Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
4.1.14 20:11

Tak holky dneska jsme si udělali výlet Plzeň - Praha " Dětský ráj "…vyzvedla jsem si rovnou objednané věci a ještě něco přihodili…bylo tam pěkně narváno :)…spousta maminek a ceny opravdu super…na netu jsou ceny pochopitelně lacinější, takže doporučuji moji taktiku, objednat a osobně vyzvednout pokuď to jde…no a pak Ikea :)))…nemusím vám popisovat ty šťastné obličeje mé rodiny :))))… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
4.1.14 20:15

Achjo tak dneska zase bolesti :-( lezela jsem a bolel me spodek podbriske ja uz nevim :-( ted třeba chvilku sedim nebo stojim lezim a chodim jak kacena protože nemuzu moc chodit jak to boli uplny tlak na spodek :-((

• Citovat
  • Upravit
3620
4.1.14 20:26

Ahojte, vy mě holky znervózňujete s těma nákupama. Já mám pár bodýček, nějaké gaťky, teplejší overálek na převoz z nemocnice, nějaké plíny papírové, objednala jsem si i látkové, jednu zavinovačku, a tím to hasne. Kočárek mi půjčí švagrová, to nehrotím, postýlku jdu kupovat tak za dva týdny. Zatím se mi do nákupů moc nechce. Jsem teď docela zaseklá v práci, takže nemám moc čas nad výbavičkou přemýšlet. Snad to stihnu. Termín mám až 20.4., a hodlám vydržet. :dance: Takže se pořád utěšuju, že ještě skoro 4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
4.1.14 20:28
@Vlaďka 74 píše:
Tak holky dneska jsme si udělali výlet Plzeň - Praha " Dětský ráj "…vyzvedla jsem si rovnou objednané věci a ještě něco přihodili…bylo tam pěkně narváno :)…spousta maminek a ceny opravdu super…na netu jsou ceny pochopitelně lacinější, takže doporučuji moji taktiku, objednat a osobně vyzvednout pokuď to jde…no a pak Ikea :)))…nemusím vám popisovat ty šťastné obličeje mé rodiny :)))):dance:

Ikea!!! To je u nás doma skoro sprosté slovo, zvlášť před manželem nevyslovuji často. Chci tam právě jet pro postýlku, takže jsem se raději domluvila s ženskou částí naší rodiny. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
4.1.14 20:34

Ja mam všechno po dceri postýlku, kocarek uz mame, veci vsehno mame jen lehci kombinezka chybi, plenky, ubrousky a kosmetika. Vanicky mame 3 :-)

• Citovat
  • Upravit
1155
4.1.14 20:58

Já holky neměla nic, dětem je skoro 19 a 13 :)věřte, že ta moda je trochu jinde a už jsme v plánu nic a nikoho neměli :potlesk: :andel:…můj muž říká, že musím jet do Ikealendu :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
4.1.14 21:01

@delfinek91

ty jsi chudáček( mezi nohama mi teda taky bolí
),ale bříško není dobře, tak už jeď k doktoru, to asi není jen tak…a když bude vše v cajku tak tím líp a pojedeš domů s klidem…někdo tu už psal raději jet 5× zbytečně, než jednou pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
5.1.14 00:42

@Vlaďka 74 byla jsem u dr. v nemocnici gyndar je tam az od pondělí. a řekl ze to akutni není a pichl mi akorát magnezko a sla jsem dom ale dnes hruza nemuzu fakt chodit rikam se je to normalni ale fakt nevim cim to je. pry rozdrazene nebo co sex nemame tak fakt nevim :-( musim vydržet do uterka a uvidíme co mi rekne dr.kdyz taj si proste pujdu lehnout normani to není ale nalez nébyl zadny :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1155
5.1.14 09:25

@delfinek91 možná je to jen blbí názor ale možná máš úzkou pánev a s rostoucím briskem se ti musí roztahovat, jak pánev tak mezi nohama připravuje se to k porodu…jako kachna pak chodí skoro každá protože právě už bolí mezi nohama…ty čekaš první? Já už si to nepamatuji jak to bylo s Kubou :nevim:…ty jo je mi zo líto tak hlavně odpocívej nemá smysl se přepínat ať tě doma obskakuji :mavam: a dej vědět jak ti je :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
5.1.14 09:59

@Vlaďka 74 nene uz jsme rodila a mam prave krasne sirokou panev mela jsem pekny porod :-) takze tim to asi nebude :-( nevim dnes jdé to lepsi tak uvidíme co rekne dr.ale noc byla hrozna nemuóhla jsem se ani trosku ihnout obrátit proste hrozne bolesti :-(

• Citovat
  • Upravit
1155
5.1.14 20:34

@delfinek91 jejda tak to jo, dej zítra vědět jak to dopadlo :palec: uvidíš že se problém najde…
já jdu do poradny v úterý a hlavně od zítra začínám zaučovat paní, která půjde brigádně místo mě do práce takže žádná pohodička, ale celkem masakr do večera :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
5.1.14 20:40

@Hedvikka byli jsme znovu kouknout na ty kočárky Maxi cosi a ta tyčka mezi nohama vyndat jde, takže i fusak na zimu se tam přidělá dobře je to Maxi Cosi Mura 4 plus… jaký ty máš teda v mérku?? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
5.1.14 20:45

@Vlaďka 74
Já to mám v práci podobně. Roční uzávěrka do konce ledna, do toho DPH, zaučit kolegyni, která po mne přebere část věcí, koncem února velká kontrola účetnictví, a snad se mi podaří v průběhu března na mateřskou. Takže teď budu v práci sedět do večera skoro denně. Musím si teda co nejdřív udělat čas na dokoupení věcí pro prcka, a jenom doufám, že neporodím předčasně. Každopádně musím vydržet celý březen, v dubnu už můžu rodit kdykoliv. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
5.1.14 20:58

@Vlaďka 74 jdu na gyndu v utery na 18hod.

• Citovat
  • Upravit
6379
5.1.14 21:28

Ahoj holky, já jdu na kontrolu zítra a už se těším jak toho našeho chlapečka zase uvidím :-) jinak mě zatím nic netrápi-jen sem tam mě bolí žebra a bedra… :-)
a kočárek? to vubec nevím kterej :-D ale ještě zatím jsem se pořádne nedívala, jen na netu a četla recenze… nechci mít kočárek doma dřív než ve 34 týdnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí