Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky tak jak se vám daří? já dnes jsem 17+0 pohyby zatím nic a zítra po měsíci k dr
snad bude vše ok…jinak od pátku mě trápí njáké nachlazení ![]()
jinak vítám novou tvář
mě je taky 22 a taky čekáme první (sice po čtvrté, ale ted to snad už vyjde
)
Ahojky jj mám každé pondělí v 7:00 angličtinu a jak jsi si asi všimla úkol dělám včas
… ![]()
Já jsem taky 17+0 ale nějak zmateně
pohyby taky nic…zítra držím palečky a dej vědět novinky
o prckovi, nebo už víš co to bude??? Ale asi sis taky prošla nepříjemnostma a tak jsi taky ráda, že je to v cajku, viď…a věř, že bude
…
To je super ja uz jsem tehotna po 6ste, poprve to bylo v 18 tak jsem to dala pryc, chyba, od te doby jsem to neudrzela
ted nastesti je vsechno fajn. Pohyby taky zatim nemam, jen mam pocit ze je tam malej potapec, a pousti bublinky ![]()
Jak to mate holky s vahou? Pribirate? Ja zatim neco kolem 4 kil nahoru
mozna to bude tim ze jsem se nehlidala od te doby co to vim ![]()
Ja to mam nejaky zmateny s tema tydnama 9.9.2019 jsem byla 9+6 a 17.10.2013 jsem byla 16+0
tak sakra delaj mi v tom nejakej bordel
Ja to mam nejaky zmateny s tema tydnama 9.9.2019 jsem byla 9+6 a 17.10.2013 jsem byla 16+0
tak sakra delaj mi v tom nejakej bordel
Mam spoustu otazek treba jestli jste na marodce a jak je to vlastne s tema papirama
Ujizdite si treba na nejakem jidle? Ja nakladane okurky, calamada, okurkovy salat… ![]()
Dobré ranko
No ted už nemám skoro žádné chutě, ale ze začátku jsem jela po pálivých věcech, chilli a spol
.
Naopak kyselý nemůžu ani vidět i pomeranče mi vadí…ale ujíždím na sýrech a mléčných výrobcích ![]()
Fiha, tak to nemuzu ani videt
mam treba problem s masem…chutna mi jen varene