Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3620
16.12.13 17:48

@ywettka16
já rodím asi jako poslední z nás tady, takže mám před sebou ještě 18 týdnů, teď jsem si to spočítala. :lol: Musíme vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
16.12.13 17:53

Ahoj holky konečně mám chvilku klidu, snažila jsem se vás dočíst :lol:
Jinak koukám, že u většiny z Vás probíhá vše v pořádku, tak je to super.
Už vám začíná překážet bříško? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
16.12.13 18:14

Ahojky holky tak dnes same skvele zpravicky :-)Gynekolog super (mela jsem ho když jsem cekala malou.Sice ma ordinacky od 14hod do 19:30 ale to nevadi. Sofinka je naprosto v poradku :-) Je divika krasne kopala, mavala, povidala a mela škytavku :-) Divala se primo na nas :-)) :srdce:Doktor me vysetril řekl mi uplne vse co jsem chtěla vedet :-) Plodovka je dobra (pry i byva vice )ale nic nehrozi ma ji dost :-) Cipek dlouhy, placenta vysoko, hlavicka je dole. Sofinka odpovida 24tydnu 23+2tt a vazi krasnych 560g :-) Opravud mi řekl všechno jsme snim moc spokojena :-) A poslal mi foto na email :-) Takze dnes den parada :-) No zítra si mam zavolat na objedani na cukrovku a na další ko 7.1.na 18:00 :-))

• Citovat
  • Upravit
90
16.12.13 18:16

@delfinek91 je tak to je super gratuluju :kytka: mě čeká návštěva zítra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
16.12.13 18:27

@Angie14 dekuji

• Citovat
  • Upravit
527
16.12.13 18:33

@delfinek91 To jsou krásné zprávy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
16.12.13 18:59

@delfinek91 Gratuluji ke kontrole a já jdu zítra tak snad tě budu následovat :-)

A ted jsem koukala kolik toho mám koupenyho a zatím mám 9bodyček,3dupečky,2kalhoty,4overalky,2svetry,1capáčky a 3čepičky :-) vše velikost od 56 do 68 :-) sice toho ještě nemám dost, ale aspon něco-njákej základ už je a to je hlavní :-) ted mi přítel pod stromeček dá kombinézky dvě a dokoupím látkové pleny, povlečení do postylky, peřinu a polštář, zavinovačku a lékárnu a snad to je vše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
16.12.13 19:48

Tak to já už mám asi vše. Ale při dvojkách to jinak nejde. Všichni mě straší, že si poslední dva měsíce půjdu lehnout do nemocnice. Po vánocích vše vyperu a připravím. Taky chci mít hotovo, dokud se můžu ještě hýbat. Přibrala jsem sice zatím 6 kg, ale břicho už mám pořádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
16.12.13 19:56

@creance tak u dvojek je to normální, že vše musí být dřív :-) snad budeš ta štastná, která do nemocnice nepujde :-) a pujdeš asi na císaře, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
16.12.13 20:22

Ahoj holky, tak my jsme na srdíčku dopadli na výbornou :D Pan doktor byl strašně hodný, všechno nám krásně popsal, vysvětlil a potvrdil nám, že čekáme holčičku :srdce: Byli jsme kouknout ve fun baby a koupili jsme núžky n nehtíky, na odříhávání takovou hezkou přehozku přeš rameno-zelenkavou. Přítel říkal, že když půjdem někam do společnosti, tak nechce aby byla s plenou přes rameno :), hračku a hrací deku na kterou byla 60% sleva, tak jsme krásně pokoupili :) Zítra v 8:20 mám to vyšetřní kvůli té nízké placenty, tak jsem zvědavá, jak dopadnu. Dám vám vědět :) Gratuluji k dobře dopadlým kontrolám :hug: Dneska mě pobolívá břicho dole, máte to taky některá? Už jsem si začla trošku stěžovat na břicho, začíná trošku překážet, přibrala jsem 6kg, ale břicho už mám dost velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
16.12.13 20:33

@ywettka16 pokud to půjde, tak bych ráda přirozenou cestou. Ale uvidíme. Zatím stejně nejsou hlavičkami dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
16.12.13 20:53

@Hedvikka gratulka k dobré kontrole a zítra to taky dopadne na vybornou :-) já jdu na kontrolu po pul desáté, sice se těším, ale i bojím :-)
@creance to se ještě otočí hlavičkou dolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
16.12.13 20:56

Ahoj holky, gratuluju k dobrým zprávám, my jdeme na kontrolu aý 23. už se nemůžu dočkat…doufám, že uslyšíme také jen samé dobré zprávy=) jinak dneska jsem byla na návštěvě u přítelovy sestry, a odjela jsem odtamtaď s pytlem plným věcí na mimi=)tak mám radost=) nebudu muset tolik věcí kupovat=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
16.12.13 21:05

Ahojky holky, tak už jsem se zase dostala ke psaní, snažila jsem se přečíst co nejvíc…mám 23 druhů cukroví, zabalený dárky, uklizeno a v neděli semnou rodina musela podstoupit koupi stromku :D jsou vždy strašně šťastný :cert: :lol: :lol:..jinak taky mám 6 kg, ale jen v bříše, takže už pěkný batůžek :lol:..minulý týden jsme měli firemní vánoční večírek a Matyášek ani nekopl, tak buď byl v šoku, nebo se mu ten rachot zamlouval :pankac: a zítra dva dny porada a pak už mám asi volníčko jupíííí…2.1.jdu taky na cukrovku a sladký teď nemusím, tak jsem zvědavá co tam do mě nalejou :poblion: :)…no a pak už jen měsíc a půl v práci a nazdárek :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:…samozřejmě jsem moc ráda jak se nám to tu rozrůstá a všem dopadají výsledky dobře… i nám se výpotek okolo srdíčka vstřebal :palec: takže už snad nic nepříjde…a trápení : pálení žáhy, bedra a asi budu muset začít posilovat dno pánevní :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
16.12.13 21:16

Holky mám za vás radost, že je vže ok a srdícka atd jsou v pořádku :-) Mě čeká kontrola zítra a snad jsem aspon na puvodní váze jako před těhu…a dozvím se datum cukrovky, tak snad až po novém roce ať si svatky ještě užiju :-D mám ráda sladky-ale jen pár druhu a ne neoželila bych je i s cukrovkou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí