Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3620
17.12.13 02:11

Břicho už mi taky roste, manžel říká, že jsem každý den větší. Mám s jeho velikostí problém, když jdu do nějaké místnosti a otevírám dveře, jsem u nich nějak na těsno a skoro pokaždé se prásknu do břicha. :?
Jinak holky, moje tělo je v rozkladu :( : bedra v háji, patní ostruhy, a včera se mi ucpala podčelistní slinná žláza, vyšel malý kámen, ale ještě tam nějaký bude, mám bouli na krku u jídla a bolí to jako čert. Tolik potíží jsem nikdy neměla. A ještě k tomu prcek kope tak intenzivně, že je to hodně nepříjemné, včera večer se mi z toho zvedal kufr. Mám syna 10 let ADHD (hyperaktivita), a onehdá mi říkal, když pozoroval, jak malý kope: Mami, tak nevím, kdo je tady hyperaktivní. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
17.12.13 09:13

Vzorné maminky jako Vlaďka mě deprimují. :P Já mám akorát napečeno, protože pekla mamka. Jinak nic. Dárky snad ještě stihnu tento týden.
Celý měsíc se drbeme s rekonstrukcí ložnice, chtěla jsem pouze vymalovat, abych se nemusela po novém roce s břichem věnovat drhnutí, manžel to vzal z gruntu, a udělal i nové omítky, takže brutální. A s tím, jak chodíme oba do práce, tak se ložnici můžeme věnovat jenom o víkendu, ať k tomu máme denní světlo. Nemáme postel, starou jsme vyhodili, takže nás čeká nákup nové postele, montování, a já doufám, že to do vánoc bude. Spíme na matracích v obýváku, o nějakém vánočním úklidu zatím nemůže být řeč. Zítra si beru volno, tak se budu trochu věnovat domácnosti.
Jinak ranní vážení - celkově +3,5 kg.
A je fajn, že jste všichni zdraví!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
17.12.13 10:48

Ahoj holky, tak my jsme zdraví a malej podle dr až moc :-D kopkal do ultrazvuku a moc se mu to kontrolování nelíbilo :-D ale má zhruba 680g a je v pořádku chlapeček náš :-) no s váhou teda hruza za poslední měsíc jen 400g nahoře :-( a dneska si musím zavolat kvuli testu na cukrovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
17.12.13 17:23

Ahoj holky, tak na kontrole s placentou dopadlo všechno v pořádku. Doktor říkal, že nevidí že by byla přirostlá ke bříšní stěně, ale že je od stěny :) Ve 30tt mám jít pro jistotu ještě jednou nakontrolu :) Jinak malá váží 455g :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
17.12.13 18:55

Gratulka ke kontrole :-) holky jen tak dál a at už je duben :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
17.12.13 20:19

@marcela74 No to jsem ráda, že tu nejsem sama, co nestíhá…Vy jste se teda do toho pustili poradně z gruntu :pankac: no co, tak to doděláte až budete doma o svátcích… ;) přece se z toho nezblázníte :pocitac:
my odjíždíme 25. k manželově rodině, tak mně začíná přepadat histerie, že to letos bude ZASE až do Štědrýho večera sprint. :cert: ted jsem dopatlala 5druhů, ještě polevy (nevím kdy) a se sladkým nazdar, stejně je to samý máslo a cukr :think: tak ještě pár dárků rodině, zabalit, ve čtvrtek mám kontrolu (to bude na půl dne :roll:, ale těším se :srdce: snad bude vše OK) odpoledne řemeslníka na utěsnění krbu, v sobotu „splnění“, pak velkej nákup jídla a přiměřeně úklid..akorát ten svetr pro manžu (si přál) zřejmě fakt nestihnu doplíst :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
18.12.13 00:22

Tak mamka nam letos pekla :-) manzel dnes dovezl cukrovi a pry ještě dalsi v patek bude. Ja dnes dělala na zkousku perniky a hlavne manzelovi taky pod stromeček. Dnes jsem byla coopu a koupila tam manzelovi darek za 200kc tak snad se mu bude libit :-)jinak je mozne mit poslíčky ve 24tt? dnes me 2× strasne bolelo brisko jak při ms

• Citovat
  • Upravit
10486
18.12.13 06:21

Ahoj holky par dni jsem tu nebyla. Byla jsem v nemocnici kvuli tvrdnuti bricha dostala jsem jednu kapacku a dobry. Vse je v poradku a dokonce mi doktor rekl ze mam nalez lepsi nez kdyz me prijimaly. Jinak ja mam nahore 5,5 kg a za tech par dni v nemocnici jsem pribrala pul kila takze to celkem ted jde na horu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
18.12.13 07:19

Ahijky @marinka5 to je fajn že to takhle dopadlo. ja přítelovi koupila sadu puma taky jen za 200 tak co, kdyz love je málo, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
18.12.13 07:50

Ahoj holky, tak já dojela busem a ted čekam na vlak a jedu do Olomouce-to bude dnes dlouhej den jedu na kontrolu a dokoupit darky :-) :-( jinak já pro přítele mám tu kazetu s drogerkou, spodni pradlo a ponožky a dnes mu ještě koupím košilu-vše užitečny a navíc jsem to kupovala postupně asi od října :-) ještě sestřičce koupím v lekarně vitamínky a mydlovou laboratoř v hračkářství, mamce na trhách víno a tatkovi medovinu a mám vše :-) pak obed s přítelem a hurá domu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
18.12.13 07:52

@marinka5 a já si říkala, že jsi tu nebyla-davala jsem to za vinu tem vánocum ;-) hlavně, že jste ok :-) a já mám pořád necelá dvě kila pod váhou… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
18.12.13 08:13

@ywettka16 myslim si ze ted to nahoru uz poleze rychle uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
18.12.13 08:15
@ywettka16 píše:
@marinka5 a já si říkala, že jsi tu nebyla-davala jsem to za vinu tem vánocum ;-) hlavně, že jste ok :-) a já mám pořád necelá dvě kila pod váhou… :-/

Neboj, někdo to tak prostě má. Známá byla těhotná, bylo jí pořád tak špatně, že zhubla 6 kg, a rodit šla s váhou, jakou měla před otěhotněním. Narodila se jí naprosto zdravá holčička, a z porodnice šla štíhlejší, než když otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
18.12.13 08:19

@ywettka16 jinak ja ty vanoce letos moc neresim darky jeste nemame sice vime co ale nejak nebylo kdy se nekam dostat a hlavne ja ted nechci nekde litat…takze zbytek dozaridi a dokoupi v patek manzel. Na svatky budem asi u nasich a pak budem s manzilkem doma snad dostane dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
18.12.13 10:09

Ahoj holky, no já dokoupila dárečky včera, taky každýmu nějakou tu drogerku…ostatně jako každý rok=Da pro přítele ještě košili a svetr=D tyjo ono se to nezdá, že každému koupíte dárek za 200Kč ale najednou jsou z toho stejnak 3 tisíce :think: takže hrůza no…a v krámech je teď teda takových lidí, že mi z toho bylo uplně šouflo…už sem řekla, že do vánoc nikam nejedu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí