Poradna duly
Jana Čurdová
@marinka5 ahoj!!! Já jsem tvoje příspěvky nečetla, ale myslím, že jsem v obraze i tak kočko že jo ![]()
@mazlik.win jo, tak to je vždycky něco do další KO… taky to vždycky počítám. Obzvlášť do UTZ! Těch na můj vkus málo ![]()
@Jankaxx dnes jsem byla na kontrole a vše je ok
a čekáme nejspíš chlapečka, ale ještě s tím nemáme moc počítat-prej pysky mužou být nateklé v tomhle týdny tak si počkáme na další kontrolu ![]()
jinak já nevím, ale poslední tři dny mám motýlky v podbřišku a dr říkala, že to jsou už pohyby jen se budou ted ozývat častěji a pak příjdou kopanečky tak uvidíme ![]()
jinak jsem dnes 17+1 ![]()
@ywettka16 gratuluji k dobrým výsledkům, snad už to špatné máme zažehnané
jinak já vždy ráno a na večer také cosi cítím, tak doufám, že už je to ono ![]()
Tak už mám za sebou AMC a teď už jen odpočívám a čekám na výsledky..Podle UTZ tam plave zdravé miminko, což je přece jasné
..A co se týče chutí, já se nemůžu zbavit té své chuti na sladké
..
@Michaela-85 píše:
Tak už mám za sebou AMC a teď už jen odpočívám a čekám na výsledky..Podle UTZ tam plave zdravé miminko, což je přece jasné..A co se týče chutí, já se nemůžu zbavit té své chuti na sladké
..
taky jsem jak urvana ze retezu
jinak to je moc fajn ze mas tu jistotu
Příspěvek upraven 05.11.13 v 17:02
Damy, kazdej den jdu na prochazku, ale pripadam si jako chodici balon
uz se vzdycky nemuzu dockat az budu doma ![]()
@Jankaxx v Kikko je mají? No to tam zajdu, chtěla bych aspoň ještě jednu, přece jen je to do začátku lepší než froťáky..
Moc děkujiiii
za radu ohledně těch kloboučků - jsem si právě myslela, že si je vemu už do porodky, co vím jak nám to půjde a jestli nebudu moc „bolavá“.. Měly by být nějaký anatomický, aby se dotýkala bradička a nos prsu, ale určitě na Tebe vzpomenu a budeme se snažit „na vostro“ ![]()
@Michaela-85 určitě to bude dobrý
ty kvalitní UZ odhalí dost
Hlavně teď odpočívej.. Teeeeeda a vydržíte tu obálku, kde je i pohlaví neotevřít
???
@marinka5 já to poprvé citila asi před 5 dny-to jsem si myslela, že to jsou střeva a v sobotu a včera zase, takže to je asi mimčo…uvidíme časem jestli to bude intenzivnější
a jak se daří tobě a co čekáte asi nevíš ještě že?
já si myslím a věřím, že ted to dotáhneme do zdárného konce
musíme myslet pozitivně
![]()
Neposloucháte dnes ve zprávách, že se šíří černý kašel? Prej doporučují očkovat maminy do 36tt a mimčo má pak protilátky až do 2. měsíce, než dostane hexavakcinu…
no nevím…když já nejsem fanda očkování…ale trochu mě to děsí ![]()