Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ještě bych měla dotaz, kdyztak mi V pondělí vyšel ten duch, po prosvícení byl fakt videt tak jsem měla jakoby výtok neco jako vaječný bilek ale předtim mi tech 15dni na zpet vysel ne uplne pozitivni ovu test tak sem usoudila že to bude asi ovu protize dalsi den zmizela carka uplne a ted kdyz nad tím premyslim tak sem z toho jelen, ze by byla ovu az ted? Cykly mam fakt nepravidelne a moje telo si dela co chce tak prave vubec nevim ![]()
Jeste dodam ze ten dnesni tt po prosviceni tam nic neni tudíž negativni ![]()
Já jsem 10 let neřešila ovulaci nic. Brala jsě prášky od 17 a měla jsem 28dní na hodinu přesně. V lednu jsem vysadila prášky a 2 měsíce ok akorát cyklus 33dní. Ovulaci jsem poznala tak, že po ní jsem měla citlivé bradavky. Pak přišly měsíce asi 2 kdy jsem se rozházela jak blázen😂no a začala jsem to studovat a sledovat. Ovulaci teď poznám podle toho, že mám vodnatý bílkový výtok, není ani tak vidět, mám pocit vlhka a není to prostě hustý krém.
No a pak začnu s testy a nejdřív je čárka taková stejná jako kontrolní a pak den před a v den ovulace jsou to hned po namočení totálně tmavé lajny. 😂no a pak přijde bolest na straně břicha a cca den po tom vyskočí teplota a citlivé bradavky. A vím, že jsem po ovu. ![]()
Každá to má ale jinak. Taky to může být zpožděná ovu, že se tělo snaží ovulovat, ale nepovede se to, tak to pak zkusí znovu.
Já včera večer pro srandu dělala ovu test a byl pozitivní, jsem cca 9dpo dneska.
@Martens98 tak jsi těhotná pokud ovu vyšel a jsi 9dpo ja jsem taky 9dpo a mam čárku na tt 🥳 ❤️
Takhle vypadal můj test, když jsem byla fakt na začátku. Tohle beru jako ducha.
Přeju, ať se brzy zadaří ![]()
@D888 včera byl pozitivní, dneska ráno negativní😂 neříkám, že nejsem zklamaná, ale nervy si nedělám. ☺️ protože sice mě prsa bolí, a měla jsem včera takovou chuť jako z mince v puse, ale tt mám negativní. Nebo mac rysku nebo evaporační linku.
@D888 ovu testy používám Facelle z rossmannu, tyčinky. Těhotenské jsem měla papírky facelle a mamatesty. Na Facelle tyčince byla vidět linka, ale to byla ryska podle mě.
@Martens98 Uvidíme za 14dní, kdy se vam udelal prvni duch? Kolik dpo? @Martens98 @D888
@Lenka433 jinak bych doporučila si srovnat cyklus, pokud se snažíte o mimčo. Nebo minimálně měřit teplotu. Tou to nejlépe poznáš. Já to ani nedávám do grafu nic. Prostě ráno změřím v puse teplotu a poznám hned den po ovu mám teplotu o cca 0,5 vyšší.
Na srovnání cyklu mi pomohl pupalkový olej, maca a vím, že se mluvil o myo-insitolu.
Ale pupalka a maca jsou jistota. Villgain a aktin mají docela fajn doplňky.
@Martens98 Par veci uz jsem zkoušela a bez uspechu, pred rokem sem vysadila ha a od te doby se to furt kazi takhle, kanzdopadne vyzkousim, dekuji za radu ![]()