Poradna duly
Jana Čurdová
@ywettka16
já rodím asi jako poslední z nás tady, takže mám před sebou ještě 18 týdnů, teď jsem si to spočítala.
Musíme vydržet.
Ahoj holky konečně mám chvilku klidu, snažila jsem se vás dočíst ![]()
Jinak koukám, že u většiny z Vás probíhá vše v pořádku, tak je to super.
Už vám začíná překážet bříško? ![]()
Ahojky holky tak dnes same skvele zpravicky
Gynekolog super (mela jsem ho když jsem cekala malou.Sice ma ordinacky od 14hod do 19:30 ale to nevadi. Sofinka je naprosto v poradku
Je divika krasne kopala, mavala, povidala a mela škytavku
Divala se primo na nas
Doktor me vysetril řekl mi uplne vse co jsem chtěla vedet
Plodovka je dobra (pry i byva vice )ale nic nehrozi ma ji dost
Cipek dlouhy, placenta vysoko, hlavicka je dole. Sofinka odpovida 24tydnu 23+2tt a vazi krasnych 560g
Opravud mi řekl všechno jsme snim moc spokojena
A poslal mi foto na email
Takze dnes den parada
No zítra si mam zavolat na objedani na cukrovku a na další ko 7.1.na 18:00 ![]()
@delfinek91 je tak to je super gratuluju
mě čeká návštěva zítra ![]()
@delfinek91 Gratuluji ke kontrole a já jdu zítra tak snad tě budu následovat ![]()
A ted jsem koukala kolik toho mám koupenyho a zatím mám 9bodyček,3dupečky,2kalhoty,4overalky,2svetry,1capáčky a 3čepičky
vše velikost od 56 do 68
sice toho ještě nemám dost, ale aspon něco-njákej základ už je a to je hlavní
ted mi přítel pod stromeček dá kombinézky dvě a dokoupím látkové pleny, povlečení do postylky, peřinu a polštář, zavinovačku a lékárnu a snad to je vše ![]()
Tak to já už mám asi vše. Ale při dvojkách to jinak nejde. Všichni mě straší, že si poslední dva měsíce půjdu lehnout do nemocnice. Po vánocích vše vyperu a připravím. Taky chci mít hotovo, dokud se můžu ještě hýbat. Přibrala jsem sice zatím 6 kg, ale břicho už mám pořádné.
@creance tak u dvojek je to normální, že vše musí být dřív
snad budeš ta štastná, která do nemocnice nepujde
a pujdeš asi na císaře, že?
Ahoj holky, tak my jsme na srdíčku dopadli na výbornou
Pan doktor byl strašně hodný, všechno nám krásně popsal, vysvětlil a potvrdil nám, že čekáme holčičku
Byli jsme kouknout ve fun baby a koupili jsme núžky n nehtíky, na odříhávání takovou hezkou přehozku přeš rameno-zelenkavou. Přítel říkal, že když půjdem někam do společnosti, tak nechce aby byla s plenou přes rameno
, hračku a hrací deku na kterou byla 60% sleva, tak jsme krásně pokoupili
Zítra v 8:20 mám to vyšetřní kvůli té nízké placenty, tak jsem zvědavá, jak dopadnu. Dám vám vědět
Gratuluji k dobře dopadlým kontrolám
Dneska mě pobolívá břicho dole, máte to taky některá? Už jsem si začla trošku stěžovat na břicho, začíná trošku překážet, přibrala jsem 6kg, ale břicho už mám dost velké.
@ywettka16 pokud to půjde, tak bych ráda přirozenou cestou. Ale uvidíme. Zatím stejně nejsou hlavičkami dolů.
@Hedvikka gratulka k dobré kontrole a zítra to taky dopadne na vybornou
já jdu na kontrolu po pul desáté, sice se těším, ale i bojím ![]()
@creance to se ještě otočí hlavičkou dolu ![]()
Ahoj holky, gratuluju k dobrým zprávám, my jdeme na kontrolu aý 23. už se nemůžu dočkat…doufám, že uslyšíme také jen samé dobré zprávy=) jinak dneska jsem byla na návštěvě u přítelovy sestry, a odjela jsem odtamtaď s pytlem plným věcí na mimi=)tak mám radost=) nebudu muset tolik věcí kupovat=)
Ahojky holky, tak už jsem se zase dostala ke psaní, snažila jsem se přečíst co nejvíc…mám 23 druhů cukroví, zabalený dárky, uklizeno a v neděli semnou rodina musela podstoupit koupi stromku
jsou vždy strašně šťastný
..jinak taky mám 6 kg, ale jen v bříše, takže už pěkný batůžek
..minulý týden jsme měli firemní vánoční večírek a Matyášek ani nekopl, tak buď byl v šoku, nebo se mu ten rachot zamlouval
a zítra dva dny porada a pak už mám asi volníčko jupíííí…2.1.jdu taky na cukrovku a sladký teď nemusím, tak jsem zvědavá co tam do mě nalejou
…no a pak už jen měsíc a půl v práci a nazdárek
…samozřejmě jsem moc ráda jak se nám to tu rozrůstá a všem dopadají výsledky dobře… i nám se výpotek okolo srdíčka vstřebal
takže už snad nic nepříjde…a trápení : pálení žáhy, bedra a asi budu muset začít posilovat dno pánevní
![]()
Holky mám za vás radost, že je vže ok a srdícka atd jsou v pořádku
Mě čeká kontrola zítra a snad jsem aspon na puvodní váze jako před těhu…a dozvím se datum cukrovky, tak snad až po novém roce ať si svatky ještě užiju
mám ráda sladky-ale jen pár druhu a ne neoželila bych je i s cukrovkou ![]()