Poradna duly
Jana Čurdová
Tak holky dneska jsme si udělali výlet Plzeň - Praha " Dětský ráj "…vyzvedla jsem si rovnou objednané věci a ještě něco přihodili…bylo tam pěkně narváno
…spousta maminek a ceny opravdu super…na netu jsou ceny pochopitelně lacinější, takže doporučuji moji taktiku, objednat a osobně vyzvednout pokuď to jde…no a pak Ikea
…nemusím vám popisovat ty šťastné obličeje mé rodiny
… ![]()
Achjo tak dneska zase bolesti
lezela jsem a bolel me spodek podbriske ja uz nevim
ted třeba chvilku sedim nebo stojim lezim a chodim jak kacena protože nemuzu moc chodit jak to boli uplny tlak na spodek ![]()
Ahojte, vy mě holky znervózňujete s těma nákupama. Já mám pár bodýček, nějaké gaťky, teplejší overálek na převoz z nemocnice, nějaké plíny papírové, objednala jsem si i látkové, jednu zavinovačku, a tím to hasne. Kočárek mi půjčí švagrová, to nehrotím, postýlku jdu kupovat tak za dva týdny. Zatím se mi do nákupů moc nechce. Jsem teď docela zaseklá v práci, takže nemám moc čas nad výbavičkou přemýšlet. Snad to stihnu. Termín mám až 20.4., a hodlám vydržet.
Takže se pořád utěšuju, že ještě skoro 4 měsíce.
@Vlaďka 74 píše:
Tak holky dneska jsme si udělali výlet Plzeň - Praha " Dětský ráj "…vyzvedla jsem si rovnou objednané věci a ještě něco přihodili…bylo tam pěkně narváno…spousta maminek a ceny opravdu super…na netu jsou ceny pochopitelně lacinější, takže doporučuji moji taktiku, objednat a osobně vyzvednout pokuď to jde…no a pak Ikea
…nemusím vám popisovat ty šťastné obličeje mé rodiny
…
Ikea!!! To je u nás doma skoro sprosté slovo, zvlášť před manželem nevyslovuji často. Chci tam právě jet pro postýlku, takže jsem se raději domluvila s ženskou částí naší rodiny. ![]()
Ja mam všechno po dceri postýlku, kocarek uz mame, veci vsehno mame jen lehci kombinezka chybi, plenky, ubrousky a kosmetika. Vanicky mame 3 ![]()
Já holky neměla nic, dětem je skoro 19 a 13
věřte, že ta moda je trochu jinde a už jsme v plánu nic a nikoho neměli
…můj muž říká, že musím jet do Ikealendu ![]()
ty jsi chudáček( mezi nohama mi teda taky bolí
),ale bříško není dobře, tak už jeď k doktoru, to asi není jen tak…a když bude vše v cajku tak tím líp a pojedeš domů s klidem…někdo tu už psal raději jet 5× zbytečně, než jednou pozdě…
@Vlaďka 74 byla jsem u dr. v nemocnici gyndar je tam az od pondělí. a řekl ze to akutni není a pichl mi akorát magnezko a sla jsem dom ale dnes hruza nemuzu fakt chodit rikam se je to normalni ale fakt nevim cim to je. pry rozdrazene nebo co sex nemame tak fakt nevim
musim vydržet do uterka a uvidíme co mi rekne dr.kdyz taj si proste pujdu lehnout normani to není ale nalez nébyl zadny ![]()
@delfinek91 možná je to jen blbí názor ale možná máš úzkou pánev a s rostoucím briskem se ti musí roztahovat, jak pánev tak mezi nohama připravuje se to k porodu…jako kachna pak chodí skoro každá protože právě už bolí mezi nohama…ty čekaš první? Já už si to nepamatuji jak to bylo s Kubou
…ty jo je mi zo líto tak hlavně odpocívej nemá smysl se přepínat ať tě doma obskakuji
a dej vědět jak ti je ![]()
@Vlaďka 74 nene uz jsme rodila a mam prave krasne sirokou panev mela jsem pekny porod
takze tim to asi nebude
nevim dnes jdé to lepsi tak uvidíme co rekne dr.ale noc byla hrozna nemuóhla jsem se ani trosku ihnout obrátit proste hrozne bolesti ![]()
@delfinek91 jejda tak to jo, dej zítra vědět jak to dopadlo
uvidíš že se problém najde…
já jdu do poradny v úterý a hlavně od zítra začínám zaučovat paní, která půjde brigádně místo mě do práce takže žádná pohodička, ale celkem masakr do večera ![]()
@Hedvikka byli jsme znovu kouknout na ty kočárky Maxi cosi a ta tyčka mezi nohama vyndat jde, takže i fusak na zimu se tam přidělá dobře je to Maxi Cosi Mura 4 plus… jaký ty máš teda v mérku?? ![]()
@Vlaďka 74
Já to mám v práci podobně. Roční uzávěrka do konce ledna, do toho DPH, zaučit kolegyni, která po mne přebere část věcí, koncem února velká kontrola účetnictví, a snad se mi podaří v průběhu března na mateřskou. Takže teď budu v práci sedět do večera skoro denně. Musím si teda co nejdřív udělat čas na dokoupení věcí pro prcka, a jenom doufám, že neporodím předčasně. Každopádně musím vydržet celý březen, v dubnu už můžu rodit kdykoliv. ![]()
Ahoj holky, já jdu na kontrolu zítra a už se těším jak toho našeho chlapečka zase uvidím
jinak mě zatím nic netrápi-jen sem tam mě bolí žebra a bedra… ![]()
a kočárek? to vubec nevím kterej
ale ještě zatím jsem se pořádne nedívala, jen na netu a četla recenze… nechci mít kočárek doma dřív než ve 34 týdnu ![]()