezdila dál, ukazovala mi očíčka, ručičky, nožičky… Pak si mimísek asi řekl že když má táta zejtra ty třicetiny že mu dá dárek aby to věděl a měl radost
Rozcapil se nožičkama přímo proti sondě, takže pindíka nešlo nevidět… Bude to pořádnej bejk
![]()
Ahoj, po dlouhé odmlce se hlásím. Čekala jsem do včerejška na výsledky triplů, a vyšly dobře, takže snad bude všechno ok. Cítím se relativně OK. S funěním jsem na tom podobně jako Vlaďka, ale nebude to u nás tím věkem?
Jinak mě pekelně bolí kosti v pánvi. Tak nevím, jestli to mám z celodenního sezení na zadku v práci, a nebo je už to nějaká příprava těla. Břicho roste pekelně, a to mám asi 2,5 kg navrch, takže nechápu. Rozhodila se mi akorát štítná žláza, a jsem od tohoto týdne na hormonech. Na ultrazvuk jdu 5.12., a snad už se taky dozvím pohlaví, syn nedá pokoj, chce bráchu. ![]()
@Vlaďka 74 píše:
@Mber já minulý pátek taky 25 cm a 350 g, tak jsem ráda, že nám to vycházíjee holky a o víkendu začínám péct cukroví
Tak jsme na tom podobně…
Už víte, co čekáte? My prý máme počítat s klučíkem, takže syn se těší na bráchu…
@Vlaďka 74 Teď si vlastně vzpomínám-už jsi to asi psala-taky to bude kluk, viď? Dávala jsi sem i tu fotečku, jak ukazuje pindíka. Byla jsi to ty? ![]()