Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
delfinek91
8.1.14 11:11

Ja jdu az 4.2.na kontrolu achjo ta doba :-( holky kolik meri miminko ve 27tydnu??diky na netu pisou něco jineho

• Citovat
  • Upravit
delfinek91
8.1.14 11:12

Sofinky asi hlavicka :-)

• Citovat
  • Upravit
6379
8.1.14 11:27

@delfinek91 mě dr malyho už neměří-nejde to jen zadá velikost hlavičky, bříška a stehení kosti a řekne mi váhu ;-) malej je podle ultrazvuku o tyden starší a měl v pondělí odhadem 1100g :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
8.1.14 11:45

@ywettka16 tak to uz je celkem pekna vaha ja myslela ze maji miminka ted kolem tech 800g. A kolik ti cipek meri? Jinak ja taky lezim vlastne ja lezim porad ale ted se snazim lezet co nejvic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
8.1.14 12:07

@marinka5 čípek mám 24 mm ale od poslední kontroly se skrátil takže prostě klidovej režim…jen jsem rada, že čípek je tvrdej, branka zavřená, porodní cesty taky a že malej nenaléhá hlavičkou-takže rodit bych snad neměla no uvidíme :-) já se taky snažím ležet co nejvíc, ale poklidit zviřata a zatopit prostě musím tak jako každá těhu co je na rizikáči ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
8.1.14 14:35

@ywettka16 já jsem teď naštěstí u babičky tak toho moc nedělam, ale když jsem doma tak si třeba taky jídlo připravit musim a aspoň maloučko uklidit. Já mám čípek podle mé dr. od 20tt pořád kolem 30-33mm, ale naštěstí se nezkracuje…ale je fakt, že jsem ráda, za každý týden a den, který uteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
8.1.14 14:41

@marinka5 mě dr říkala, že se mi mohl skratit i z toho jak děloha ted rychle vyrostla.Prej mezi 20-26 týdnem se děloha zvětšuje nejvíc v těhotenství a asi se i ten čípek mohl zkratil…no uvidíme na te kontrole a ty si užívej u babičky :-) a taky jsem rada za každej den a tyden :-) už by mohl byt aspon konec unora, že? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
8.1.14 15:23

Ccc a ja mam kolem tech 44mm porad :-(

• Citovat
  • Upravit
3620
8.1.14 16:07

Ahojte, musím si postěžovat, nejsem fit, píchá mě v podbřišku, mám pocit takového tuhého břicha, bederní páteř - šílím, prostě dneska neshledávám na těhotenství nic krásného. :? A říkám si, že už jsem na to prostě stará!!!
Zítra jdu na kontrolu, takže uvidím, co nového po měsíci. Doufám, že teda potvrdí kluka, protože nakupuju modré oblečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
8.1.14 16:34

@marcela74 opovaž se psát něco o stáří! :pocitac: My dvě to tu prostě DÁME!!! :palec: Marcelko vůbec na to nemysli, jenom pozitivně, určitě se vyspíš a bude zase dobře :andel:…oni se nám ty prďolkové dávají najevo, že tu jsou a že jsme statečný, že to v tutom věku dáme :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
8.1.14 16:43

@marcela74

já byla v poradně včera a musela se smát, mám suprového doktora a na konci vyšetření mi řekl, že jak jsem stará tak jsem dokonalá :potlesk: váha super, čípek super, cukrovka super, moč, placenta a prďolka váží 997 g. samozřejmě, že mám taky provozní bolesti třeba mezi nohama, kříž a funím jak kotel…ale Marcel uvidíš, že tě zítra taky pochválí…vím, že jsi psala, že taky jako já zaučuješ nového člověka a je to opravdu náročný jezdím domů vycuc :?…Hlavu vzhůru odpočiň a bude líp :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
8.1.14 16:49

@Vlaďka 74
Když jsem byla na kardio vyšetření, tak mi doktor řekl, že mám vše tak předpisové, že by to mohl srovnat s odbornou literaturou. :D
Zítra uvidím, co nového s mým tělěm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
8.1.14 16:52
@Vlaďka 74 píše:
@marcela74 opovaž se psát něco o stáří! :pocitac: My dvě to tu prostě DÁME!!! :palec: Marcelko vůbec na to nemysli, jenom pozitivně, určitě se vyspíš a bude zase dobře :andel:…oni se nám ty prďolkové dávají najevo, že tu jsou a že jsme statečný, že to v tutom věku dáme :potlesk: :potlesk:

Jsem vždy pozitivní. :P :P
Akorát dneska toho mám nějak plné zuby.
Jóóó, to dáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.14 17:42

Zdravím maminy :mavam: Nedočítám, jste se nějak rozjeli :lol: Dneska mě propustili z nemocnice :nevim:.Ležela jsem tam od neděle, chytl mě žlučník :pocitac:.No jo Vánoce byli náročné :jazyk:.Uklidnili mi to. Toníček je v pořádku :dance: :srdce: a jen do porodu se musím držet s papáním, nebo spíše musím držet dietu!!!ale co bych pro toho našeho ňuninka neudělala :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
8.1.14 17:46

To je tak hezké, číst „Toníček“. Já budu mít taky Toníčka. Šíleně mě kope, a v práci si dělají legraci, že je to opravdu Antonín Panenka. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí