Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
2.1.14 18:34

Koukala jsem na něj, je pěkný, ale mě vadí že to je tříkolka, mě přijdou nestabilní…my máme už zamluvený Maxi Cosi mura 4 plus, byli jsme se sním i projet na prodejně a je super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
2.1.14 18:37

@creance a já myslela, že napíšeš " jooo jeden spinka od jedné do dvou a druhý od dvou do tří 8o :lol: miláčkové :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
2.1.14 18:42

@Vlaďka 74 miláčkové zatím spinkají najednou, ale zdá se mi, že toho zas tak moc nenaspinkají, potvůrky :mrgreen: ale aspoň o nich vím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
2.1.14 18:51

Ahojky holky, nevíte některá náhodou, kde je nějaký hodně velký obchod, kde se dají prohlídnout a vyzkoušet kočárky? Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.1.14 18:54

KačenkaU v Ostravě je Fun baby a Sum baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.1.14 18:56

Vladka 74 mě se taky kočárky od maxo cosi strašně líbi, ale kamarádky které jej mají, nejsou spokojené, jak je na sportáku mezi nožkama ta tyčka- nejde tam dát prý v zimě pořádně fusák a pro větší dítě nepohodlné, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
2.1.14 19:13

Hedvikka děkuji za typ, ale to je pro mě dost z ruky :) asi tak 400km :mrgreen: Ale děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
2.1.14 20:14

Ahojky holky tak test na cukr jsem zvladla na vybornou :-) Akorát jsem si merila tlak u mamky a mela jsem 110/64 pry jsem byla bleda. Jinak chtěla jsem jit na gyndu ale dr ma dovolenou bude tam az 6.1.tak jsem s manželem zajela do nemocnice na kontrolu.Vse je ok cipek dlouhy (je tam něco napsane 44mm)takze se nic nedeje coz je super :-) Vse je v poradku mam brat dal magnezko a dostala velky pichanec do zadku s magnezkem auau :-( Boli me zadek a prava noha a mam to nafoukle :-( Jinak jsme 25+5tt a Sofinka vazi 876g :srdce: :srdce: a to mela ve 23+2tt 560g :-) Kontrola na gynde je 7.1.2014 na 18:00 tak se tesim :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1155
2.1.14 20:16

@Hedvikka po pravdě to je jediná vada o které taky furt přemýšlím a ještě když usne tak si myslím, že mu nohy spíš z kočárku plandají dolů :roll:…to víš za nás byl Hauck a tam se zvedl krásně celý nánožník a dal se krásně fusak a prcek mohl klidně chrupat…ale moda jde kupředu :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
2.1.14 20:19

@Michaela-85

moooc děkuji tak jsem koukla na tvé doporučení na dětský ráj a to kouknutí mě stojí 1580,– Kč :think: :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.1.14 20:47

Vladka 74 já už jsem nad kočárkama strávila x hodin, dneska celý den a jsem z toho v pasti. Nejvíc + má ten peg perego gt3, kamarádky jsou s ním max. spokojené, jen mi vadí, že je dost velký oproti jiným kočárkám. Vzhledově se mi strašně líbí typy jako je Cam - Cortina X3 Tris Evolution 181 2013, teda krom té mašle na korbě :lol:, jenže stojí to co peg perego a platí se u něj hlavně za značku, ale co se vychytávek týče o proti gt3 nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
2.1.14 20:59

Vybírání kočárků vám, holky, moc nezávidím. Těch dvojčecích moc není. A stejně mi to dalo děsnou dřinu nějaký vybrat. Ale už ho máme u rodičů a můžu klidně spát. Vybrali jsme ABC Desing ZOOM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
2.1.14 22:46

@Vlaďka 74 Není zač, také mě to dneska něco stálo a navíc jsme si tam objednali kočárek - Jedo Bartatina Alu s korbičkou Memo-)..Kombinovaný kočárek včetně autosedačky s adaptérem vyjde do 12 tis., má čtyři pevná nafukovací kola, takže do terénu ideální :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
3.1.14 08:39

Budete pořizovat ještě zimní fusak do kočárku nebo je nějaký jarní? Možná blbá otázka, ale když člověk nemá zkušenosti, tak prostě nevím, no :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
3.1.14 09:23

@Michaela-85 já budu mít fusak doma ale ovčí ještě po nás a novej koupím až další zimu :-) navíc tady u nás nikdy nevím jak bude…minulej rok u nás v pulce dubna ještě snežilo, ale zase nemrzlo, tak budu oblíkat malyho do jarní kombinezky, pak v kočárku budu mít deku a fusak jak jsem psala doma ;-) ten se nestratí a kdyby náhodou, tak se vytáhne vždy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí