Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6379
18.11.13 20:55

@Vlaďka 74 mě se taky malej protahuje a dnes se ozývá celej den :-) a neboj na věku v těhu nezáleží ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
19.11.13 09:02

Tak holky, vcera nam potvrdili kluka:-)a ja mam nakoupeno uz pul krabice saticek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
19.11.13 09:35

Tak holky, vcera nam potvrdili kluka:-)a ja mam nakoupeno uz pul krabice saticek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
19.11.13 10:12

Ahoj holky, prosímvás myslíte si, že když ještě nevím pohlaví, ale už to nemůžu vydržet (na gyndu jsem objednaná až na 5.12.), že se můžu sebrat a jít si někam zaplatit ultrazvuk aby mi to řekli? Vím, že to zní pitomě, ale vy mě chápete ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
19.11.13 11:19

@LennaZS tak to jsi mě pobavila ;-) :-) ale nevadí, šatičky prodáš a koupíš kratásky :-) hlavně, že je mimčo zdravé :-) já se teda modlím, aly mi za týden potvrdili chlapečka-už jsme si na něj zvykli :-D
@pepeng určitě se obědnat mužež na ultrazvuk kterej si sama zaplatíš, ale z mojí skušenosti se musíš objednat tak měsíc dopředu (aspon my to tady tak máme ;-) ) zavolej a poptej se-nic špatnyho neuděláš neboj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
19.11.13 14:41

Ahoj mám po kontrole, doktorka mi udělala velký utz, řekla mi že je vše dobré, ale v žádance na genetiku mi napsala oligohydramnion a k tomu vykřičník tak jsem si to našla co to znamená a znamená to, že mám menší množství plodové vody :,( :,( :,( jsem z toho uplně v háji, je s tím spojený potrat, předčasný porod, vvv ledvin, moč. trubice atd. je mi z toho na nic :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
19.11.13 15:15

@marinka5 Neboj, vždyť ona by ti řekla, kdyby to bylo vážné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
19.11.13 15:39

@marinka5 Ahojky, tak to je teda megera! Ale zase si říkám, že kdyby to bylo vážné, tak tě pošle na UTZ do nemocnice hned ;) už jsem tady četla případy, kdy mají maminky míň plodovky, ale vše bylo v pořádku… častěji byly na ko a taky třeba rodily dřív, ale určitě to tu bylo. Nevybavím si žádný špatný případ… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
19.11.13 15:46

@marinka5 Taky věřím, že to bude dobré, doktoři dělají vykřičníky „rádi“, já mám v průkazce AMC taky červeně a podtrženou, i když to prozatím nic špatného neznamená :-)..

Holky, zítra jdu do gennetu na kontrolní UTZ a pro kompletní výsledky AMC, už aby to bylo za námi, samozřejmě s dobrým výsledkem a bez prozrazení pohlaví :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
19.11.13 15:48

A co se pohybů týče, tak jsem sice 21 tt, ale že bych cítila nějaké extra cviky, to zatím ne..Občas zalechtá, někdy se dva dny neděje nic, ale vím, že je vše ok - v pátek jsme byli na prohlídce..Asi to bude pěkný lenoch :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
19.11.13 16:17

@marinka5 ahoj a neboj se…dr kdyby se jí to nelíbilo a nebo ti hrozilo co jsi vyčetla, tak by tě poslala hned někam na vyšetřeni ;-) :-) třeba máš jen mín plodovky, ale je to ještě v normě a dr si tě budou víc hlídat a častěji kontrolovat :-* :-) a ty vykřičníky tam píše ať si toho všimnou na ruznych kontrolách a pak třeba i v porodce… neboj bude vše v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
19.11.13 17:37

@marinka5 přikláním se k názoru holek, oni to tam píšou aby si toho hned všimli…já to tam mám celé zabarvené díky tomu srdíčku…
@Michaela-85
taky držím zítra palečky, je to těšení i trošku pocení viď :think:, ale uvidíš, že se ti maličký ukáže v celé své kráse, jestli to teda nebude nějaká herečka :lol:

@LennaZS tak vítám dalšího chlapáka, a ty šatičky plně chápu, taky jsem měla pár věcí už nakoupených dorůžova, ale mě to naznačil doktor už v 9 týdnu, že to vypadá na kluka, tak jsem si dala s růžovkou pohov :jazyk:, ale mám pocit, že jsme si tu spíš přály holčičky, co :dance: :srdce:, ale bagr, rypadlo a kraťáky jsou taky dobrý :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
19.11.13 20:37

@Michaela-85 Míšo tak to na tebe budu myslet! :hug: a moc si mě uklidnila s těmi pohyby… já sice nějak ve stresu nejsem, ale tak čekám, kdy zase něco ucítím…
je fakt, že to můžou být lenošci a pak to tak bude po celé těhu, že se tam občas zašmrdolí a pak lehárko :P

@Vlaďka 74 jooo, my taky chtěli holčičku do páru, že by to bylo dobrý… ale teď se spíš těšíme na kluka - parťáka pro našeho brouka :andel: jinak jsem si taky koupila dvě růžové věci (že to kdyžtak někomu dám)… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
19.11.13 20:38

Jo a holky to je fakt, že oni si v průkazce zaškrtávají a podtrhávají to co si chtějí hlídat! Ale nemusí to znamenat vůbec nic špatného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
19.11.13 21:47

Holky malej dnes asi má njákou párty :-D nejdřív se tam přez den pořád šmrdolil, pak mě okopával a hrb jsem měla na levo, napravo a ted uprostřed :-D no asi se pak až bude větší mám na co těšit-to budu okopaná :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí