Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
delfinek91
21.11.13 17:12

Sofinka v brisku 19+5tt :-) :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
185
21.11.13 18:00

Ahoj čekatelky :mavam: hlásím, že jdu na velký UZ 25.11. skoro stejně jako vy všechny :lol: :pankac: je to po 5ti týdnech od poslední kontroly, hrůůůza doba :cert:!!!
Mám nahoře už 9kilo, prej to není ani vidět, ale já mám z toho nerva :evil: prcek žďuchá už docela dost, kolikrát i nepříjemně, takže na ten konec těhu nechci ani myslet :roll: bolí mě ve slabinách, kyčle i kostrč a musím teda trapně říct, že se mi být těhotná nějak nelíbí :oops: (berte s nadhledem-miminko je vymodlené :andel: :hug: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
21.11.13 19:28

Ahoj holky, mě dneska postihla zase těhu nevolnost :-( doblila jsem ráno celou kuchyň a od té doby nemužu nic sníst-hned se mi navalí a tak jsem jen o hořkém čaji a suchém rohlílu…snad to zítra bude lepší :-) naposledy mi takhle bylo v prvním trimestru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
21.11.13 19:33

@ywettka16 čoveče nemáš spíš nějakou virozu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
21.11.13 19:36

@Boudice23 nene viroza to nebude-takhle jsem měla těhu nevolnosti a mamka říkala, jestli na mě nejde migréna :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
21.11.13 20:26

@Mber jo jo je to chlapák a je nás tady taky nějak podezřele hodně s klukama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
21.11.13 20:29

@Evčík teda zrovna dneska jsem byla s mužem nakoupit a taky jsem mu říkala, že mě bolí kostrč a pánev, taky jsem si říkala, že jsem pořád v autě zda to není z toho, ale spíš mě to bolí když chvilku chodím a pak s pejskem na procházce ještě horší :( :D

@ywettka16 chudáku ty se toho nezbavíš, viď  :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
21.11.13 20:34

@marcela74 ahoj já se smála, když jsem to četla, hele možná asi jo :lol: :lol: :lol:, ale my to DÁME nějak se do porodu dofuníme, problémy žen středního věku :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
21.11.13 21:22

@Vlaďka 74 no já doufám že zbavím, ale mamka se mnou zvracela i na porodním sále, takže počítám, že tohle nebyl poslední den :-( já si myslela, že to je migréna. ta mi ale začíná bolení hlavy a né zvracením…uvidíme zítra :-)
Jo a holky věkem to finení nebude-mě je 22 a taky funím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
22.11.13 08:42
@Vlaďka 74 píše:
@Mber jo jo je to chlapák a je nás tady taky nějak podezřele hodně s klukama :lol:
:palec: A podle podpisu koukám taky Matyášek jako my… :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
22.11.13 08:47
@marinka5 píše:
@Mber prosimte ten velky utz v Budejovicich se dela ve 3D?

Ahoj. Záleží na tom, kdo Ti ho bude dělat, jestli Ti to na 3 či 4D přepnou. Mě to takhle přepíná primář při každé kontrole i s fotečkama, takže v těch Budějkách jsem na to ani nevzdychla. Myslím ale, že tam tu možnost určitě mají. Obrázky jsme tam dostali celkem tři-ty normální a nechali si nahrát DVD, takže máme krásný filmeček prďouska…Držím Ti palečky a chtěla jsem Ti ještě napsat, aby ses snažila hodit v rámci možností do klidu, četla jsem tu, čím se trápíš…Takhle bys ubližovala sobě i mimču. Musíš věřit, že to bude dobré. Hele já i po tom všem, čím jsem si prošla, jsem si absolutně zakázala myslet na to, že by bylo něco špatně, prostě to všechno dobře dopadne a dočkám se miminka v náručí. Zkus přesvědčit i ty sama sebe a tomu svýmu miminku věř, že to zvládne!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
22.11.13 08:48

@marinka5 A jestli Ti můžu doporučit, domluv si vyšetření u paní doktorky Šustrové… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
22.11.13 09:01

@Mber no ja uz jsem objednana tak nevim jestli bych se pak mohla s nimy domluvit a vyzadat si tu pani doktorku. Popravde mam trochu obavy z pana Cutky starsiho…naposled kdyz jsme tam byli po tech potratech choval se velmi zvlastne ale o to zas az tak nejde hlavne at vse dopadne dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
22.11.13 09:04

@marinka5 No tak na co chceš čekat, když máš z pana doktora obavy? Vem to do svých rukou holka a zavolej si tam a domluv si to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
22.11.13 09:08

@Mber A myslis ze by to teda jeste slo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie