Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
delfinek91
11.12.13 09:05

Holky ja jsem ji nasla :-) dlouho jsem hledala přes seznam vsechny prodeje roan marita včera asi do 18hod.jsem zase hledala pa i přes google a podarilo jsme ja jsme tak sikovna kolem 21hod.jsme nasla ten kocarek pak jsme n cosi klikla a vyjely asi ´4 inzeraty co prodávala na Modrym Koniku tak jsme ji hned napsala jupiii :-)Jen ted cekam az mi napise a posle znovu jeji číslo. Ta Pani totiž prodávala kamarádce ten kocarek takze je dulezite ze jsme ji nasla tu pródejkyni bych nenasla nikdy.Mam takovou radost jsem fakt dobra :-)) Jen at hlavne napise -)

• Citovat
  • Upravit
3620
11.12.13 10:11

Ahoj, já jdu dnes na kardio UTZ, takže určitě prcka důkladně proklepne.
Jinak v práci před vánocema mazec, a to jsem se ještě dnes dověděla, že začátkem roku máme v práci hloubkovou kontrolu na komplet účetnictví, a já jaké šéfová ekonomického oddělení si to teda vyžeru. Začínám tipovat, že neporodím ve svém rodném městě, ale na pracovišti. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
11.12.13 12:08

Ahoj holky, tak at kontroly co vás čekají dopadnou dobře :-) jinak malej se hýbe a spinka pravidelně a nevím, ale asi dva dny po sobě pocituji i ve stoje, že se tam otáčí tak snad už teda ho začnu cítit i ve stoje…ale pořád nevím jestli je to malej nebo ne :-D no a mě kontrola čeká v uterý a už se taky nemužu dočkat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
11.12.13 12:29

Holky mam dotaz Nelinka se narodila 12.7.2012 rodicak mam na 2roky první 3mesice jsem brala 6100kc a pak celou dobu 115OOkc.Na sociace manzelovi vypocitaly ze v Unoru dostanu posledních 11500kc a v Breznu 61OOkc a konecna. Nejak tomu nerozumym vzdyt mala ma zitr 17mesicu? takze 12.7.2014 bude mit 2roky a me konci rd v Breznu???co je to za blbost? dekuji

• Citovat
  • Upravit
6379
11.12.13 12:39

@delfinek91 tak tohle nechápu :-( je jasny, že na malou ti už platit nebudou když se ti narodi druhy mimčo, ale šla bych se tam radši zeptat ;-) oni na tohle jsou bohužel svině :-( ale říkáš to dobře do 2 roku malé by jsi měla dostávat 11500 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
11.12.13 13:52

Achjo chvilku radost a ted zase smutek :-(( mamka napsala te pani protože ona je tam prihlasena a pry tam ma napsane u jmena ze porusuje pravidla :-( achjo tak je asi fakt po kocarku :-((

• Citovat
  • Upravit
10486
11.12.13 14:04

Holky taky vas pali zaha? Me uz pali cca mesic ale bylo to vzdy tak jednou za par dni. Ted uz je to denne a je to teda pekne hnusny :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
11.12.13 14:11

@delfinek91 ale to ještě neznamená, že to je špatnej kočárek nebo něco :-) přece jen ho převezmeš a uvidíš na vlastní oči tak se nestrachuj ;-) :-)
@marinka5 mě žáha nepálí a asi ani ještě nepálila…ale prej je dobry to co propagují v reklamě (ted si nevzpomenu na název) a nebo studeny mléko prej taky pomáhá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
11.12.13 14:41

Ahojky, ja si dnes na to paleni poridila renie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
11.12.13 15:06

@ywettka16 ja vim ale ta pani to prodava kámošce a ta pani tam ma napsane ze porucuje pravidla nepise mi takze tam asi není a prave potrebuji aby mi poslala to cilso na tu jeji kamarádku. manzel do olo. nepojede jen tka stoji to peníze takze pokud se sama neozve tak bohužel :-(

• Citovat
  • Upravit
11.12.13 17:57

Hlásím návrat od Dr. z KO. vše je o. k a v pořádku :potlesk:.a mrňousek už nebyl stydlínek a ukázal se v plné parádě :potlesk: :).Budeme mít Toníčka :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
11.12.13 18:14

@bozenkakatenka
Taky jsem dnes byla u lékaře, na kardio, projel i ostatní věci, žaludek, močák, plodové vody mám hodně, mimino je prý ve výborné poloze, vše ok, a taky budeme mít Toníčka. :* Když nám řekli minulý týden pohlaví, kluk, tak jsme původně měli variantu Tomáš nebo Filip, nakonec jsme vše zavrhli, a hrozně se nám líbí Antonín. A tohle jméno odsouhlasila celá rodina, bez výhrad. Pro holku jsme měli Stela. A mám dojem, že jsi to psala asi ty, že máš taky holčičí jméno Stela. Máme stejný vkus. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.13 18:28

Jojo, á, e uplně stejné jména :potlesk: :).Tatínek je Tomáš, ale už má jednoho klučíka(7let) z předešlého vztahu a je taky Tomáš, tak hned nás napadl Toníček :) a pěkně se to rýmuje Toníček a Tomíček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
11.12.13 19:22

@bozenkakatenka je muj pritel taky Tomas a ma 7mi leteho Toma z predchoziho vztahu :) akorat mi ted budeme mit Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
11.12.13 19:35

To jsou teda shody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie