Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
509
31.10.13 11:15

@Jankaxx Tak jsem si to zkusila nastavit, ale nevím, kde by se to mělo zobrazovat - pod každým příspěvkem? Pokud ano, něco je špatně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
31.10.13 11:18

@Michaela-85 metřík máš vidět…máš zapnuté podpisy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
31.10.13 11:32

@Mber Á, tak to bylo ono, děkuji :-)..Už to tam vidím, super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
31.10.13 11:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
31.10.13 12:08

@Michaela-85 Nu vida! A hned budu v obraze :pankac: krásný metřík! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
31.10.13 17:09

@Jankaxx supr návod na metřík :palec: to snad už zvládnu i já :pocitac: :lol:
No jo zatím se tomu lochtání přiblble usmívám, po Novým roce to už bude nejspíš křeč v obličeji :evil:

Ženský jak přibýváte na váze? Vy co jste moc nezvracely? Já už mám nahoře 7kg a nijak extra " nežeru" :cert: jestli je to tou zácpou nebo si tělo potřebuje dohnat zásoby (byla jsem docela štíhlá) :think: No docela mě to štve…jestli budu mít na konci o 30kg víc tak to bude maso dostávat dolu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
31.10.13 18:23

@Evčík Eví to bude křeč! :P to bylo pak jako když mám v bříšku velkýho vetřelce. Neustále jsem měla vraženou patu nahoře a pak jsem to místo cítila i nějaký čas po porodu - normálně otlak :mrgreen:

No, já mám „jen“ 4 kg, jenže celkem už mám 89 kg :oops: takže jsem nešťastná i z toho.
Jestli jsi byla předtím štíhlá, tak to sleze a třebas nějaké to poslední kilčo půjde hůř, ale to dáš… já se bojím aby po porodu ze mě nebyla mega kysna. Po prvním jsem zhubla všechno během pár měsíců plus dost kg navíc, jenže to jsem měla žlučník (který šel nakonec ven)… teď bez potíží se bude hubnout asi dost blbě :nevim:
Ach jo… už teď jsem taková nějaká odulá celkově…
Jinak já zvracela jen párkrát, ale zle mi je dost často i teď, ale ne tak abych nejedla. Prostě to přijde rychle a skoro :poblion:, ale pak to rychle vymizí… tak to vliv nemá. A honí mě chutě a mám rychle hlad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vlaďka 74
31.10.13 21:22

Ahojky holky, taky tam snad ten metřík dostanu :pocitac:, sice počítač potřebuji k práci, ale občas se sním trápím dost :evil:…jinak já mám nahoře ani ne 1 kg, a popravdě ani nějak nemám hlad…cokoliv sním tak se cítím hned plná…a to kopání si taky vybavuji v ružových barvách, Mája mě taky pěkně kopala a já buď musela jen stát nebo ležet na zádech, jinak kopání žaludek, žebra moooc pěkný :palec:

• Citovat
  • Upravit
1155
31.10.13 21:57

""http://lmtf.lilypie.com/1588p1.png:http://lmtf.lilypie.com/1588p1.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
31.10.13 22:04

Tak snad ho tam mám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
31.10.13 22:12

Akorát jsem z toho Evžen, minulý pátek jsem měla plodovku a ta se dělá od 16 týdne, čekali až ho budu mít aby mě jí odebrali kvůli tomu srdíčku co nejdříve a tady mě to píše o týden mín :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
31.10.13 22:31

8o jeeee já ty vaše krásný „měřidla“ před tím neviděla! Tak snad už tam teď taky něco mám…
Patičky v žebrech :jazyk: mmmm tak to bude bezvadný :? Nu což, chtěli jsme to? Chtěli :mrgreen: a mooooc :srdce: :hug:… i ty hrůza kila k tomu a o ostatním ani nemluvím… :roll: tak se s tím musíme nějak poprat, že jo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
31.10.13 22:39

"@Vlaďka nenapočitalo ti to blbě podle datumu PM? Já jsem tam zadala termín porodu podle ultrazvuku… Jinak by mi to taky nevyšlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
1.11.13 09:45

Ahojky, tak já mám zatím nahoře necelé 2 kg, ale poslední týden mi to jde nahoru rychleji a řekla bych, že se „pěkně“ zakulacuju :-)..Před otěhotněním jsem měla svou „vysněnou“ váhu, na kterou jsem se dostávala přes rok (shodila jsem celkem 15 kg) a teď hurá kila nahoru :-)..Pevná vůle v jídle je tatam, to sladké mě prostě láká :twisted:..Co se týče nevolností, tak ty se mi naštěstí vyhnuly obloukem, tak snad už ani nepřijdou..Chuť k jídlu mi to určitě nevzalo, jen jsem si na začátku užívala docela velké bolesti v podbříšku - pár týdnu jsem po práci defacto proležela a v práci to taky nebylo nic moc..Předstírat, že je člověku dobře, když není, ale nemůže to hned provařit, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
1.11.13 09:59

Tak jsem byla pro jistotu holky v nemocnici 8o.. :lol:..a po propuštění mi lékař stejně nasadil vasocardin půl tablety za den..takže jsem se tomu nevyhla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí