Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj čekatelky
hlásím, že jdu na velký UZ 25.11. skoro stejně jako vy všechny
je to po 5ti týdnech od poslední kontroly, hrůůůza doba
!!!
Mám nahoře už 9kilo, prej to není ani vidět, ale já mám z toho nerva
prcek žďuchá už docela dost, kolikrát i nepříjemně, takže na ten konec těhu nechci ani myslet
bolí mě ve slabinách, kyčle i kostrč a musím teda trapně říct, že se mi být těhotná nějak nelíbí
(berte s nadhledem-miminko je vymodlené
)
Ahoj holky, mě dneska postihla zase těhu nevolnost
doblila jsem ráno celou kuchyň a od té doby nemužu nic sníst-hned se mi navalí a tak jsem jen o hořkém čaji a suchém rohlílu…snad to zítra bude lepší
naposledy mi takhle bylo v prvním trimestru…
@Boudice23 nene viroza to nebude-takhle jsem měla těhu nevolnosti a mamka říkala, jestli na mě nejde migréna ![]()
@Mber jo jo je to chlapák a je nás tady taky nějak podezřele hodně s klukama ![]()
@Evčík teda zrovna dneska jsem byla s mužem nakoupit a taky jsem mu říkala, že mě bolí kostrč a pánev, taky jsem si říkala, že jsem pořád v autě zda to není z toho, ale spíš mě to bolí když chvilku chodím a pak s pejskem na procházce ještě horší
![]()
@ywettka16 chudáku ty se toho nezbavíš, viď ![]()
@marcela74 ahoj já se smála, když jsem to četla, hele možná asi jo
, ale my to DÁME nějak se do porodu dofuníme, problémy žen středního věku
…
@Vlaďka 74 no já doufám že zbavím, ale mamka se mnou zvracela i na porodním sále, takže počítám, že tohle nebyl poslední den
já si myslela, že to je migréna. ta mi ale začíná bolení hlavy a né zvracením…uvidíme zítra ![]()
Jo a holky věkem to finení nebude-mě je 22 a taky funím ![]()
@Vlaďka 74 píše:
@Mber jo jo je to chlapák a je nás tady taky nějak podezřele hodně s klukama
@marinka5 píše:
@Mber prosimte ten velky utz v Budejovicich se dela ve 3D?
Ahoj. Záleží na tom, kdo Ti ho bude dělat, jestli Ti to na 3 či 4D přepnou. Mě to takhle přepíná primář při každé kontrole i s fotečkama, takže v těch Budějkách jsem na to ani nevzdychla. Myslím ale, že tam tu možnost určitě mají. Obrázky jsme tam dostali celkem tři-ty normální a nechali si nahrát DVD, takže máme krásný filmeček prďouska…Držím Ti palečky a chtěla jsem Ti ještě napsat, aby ses snažila hodit v rámci možností do klidu, četla jsem tu, čím se trápíš…Takhle bys ubližovala sobě i mimču. Musíš věřit, že to bude dobré. Hele já i po tom všem, čím jsem si prošla, jsem si absolutně zakázala myslet na to, že by bylo něco špatně, prostě to všechno dobře dopadne a dočkám se miminka v náručí. Zkus přesvědčit i ty sama sebe a tomu svýmu miminku věř, že to zvládne!!! ![]()
@marinka5 A jestli Ti můžu doporučit, domluv si vyšetření u paní doktorky Šustrové… ![]()
@Mber no ja uz jsem objednana tak nevim jestli bych se pak mohla s nimy domluvit a vyzadat si tu pani doktorku. Popravde mam trochu obavy z pana Cutky starsiho…naposled kdyz jsme tam byli po tech potratech choval se velmi zvlastne ale o to zas az tak nejde hlavne at vse dopadne dobre
@marinka5 No tak na co chceš čekat, když máš z pana doktora obavy? Vem to do svých rukou holka a zavolej si tam a domluv si to!!!
Sofinka v brisku 19+5tt