Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6379
7.1.14 11:21

Já 7 měsíc začínám 11.1. :-) a snad budu oslavovat i 8 a 9 mesic s malym v bříšku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
7.1.14 14:34

Holky takova osobní otázka jak je to s orgasmem v tehu?

• Citovat
  • Upravit
6379
7.1.14 14:43

@delfinek91 sex a i orgasmus jsem měla na začátku zakazanej kvuli předešlím potratum a včera mi to dr zase zakazala prej kvuli tomu se mi mohl začít skracovat ten čípek… ale jinak bez problému když je chut :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
7.1.14 15:02

@delfinek91
ptáš se obecně?
Prý je chuť na sex v těhotenství větší, ale jen v určitém období, myslím, že právě ve druhém trimestru.
U mě to teda tak je. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
7.1.14 15:14

Ptam se ze jsme mela 3po sobe (cca5minut po sobe) a asi po hodine me strasne boli bricho, spodek a krize :-((( snad to bude dobře na 18:00 jdu na gyndu tak uvidíme co mi rekne :-(

• Citovat
  • Upravit
6379
7.1.14 15:48

@delfinek91 a nemáš to tvrdnutí bříška? prej po uspokojení je to větší pravdepodobnost ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
7.1.14 21:11

Ahojky holky tak test na cukr dopadl celkem dobře ale mam omezit sladke.´16.12,jsem vazila 1o6,2 a dnes 7.1. 111 kg myslela jsem ze ste vahy spadnu :-( achjo ja nechcí uz byt tak tlusta a to je do porodu daleko :-(
Cipek stejny, vsechno je v poradku vody ma dost, placenta v poradku no a vazi 966g.-)) slunicko nase :-)

• Citovat
  • Upravit
6379
7.1.14 21:34

@delfinek91 gratulka k dobre kontrole :-) a vahu neřeš já měla 80kg a ted mám 81 a snad nepřiberu víc jak na 90kg, ale vaha mi je ukradená jen aby malej u mě vydržel aspon do toho 34 tydne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
7.1.14 22:08

Ahoj holky, tak já mám dneska taky kontrolu za sebou. Klučík je hlavičkou dolu a holčička nahoru. Zase spolu nemluví :-D. Jsou oba zase o týden napřed. Dneska už mi dělali i CTG, ale byla to pěkná fuška, nějak se těm uličníkům mým nechtělo :D Jinak už asi vím i termín porodu(teda pokud vše půjde jako teď). Bohužel nebudu rodit přirozeně, tam, co chci rodit, tak dělají při dvojkách jen císaře. Takže termín je 18.3. nebo 25.3.. Takže mám co dělat všechno připravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
8.1.14 08:48

Ahoj holky chtěla bych se vás zeptat, už asi dva dny cítím malou celkem nízko, podle utz je uložená v bříšku koncem pánevním. Přijde mi, jakoby mi pořád kopala do močáku, což je dost nepříjemný, ale občas to cítím jakoby že kope do čípku a občas mě bolí celá pipka :oops: myslíte, že je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
8.1.14 09:25

@marinka5 neboj normápní to je :-) mě než dr nařídilanklidovej režim a podloženej zadek kvuli předčasnymu porodu, tak jsem taky malyho citila kopkat v podbřišku a někdy i dole do čípku, kosti atd…ted teda jak jen ležím tak ho citim u pupíku a na bokách což je dobře aspon mi netlačí na ten zmenšující se čípek :-) a na kontrolu jdeš kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
8.1.14 10:26

AHojky holčiny, jak se tady máte? Ja jsem dneska 27+6 a z počáteční váhy mám navrch 10,5 kg…tak si myslím že to ještě není tak horký :) Mě doktorka sdělila že taky budu muset rodit císařem a když jsem se jí ptala proč, tak mi řekla že mi našla kondylomata.. :oops: je to pry začátek a je to pry uplně nepatrné, ale miminko s tím nesmí přijít do styku…Byla jsem celkem v šoku a doteď nevím zda mít strach, nebo mám být ráda že to bude pro mě trošičku jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
8.1.14 10:27

@delfinek91 krááásný bříííško :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
8.1.14 10:34

@ywettka16 na ko jsem byla predevcirem a cipek porad drzi pekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
8.1.14 10:55

@marinka5 ja taky byla na kontrole v pondělí a mě čípek nedrží… :-( skracuje se a hrozí mi předčasnej porod, tak pro mě ted je jen postel, wc, jidlo a pak zase postel.Prej musím vydržet aspon do 32 týdne, nejlíp do 34 ale prej bez problemu by to bylo kolem 36 týdne tak uvidíme do kdy se malymu u mě bude libit :-) ale i s mym čípkem se dá přenášet, takže jsem v klidu a uvidíme na kontrole 20.1. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí