Poradna duly
Jana Čurdová
@Vlaďka 74 mě se taky malej protahuje a dnes se ozývá celej den
a neboj na věku v těhu nezáleží
![]()
Tak holky, vcera nam potvrdili kluka:-)a ja mam nakoupeno uz pul krabice saticek ![]()
Tak holky, vcera nam potvrdili kluka:-)a ja mam nakoupeno uz pul krabice saticek ![]()
Ahoj holky, prosímvás myslíte si, že když ještě nevím pohlaví, ale už to nemůžu vydržet (na gyndu jsem objednaná až na 5.12.), že se můžu sebrat a jít si někam zaplatit ultrazvuk aby mi to řekli? Vím, že to zní pitomě, ale vy mě chápete ne?
@LennaZS tak to jsi mě pobavila
ale nevadí, šatičky prodáš a koupíš kratásky
hlavně, že je mimčo zdravé
já se teda modlím, aly mi za týden potvrdili chlapečka-už jsme si na něj zvykli ![]()
@pepeng určitě se obědnat mužež na ultrazvuk kterej si sama zaplatíš, ale z mojí skušenosti se musíš objednat tak měsíc dopředu (aspon my to tady tak máme
) zavolej a poptej se-nic špatnyho neuděláš neboj ![]()
Ahoj mám po kontrole, doktorka mi udělala velký utz, řekla mi že je vše dobré, ale v žádance na genetiku mi napsala oligohydramnion a k tomu vykřičník tak jsem si to našla co to znamená a znamená to, že mám menší množství plodové vody
jsem z toho uplně v háji, je s tím spojený potrat, předčasný porod, vvv ledvin, moč. trubice atd. je mi z toho na nic
![]()
@marinka5 Neboj, vždyť ona by ti řekla, kdyby to bylo vážné.
@marinka5 Ahojky, tak to je teda megera! Ale zase si říkám, že kdyby to bylo vážné, tak tě pošle na UTZ do nemocnice hned
už jsem tady četla případy, kdy mají maminky míň plodovky, ale vše bylo v pořádku… častěji byly na ko a taky třeba rodily dřív, ale určitě to tu bylo. Nevybavím si žádný špatný případ… ![]()
@marinka5 Taky věřím, že to bude dobré, doktoři dělají vykřičníky „rádi“, já mám v průkazce AMC taky červeně a podtrženou, i když to prozatím nic špatného neznamená
..
Holky, zítra jdu do gennetu na kontrolní UTZ a pro kompletní výsledky AMC, už aby to bylo za námi, samozřejmě s dobrým výsledkem a bez prozrazení pohlaví
..
A co se pohybů týče, tak jsem sice 21 tt, ale že bych cítila nějaké extra cviky, to zatím ne..Občas zalechtá, někdy se dva dny neděje nic, ale vím, že je vše ok - v pátek jsme byli na prohlídce..Asi to bude pěkný lenoch
..
@marinka5 ahoj a neboj se…dr kdyby se jí to nelíbilo a nebo ti hrozilo co jsi vyčetla, tak by tě poslala hned někam na vyšetřeni
třeba máš jen mín plodovky, ale je to ještě v normě a dr si tě budou víc hlídat a častěji kontrolovat
a ty vykřičníky tam píše ať si toho všimnou na ruznych kontrolách a pak třeba i v porodce… neboj bude vše v pořádku ![]()
@marinka5 přikláním se k názoru holek, oni to tam píšou aby si toho hned všimli…já to tam mám celé zabarvené díky tomu srdíčku…
@Michaela-85
taky držím zítra palečky, je to těšení i trošku pocení viď
, ale uvidíš, že se ti maličký ukáže v celé své kráse, jestli to teda nebude nějaká herečka ![]()
@LennaZS tak vítám dalšího chlapáka, a ty šatičky plně chápu, taky jsem měla pár věcí už nakoupených dorůžova, ale mě to naznačil doktor už v 9 týdnu, že to vypadá na kluka, tak jsem si dala s růžovkou pohov
, ale mám pocit, že jsme si tu spíš přály holčičky, co
, ale bagr, rypadlo a kraťáky jsou taky dobrý ![]()
@Michaela-85 Míšo tak to na tebe budu myslet!
a moc si mě uklidnila s těmi pohyby… já sice nějak ve stresu nejsem, ale tak čekám, kdy zase něco ucítím…
je fakt, že to můžou být lenošci a pak to tak bude po celé těhu, že se tam občas zašmrdolí a pak lehárko ![]()
@Vlaďka 74 jooo, my taky chtěli holčičku do páru, že by to bylo dobrý… ale teď se spíš těšíme na kluka - parťáka pro našeho brouka
jinak jsem si taky koupila dvě růžové věci (že to kdyžtak někomu dám)… ![]()
Jo a holky to je fakt, že oni si v průkazce zaškrtávají a podtrhávají to co si chtějí hlídat! Ale nemusí to znamenat vůbec nic špatného ![]()
Holky malej dnes asi má njákou párty
nejdřív se tam přez den pořád šmrdolil, pak mě okopával a hrb jsem měla na levo, napravo a ted uprostřed
no asi se pak až bude větší mám na co těšit-to budu okopaná
![]()