Poradna duly
Jana Čurdová
Tak ted cucime na telku a normalne v roce 2014 ma byt porodne na druhé dite
tak to jśem teda zvedava a pry ani za nem.se nebude platit tech 100kc vim ze to ma byt nevim od kdy presne ale mělo se platit 60kc a ted uz jen za vysetreni
tak snad to tak bude ![]()
@mazlik.win já právě vždy říkám týden a ne přesně na den…jen vím, že v pondělí začínám novej týden ![]()
@delfinek91 já bych brala už aby byl malej u mě ![]()
@delfinek91 mě se něco plete, že to je ale až od roku 2015…ale nezlobila bych se kdyby to porodny zavedli už ted a my se dočkali
teda já budu mít první, ale stejně ho asi nedostanu…
@ywettka16 Nee fakt dnes to mají ještě pry doresit ale ze to tak bude tak jsem zvedava ![]()
Holky dnes mam tak krasny den
Ta pani me poslala konecne to číslo a te jeji kamarádce jsem hned zavolala takze zítra jedeme do Olomouce
Další je ze dnes ma nase beruska krasnych 17mesicu
a další ze manzel dostal v praci zbytek flexipasu v hodnote 2500kc (minule dostal jen 900kc)takze koupime Sofince masticky atd..Protože jsme to pocitala a UZ 9.1.2014 začínáme 7mesic
a tim padem chystani tasky do porodnice
potom pridam foto briska dnes 22+5tt ![]()
@delfinek91 já to poslouchám tu politiku jen jedním uchem tam a druhym ven jinak bych se musela rozčilovat
celkem nechápu, že od ledna mají zdražit pleny až o 10 procent a od ledna 2015 zase mají zlevnit-tak proč je ted zdražují?
no někdy je fakt nechápu…
Užij si dnešní den a ať je takovych dnu víc
my dostáváme benefity z práce a ted tam ještě mám 800kč tak za to koupím babičce na vánoce njáky léky (nevím co jí mám dát a protože má už skoro 20 roku leukemii tak ji dam vitamínky ktery potřebuje ) a po novèm roce se mi načtou další 4tisíce tak z toho koupím potřeby v lékárně a něco si tam nechám i na sunar ![]()
@ywettka16
manzel dostal i 13plat ale pos..se nam netbook takze jsem koupily za 9000kc novy a včera jsme to zaplatily takze uz nic nezbyde zotra 2500kc za kocarek +nafta. ještě chybi koupit Nelince skákacího konika a manzelovi nausnice a hotovo ![]()
@delfinek91 my vždy taky dostávali premie jako 13 plat, ale já jsem od srpna na neschopence tak jsem s ničím nepočítala a došlo mi 900kč-není to moc, ale aspon mužu sestřičce koupit něco na ježíška atd
tak aspon máte notas a njákej rok zase vydrží a navíc budete mít i kočárek což u nás bude největší finanční záležitost
ale našetřeno už na něj něco máme-chybí nám asi 1500kč na novej a když by jsme sehnali použitek tak další koruna ušetřená ![]()
@ywettka16 on je prave pouzity je takovy modro-bily ale to nevadi. třeba další bude chlapecek
akorát shanim ruzovou hracku na kocarek a dam tam ruzovou deku a hotovo
je to trojkombinace vse je ktomu taska, plastenka, sitka a zdarma destnik a fusak ![]()
@delfinek91 tak za tuhle cenu to je super
a ona modra pro holčičky když to doplníš jak ty říkáš tou ružovou tak to bude pěkny
my se právě díváme na tako laret v modré-novej stojí kolem 7 tisíc a použitej kolem 5ti tak uvidíme jestli se zadaří a natrefíme i na použitej
chtěla jsem teda x-landera, ale jezdí ted uplně všude a už se mi tak nelíbí a navíc na tom xa co chci nejde dát sportak po i proti směru a u toho taka to jde tak uvidíme no ![]()
Prodám kočárek Tako Laret Eco Len1 (trojkombinace) hluboká korba, sporťák, autosedačka s adaptérem. Doplňky: přebalovací podložka, taška, pláštěnka, slunečník… Materiál velmi dobře omyvatelný. Kočárek po 1 dítěti. TOP stav! Záruka do 13.3.2015. Více info.na tel. nebo emailu.cena 5500kc Olomouc