Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, já jdu dnes na kardio UTZ, takže určitě prcka důkladně proklepne.
Jinak v práci před vánocema mazec, a to jsem se ještě dnes dověděla, že začátkem roku máme v práci hloubkovou kontrolu na komplet účetnictví, a já jaké šéfová ekonomického oddělení si to teda vyžeru. Začínám tipovat, že neporodím ve svém rodném městě, ale na pracovišti. ![]()
Ahoj holky, tak at kontroly co vás čekají dopadnou dobře
jinak malej se hýbe a spinka pravidelně a nevím, ale asi dva dny po sobě pocituji i ve stoje, že se tam otáčí tak snad už teda ho začnu cítit i ve stoje…ale pořád nevím jestli je to malej nebo ne
no a mě kontrola čeká v uterý a už se taky nemužu dočkat ![]()
Holky mam dotaz Nelinka se narodila 12.7.2012 rodicak mam na 2roky první 3mesice jsem brala 6100kc a pak celou dobu 115OOkc.Na sociace manzelovi vypocitaly ze v Unoru dostanu posledních 11500kc a v Breznu 61OOkc a konecna. Nejak tomu nerozumym vzdyt mala ma zitr 17mesicu? takze 12.7.2014 bude mit 2roky a me konci rd v Breznu???co je to za blbost? dekuji
@delfinek91 tak tohle nechápu
je jasny, že na malou ti už platit nebudou když se ti narodi druhy mimčo, ale šla bych se tam radši zeptat
oni na tohle jsou bohužel svině
ale říkáš to dobře do 2 roku malé by jsi měla dostávat 11500 ![]()
Achjo chvilku radost a ted zase smutek
mamka napsala te pani protože ona je tam prihlasena a pry tam ma napsane u jmena ze porusuje pravidla
achjo tak je asi fakt po kocarku ![]()
Holky taky vas pali zaha? Me uz pali cca mesic ale bylo to vzdy tak jednou za par dni. Ted uz je to denne a je to teda pekne hnusny :-
@delfinek91 ale to ještě neznamená, že to je špatnej kočárek nebo něco
přece jen ho převezmeš a uvidíš na vlastní oči tak se nestrachuj
![]()
@marinka5 mě žáha nepálí a asi ani ještě nepálila…ale prej je dobry to co propagují v reklamě (ted si nevzpomenu na název) a nebo studeny mléko prej taky pomáhá ![]()
@ywettka16 ja vim ale ta pani to prodava kámošce a ta pani tam ma napsane ze porucuje pravidla nepise mi takze tam asi není a prave potrebuji aby mi poslala to cilso na tu jeji kamarádku. manzel do olo. nepojede jen tka stoji to peníze takze pokud se sama neozve tak bohužel ![]()
Hlásím návrat od Dr. z KO. vše je o. k a v pořádku
.a mrňousek už nebyl stydlínek a ukázal se v plné parádě
.Budeme mít Toníčka
![]()
@bozenkakatenka
Taky jsem dnes byla u lékaře, na kardio, projel i ostatní věci, žaludek, močák, plodové vody mám hodně, mimino je prý ve výborné poloze, vše ok, a taky budeme mít Toníčka.
Když nám řekli minulý týden pohlaví, kluk, tak jsme původně měli variantu Tomáš nebo Filip, nakonec jsme vše zavrhli, a hrozně se nám líbí Antonín. A tohle jméno odsouhlasila celá rodina, bez výhrad. Pro holku jsme měli Stela. A mám dojem, že jsi to psala asi ty, že máš taky holčičí jméno Stela. Máme stejný vkus. ![]()
Jojo, á, e uplně stejné jména
.Tatínek je Tomáš, ale už má jednoho klučíka(7let) z předešlého vztahu a je taky Tomáš, tak hned nás napadl Toníček
a pěkně se to rýmuje Toníček a Tomíček ![]()
@bozenkakatenka je muj pritel taky Tomas a ma 7mi leteho Toma z predchoziho vztahu
akorat mi ted budeme mit Romana
Holky ja jsem ji nasla
dlouho jsem hledala přes seznam vsechny prodeje roan marita včera asi do 18hod.jsem zase hledala pa i přes google a podarilo jsme ja jsme tak sikovna kolem 21hod.jsme nasla ten kocarek pak jsme n cosi klikla a vyjely asi ´4 inzeraty co prodávala na Modrym Koniku tak jsme ji hned napsala jupiii
Jen ted cekam az mi napise a posle znovu jeji číslo. Ta Pani totiž prodávala kamarádce ten kocarek takze je dulezite ze jsme ji nasla tu pródejkyni bych nenasla nikdy.Mam takovou radost jsem fakt dobra
Jen at hlavne napise -)