Poradna duly
Jana Čurdová
Koukala jsem na něj, je pěkný, ale mě vadí že to je tříkolka, mě přijdou nestabilní…my máme už zamluvený Maxi Cosi mura 4 plus, byli jsme se sním i projet na prodejně a je super…
@creance a já myslela, že napíšeš " jooo jeden spinka od jedné do dvou a druhý od dvou do tří
miláčkové ![]()
@Vlaďka 74 miláčkové zatím spinkají najednou, ale zdá se mi, že toho zas tak moc nenaspinkají, potvůrky
ale aspoň o nich vím ![]()
Ahojky holky, nevíte některá náhodou, kde je nějaký hodně velký obchod, kde se dají prohlídnout a vyzkoušet kočárky? Děkuji ![]()
Vladka 74 mě se taky kočárky od maxo cosi strašně líbi, ale kamarádky které jej mají, nejsou spokojené, jak je na sportáku mezi nožkama ta tyčka- nejde tam dát prý v zimě pořádně fusák a pro větší dítě nepohodlné, tak nevím.
Hedvikka děkuji za typ, ale to je pro mě dost z ruky
asi tak 400km
Ale děkuji ![]()
Ahojky holky tak test na cukr jsem zvladla na vybornou
Akorát jsem si merila tlak u mamky a mela jsem 110/64 pry jsem byla bleda. Jinak chtěla jsem jit na gyndu ale dr ma dovolenou bude tam az 6.1.tak jsem s manželem zajela do nemocnice na kontrolu.Vse je ok cipek dlouhy (je tam něco napsane 44mm)takze se nic nedeje coz je super
Vse je v poradku mam brat dal magnezko a dostala velky pichanec do zadku s magnezkem auau
Boli me zadek a prava noha a mam to nafoukle
Jinak jsme 25+5tt a Sofinka vazi 876g
a to mela ve 23+2tt 560g
Kontrola na gynde je 7.1.2014 na 18:00 tak se tesim
![]()
@Hedvikka po pravdě to je jediná vada o které taky furt přemýšlím a ještě když usne tak si myslím, že mu nohy spíš z kočárku plandají dolů
…to víš za nás byl Hauck a tam se zvedl krásně celý nánožník a dal se krásně fusak a prcek mohl klidně chrupat…ale moda jde kupředu
![]()
moooc děkuji tak jsem koukla na tvé doporučení na dětský ráj a to kouknutí mě stojí 1580,– Kč
![]()
Vladka 74 já už jsem nad kočárkama strávila x hodin, dneska celý den a jsem z toho v pasti. Nejvíc + má ten peg perego gt3, kamarádky jsou s ním max. spokojené, jen mi vadí, že je dost velký oproti jiným kočárkám. Vzhledově se mi strašně líbí typy jako je Cam - Cortina X3 Tris Evolution 181 2013, teda krom té mašle na korbě
, jenže stojí to co peg perego a platí se u něj hlavně za značku, ale co se vychytávek týče o proti gt3 nic moc.
Vybírání kočárků vám, holky, moc nezávidím. Těch dvojčecích moc není. A stejně mi to dalo děsnou dřinu nějaký vybrat. Ale už ho máme u rodičů a můžu klidně spát. Vybrali jsme ABC Desing ZOOM.
@Vlaďka 74 Není zač, také mě to dneska něco stálo a navíc jsme si tam objednali kočárek - Jedo Bartatina Alu s korbičkou Memo-)..Kombinovaný kočárek včetně autosedačky s adaptérem vyjde do 12 tis., má čtyři pevná nafukovací kola, takže do terénu ideální
..
Budete pořizovat ještě zimní fusak do kočárku nebo je nějaký jarní? Možná blbá otázka, ale když člověk nemá zkušenosti, tak prostě nevím, no
..
@Michaela-85 já budu mít fusak doma ale ovčí ještě po nás a novej koupím až další zimu
navíc tady u nás nikdy nevím jak bude…minulej rok u nás v pulce dubna ještě snežilo, ale zase nemrzlo, tak budu oblíkat malyho do jarní kombinezky, pak v kočárku budu mít deku a fusak jak jsem psala doma
ten se nestratí a kdyby náhodou, tak se vytáhne vždy ![]()