Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
delfinek91
7.12.13 11:29

Holky me tak tece s bradavek ze to není ani mozne :-) triko mam samy flek :-)takova voda aĺe hodne vody a i bila voda :-)

• Citovat
  • Upravit
6379
7.12.13 11:44

Ahoj holky, hele já chapu tchyni nechce přijít o syna atd, ale proč mi vyčítá že Zdena nechal školy když jsme spolu ještě ani nebyli? nadává mi, že budu mít fracka a že o mě ani o svoje vnouče nestojí atd? tohle je prostě moc :-) a bohužel-bohudík si tohle já líbit nenechám :-D
jinak z bradavek mi taky teče je to asi týden a prej to nic neznamená :-D ale vylekat to jsem se vylekala no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
7.12.13 12:01

? Vam uz tece? Me teda nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
7.12.13 12:03

@ywettka16 devce nemas to holt jednoduchy… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
7.12.13 12:10

@mazlik.win hele jako tchyní a rodinu si nemužeme vybrat, takže jí beru s nadhledem :-) nejlepší je když jsem uplně chladná a ona se rozčiluje a já jí v klidu odpovím-to by jí čerti vždy braly a já se jen smála :-D :-D :-D
a neboj neznamená, že když ti z bradavej neteče nit tak že třeba nebudeš mít mliko atd…jinak mě se tohle stalo asi během 3 dnu-nejdřív jsem tam mělá takové zaschlé strupky a pak asi dva dny zpět jsem se ráno vzbudila, na košili flek a košila přilepená k prsu a celé prostěradlo bylo flekaty :-) jako super jsem se lekla co se stalo a letěla hned za mamkou a ta se mi smálá :-D a já se tomu ted směju taky :-D neboj to příjde a když ne, tak se i tak rozkojíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
7.12.13 12:12

Hmm, sem asi nejaka zabrzdena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
7.12.13 13:15

Mě taky nic nevytéká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
7.12.13 14:15
@Vlaďka 74 píše:
@mazlik.win @marcela74 @ywettka16 tak holky, já tu měla o víkendu syna a jeho přítelkyni a věřte, že když ta holka není podle vašich představ a váš syn jí pořád hladí a pusinkuje, taky ve mě cukalo a to si myslím, že jsem hooodně tolerantní a vím, že tu pupeční šňurů musím přestřihnout a nehat ho jít a buď bude šťastný a já sním, nebo se spálí jako určitě aspoň jednou každá z nás :lol:…manžel se mi tu smál a utěšoval a říkal, že ženský jsou jako slepičky který pořád mají potřebu ochraňovat ty svoje kuřátka :lol: :lol: a je to pravda :potlesk: musela jsem se pak smát sama sobě :hug:…když jsem četla vaše komentáře, tak vaše tchýně to stoprdo přehání a je mi to moc líto, a určitě se jich nezastávám, ale odpuste jim 10% páč je to fááákt těžký :palec:

Jóóó, to je přesné. Se mnou to bude taky cukat, to vím už teď, když je malému 10. A je otázka, může být pro naše syny vůbec nějaká holka podle našich představ? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
7.12.13 15:54

@marcela74 myslim ze ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
7.12.13 19:19

@marcela74 určitě žádná taková není, sakra, můj Kubíček :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
8.12.13 10:51

:D ja to doufam nebudu tak hrotit :) je to prece na tech dvou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
8.12.13 19:45

Tak muj malej sebot uz pekne sije, hlavne dneska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
8.12.13 19:58

Taky se mele, hlavně vždycky večer, když házím odpočinek, lehnu si na záda a natáhnu nohy, tak má asi míň místa a kope.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
8.12.13 20:21

Holky já to mám stejně jako vy :-) taky malej dnes asi dělá akrobatické pokusy :-D ale jsem za to rada včera se jen otáčel, tak mi to dnes asi vynahrazuje :-) a hlevně když ležím-jak říkáte vy tak ho citím nejvíc a ted často ikdyž sedím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
9.12.13 07:46

Taky ho citim nejvic v leze a v sede, ve stoje jeste ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí