Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, hele já chapu tchyni nechce přijít o syna atd, ale proč mi vyčítá že Zdena nechal školy když jsme spolu ještě ani nebyli? nadává mi, že budu mít fracka a že o mě ani o svoje vnouče nestojí atd? tohle je prostě moc
a bohužel-bohudík si tohle já líbit nenechám ![]()
jinak z bradavek mi taky teče je to asi týden a prej to nic neznamená
ale vylekat to jsem se vylekala no ![]()
@mazlik.win hele jako tchyní a rodinu si nemužeme vybrat, takže jí beru s nadhledem
nejlepší je když jsem uplně chladná a ona se rozčiluje a já jí v klidu odpovím-to by jí čerti vždy braly a já se jen smála
![]()
a neboj neznamená, že když ti z bradavej neteče nit tak že třeba nebudeš mít mliko atd…jinak mě se tohle stalo asi během 3 dnu-nejdřív jsem tam mělá takové zaschlé strupky a pak asi dva dny zpět jsem se ráno vzbudila, na košili flek a košila přilepená k prsu a celé prostěradlo bylo flekaty
jako super jsem se lekla co se stalo a letěla hned za mamkou a ta se mi smálá
a já se tomu ted směju taky
neboj to příjde a když ne, tak se i tak rozkojíš ![]()
@Vlaďka 74 píše:
@mazlik.win @marcela74 @ywettka16 tak holky, já tu měla o víkendu syna a jeho přítelkyni a věřte, že když ta holka není podle vašich představ a váš syn jí pořád hladí a pusinkuje, taky ve mě cukalo a to si myslím, že jsem hooodně tolerantní a vím, že tu pupeční šňurů musím přestřihnout a nehat ho jít a buď bude šťastný a já sním, nebo se spálí jako určitě aspoň jednou každá z nás…manžel se mi tu smál a utěšoval a říkal, že ženský jsou jako slepičky který pořád mají potřebu ochraňovat ty svoje kuřátka
![]()
a je to pravda
musela jsem se pak smát sama sobě
…když jsem četla vaše komentáře, tak vaše tchýně to stoprdo přehání a je mi to moc líto, a určitě se jich nezastávám, ale odpuste jim 10% páč je to fááákt těžký
Jóóó, to je přesné. Se mnou to bude taky cukat, to vím už teď, když je malému 10. A je otázka, může být pro naše syny vůbec nějaká holka podle našich představ? ![]()
Taky se mele, hlavně vždycky večer, když házím odpočinek, lehnu si na záda a natáhnu nohy, tak má asi míň místa a kope.
Holky já to mám stejně jako vy
taky malej dnes asi dělá akrobatické pokusy
ale jsem za to rada včera se jen otáčel, tak mi to dnes asi vynahrazuje
a hlevně když ležím-jak říkáte vy tak ho citím nejvíc a ted často ikdyž sedím ![]()
Holky me tak tece s bradavek ze to není ani mozne
triko mam samy flek
takova voda aĺe hodne vody a i bila voda