Duch na testiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
23.2.18 15:34

Holky tak dneska přišla MS :,( zatím teda jen slabá, ale asi už je to marný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.2.18 17:45
@Nika_koci píše:
Holky tak dneska přišla MS :,( zatím teda jen slabá, ale asi už je to marný :(

Nemusí, pokud budes jenom špinit. Pokud se ti rozjede na plno tak je to marné. :-( drzim pesticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
23.2.18 18:15
@Nika_koci píše:

moje mamka semnou menstruovala tri měsíce a o těhu se dozvěděla dost pozdě… Naděje je. Kéž by MS nesílila a bylo to jen hnízdění. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
23.2.18 19:25

@TeaDarkfire nemusí sestra měla ms klasickou o plné síle až do 4 měsíce a pak až do porodu vždy v času kdy by měla mít ms špinila slabě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
23.2.18 21:14
@Nika_koci píše:

Ja mela slabou dva dny, bylo to hnizdeni :srdce: drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
23.2.18 21:15

@P4ja a @brumi diky za vysvetleni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.2.18 23:29

@sajinas
No jenže ja mám celkem silnou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.2.18 07:24
@Nika_koci píše:
@sajinas
No jenže ja mám celkem silnou :(

Tak uvidis :) Neni vsem dnum konec. Ja si popravde test udelala az po tom hnizdeni par dni, ze me porad bolela prsa a v podbrisku.. driv jsem si test nedelala (zbytecne bych se nervovala)
Podle myho jsi si ho udelala moc brzy a tim se takhle stresujes :? Ted musis jen cekat.. A myslim, ze dr by te stejne chtel videt az na ten 6tt. Tak pockej co po tomhle, pak si udelej test znovu a uvidis. Drzim palce, at je to tak, jak by to melo byt :kytka: Porad mas silnou ms? Ale holky ti tu psaly, ze i to je mozne. Je to ted opravdu 50:50..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
24.2.18 07:46

@Nika_koci neboj i kdyby se tentokrát nezadařilo tak není všem dnům konec :hug:. někdy to hold trvá déle, hlavně se neupínat, psychika pak dělá neplechu, vím že je to těžké ale zkusit tomu nehat volný průběh až příjde tak příjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.2.18 06:00
@brumi píše:
@Nika_koci neboj i kdyby se tentokrát nezadařilo tak není všem dnům konec :hug:. někdy to hold trvá déle, hlavně se neupínat, psychika pak dělá neplechu, vím že je to těžké ale zkusit tomu nehat volný průběh až příjde tak příjde :)

Holky ja to teď rano dostala zitra mam jit na 1 tehu prohlidku ja vůbec nevim co mam delat netusim zda je to jenom špinění prislo mi ze toho je docela dost. Netusim co ted. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
26.2.18 08:15

Holky tak MS jsem měla jen dva dny tak jsem si dnes udělala TT a už nemám ani dušíky takže nejspíš nic :( no zítra jdu k doktorce a pokud to nevyšlo jdeme zkoušet dál :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.2.18 08:47
@Nika_koci píše:
Holky tak MS jsem měla jen dva dny tak jsem si dnes udělala TT a už nemám ani dušíky takže nejspíš nic :( no zítra jdu k doktorce a pokud to nevyšlo jdeme zkoušet dál :srdce:

To me moc mrzí u me to vypadá že je neco špatně cekam na povolení zavrit postu a jit k dr. Jelikož jsem tu sama neni to tak jednoduché. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
26.2.18 09:25

@Nika_koci @TeaDarkfire moc vám holky oběma držím palečky, at je všechno v pořádku a ať se brzy zadaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.2.18 11:36
@brumi píše:
@Nika_koci @TeaDarkfire moc vám holky oběma držím palečky, at je všechno v pořádku a ať se brzy zadaří…

No byla jsem pred chvili u dr. Takže ja tehu podle utz nejsem ještě mi zítra vezmou krev ale uz nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
26.2.18 11:44

@TeaDarkfire tak se zadaří příště neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie