Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky tak dneska přišla MS
zatím teda jen slabá, ale asi už je to marný ![]()
@Nika_koci píše:
Holky tak dneska přišla MSzatím teda jen slabá, ale asi už je to marný
Nemusí, pokud budes jenom špinit. Pokud se ti rozjede na plno tak je to marné.
drzim pesticky.
@Nika_koci píše:
moje mamka semnou menstruovala tri měsíce a o těhu se dozvěděla dost pozdě… Naděje je. Kéž by MS nesílila a bylo to jen hnízdění. ![]()
@TeaDarkfire nemusí sestra měla ms klasickou o plné síle až do 4 měsíce a pak až do porodu vždy v času kdy by měla mít ms špinila slabě
@Nika_koci píše:
Ja mela slabou dva dny, bylo to hnizdeni
drzim palce!
@Nika_koci píše:
@sajinas
No jenže ja mám celkem silnou
Tak uvidis
Neni vsem dnum konec. Ja si popravde test udelala az po tom hnizdeni par dni, ze me porad bolela prsa a v podbrisku.. driv jsem si test nedelala (zbytecne bych se nervovala)
Podle myho jsi si ho udelala moc brzy a tim se takhle stresujes
Ted musis jen cekat.. A myslim, ze dr by te stejne chtel videt az na ten 6tt. Tak pockej co po tomhle, pak si udelej test znovu a uvidis. Drzim palce, at je to tak, jak by to melo byt
Porad mas silnou ms? Ale holky ti tu psaly, ze i to je mozne. Je to ted opravdu 50:50..
@Nika_koci neboj i kdyby se tentokrát nezadařilo tak není všem dnům konec
. někdy to hold trvá déle, hlavně se neupínat, psychika pak dělá neplechu, vím že je to těžké ale zkusit tomu nehat volný průběh až příjde tak příjde ![]()
@brumi píše:
@Nika_koci neboj i kdyby se tentokrát nezadařilo tak není všem dnům konec. někdy to hold trvá déle, hlavně se neupínat, psychika pak dělá neplechu, vím že je to těžké ale zkusit tomu nehat volný průběh až příjde tak příjde
Holky ja to teď rano dostala zitra mam jit na 1 tehu prohlidku ja vůbec nevim co mam delat netusim zda je to jenom špinění prislo mi ze toho je docela dost. Netusim co ted. ![]()
Holky tak MS jsem měla jen dva dny tak jsem si dnes udělala TT a už nemám ani dušíky takže nejspíš nic
no zítra jdu k doktorce a pokud to nevyšlo jdeme zkoušet dál ![]()
@Nika_koci píše:
Holky tak MS jsem měla jen dva dny tak jsem si dnes udělala TT a už nemám ani dušíky takže nejspíš nicno zítra jdu k doktorce a pokud to nevyšlo jdeme zkoušet dál
To me moc mrzí u me to vypadá že je neco špatně cekam na povolení zavrit postu a jit k dr. Jelikož jsem tu sama neni to tak jednoduché. ![]()
@Nika_koci @TeaDarkfire moc vám holky oběma držím palečky, at je všechno v pořádku a ať se brzy zadaří…
@brumi píše:
@Nika_koci @TeaDarkfire moc vám holky oběma držím palečky, at je všechno v pořádku a ať se brzy zadaří…
No byla jsem pred chvili u dr. Takže ja tehu podle utz nejsem ještě mi zítra vezmou krev ale uz nevěřím.