Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, gratuluji ke kontrolám a hned se omlouvám, že se ted neozývám…
je toho fakt dost a nestihám…jinak u nás je vše ok-malej se ozývá a včera mě bolelo na levé straně ty poslední žebra a pak jsem zjístila, že je tam nasádlenej malej tak asi jak je větší tak to bolelo ![]()
Holky přeji krásně svátky, hezkej Štedrej den, pod stromečkem hodně dárečku a přes svatky hlavně zdravíčko, spokojenost… ![]()
Holky me uz 2den boli brisko
to budou Vanoce
bez snehu
no ale my si je i tak uzijeme
Krasne Vanoce vsemmm
a 2.1. cukrovka a 7.1. gynda
jupii
Ahojky i já vám všem přeji krásné a pohodove vanoce
…já stihla 24 druhů cukroví, strom má 3 metrya dárků mraky…hlavně že jsme všichni zdraví a v cajku..
holky ty žebra mě taky trápí
…já jdu 2.1. cukrovka a 7.1. poradna…
Ahoj holky jak se mate? Ja celkem dobre az na to ze jsem byla na ko v patek a dr mi rekla ze cipek mam jen 30mm ale nezkracuje se. Dokonce mam tak trochu podezreni ze ho ma gyndarka meri jinak nez v nemocnici protoze tam jsem ho mela vzdy pres 40mm. Dokonce mi ho jednou merili v nemocnici a u me dr nastejno a v nemocnici jsem ho mela normalni a u ni ho mam 30mm od 20tt takze nevim.
Ahoj holky, jsem zde nová a mám termín porodu také v Dubnu 14.4.
Cítím se skvěle
Dneska jsem si byla poprvé od otěhotnění zaplavat a bylo tu úžasné. Jestli nechodíte vřele doporučuji ![]()
@marinka5 a kolik ma byt cipek veliskot normalne? taky se musim u dr. kouknout kolik ho vlastne mam ale rikal ze je dost dlouhy ![]()
@delfinek91 v nemocnici mi prave rikali ze ho mam v norme takze kolem tech 44mm
Dobré ranko ![]()
Vítáme tě KačenkoU ![]()
No já nevim kolik má čipek být, ale vždy jak jdu ka KO, tak dr. říká, že ho mám ukázkový ![]()
Holky taky nemůžete spát???Já už týden mám spaní na
.Jsem ráda, že usnu po 24.hod a třeba už ve 4jsem vyspaná a čumákuju ![]()
Děkuji za přivítání
Děvčata asi se zeptám blbě, ale o jaký čípek tady jde?
mě doktorka o ničem takovém nikdy neříkala.
Já spinkám jak miminko, horší je to když mě někdo v noci vzbudí to pak nemám šanci znova zabrat ![]()