Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@TeaDarkfire já ji tam teda vidím. Ale hcg by se mělo zvyšovat dvojnásobně ob den. A jestli jsi na začátku těhu tak čárka bude sílit ob den. Takže zítra můžeš porovnat testík s testem ze včera.
držím palce
@Zara.Ray píše:
@TeaDarkfire já ji tam teda vidím. Ale hcg by se mělo zvyšovat dvojnásobně ob den. A jestli jsi na začátku těhu tak čárka bude sílit ob den. Takže zítra můžeš porovnat testík s testem ze včera.držím palce
Ahojky dekuji no ja to asi zkusim spíš v sobotu, heh co to kecám bez tak to zkusim i zítra. XD i kdyz nejsem lovkyně duchu predchozi testy z jinych mesicu proste byly bílé. Tak si ještě rikam zda ty atb mi to cele nerozhodili i kdyz jsem je do ovulky uz deset dni nebrala.
@TeaDarkfire píše:
Ahojky dekuji no ja to asi zkusim spíš v sobotu, heh co to kecám bez tak to zkusim i zítra. XD i kdyz nejsem lovkyně duchu predchozi testy z jinych mesicu proste byly bílé. Tak si ještě rikam zda ty atb mi to cele nerozhodili i kdyz jsem je do ovulky uz deset dni nebrala.
No atb ti ovu určitě rozhodit můžou a i ženy, které ji mají pravidelnou, ji můžou mít posunutou. V tomhle je to stejně 50:50, vajíčko se uchytit nemusí a tím se posune i MS. Já třeba testovala až týden po vynechané MS, resp. týden po těch 31, kdy mě MS normálně chodila a čárka byla slabší a potom sílila.
@Nika_koci píše:
Já jí tam teda vidím a absolutně vím jak se cítíš…mám to naprosto to samé…už 4 dny mám zpoždění MS, bolí mě v podbříšku jako bych měla MS dostat, ale test zatím ukazuje jen takové pidimidi čárečky
Holjy to je skoro jasny
pro klid si treba kupte jeste test od jiny znacky, abyste vyloucili, ze je to rozpoustenim barvy ![]()
ale kdyz se carky porad objevuji ![]()
Ahoj holky, test je furt stejný uz to nema smysl ani fotit hcg mi neroste bych rekla. Každý den jsem vzhuru uz ve 2:48 nejlip mi je v posteli kdyz lezim, dneska v noci kdyz jsem se sla napit jsem mela závrať večer jsem tak unavena ze v sedm premyslim nad posteli a o půl osme uz to nedávám a jdu spát obcas me pichne v podbřišku ani nevim na které strane obcas na levo občas mi to prijde uprostřed sve klasicke bolesti pred ms uz pár dnu nemam. A ten desny vecny hlad mi taky leze krkem. XD vidim ze jsem nafouklá a záchod se mi taky rozhodil vim ze vetsina toho muze byt tehu ale prijde mi to na priznaky brzo zvlášť u mych ducharskych prd testu. :-/ pocitam ze uz jsem po ovulaci nejpozději 16 den což teoreticky znamena ze tehu jsem (pokud jsem) tak skoro týden. Bez jednoho dne je fakt ze jsem dnes v noci fakt hodne vypila ja v noci piju teda furt ale dnes sem misto klasického litru vypila skoro dva. Spíš premyslim jak mi to neroste to hcg jestli to neni mimoděložní ci cysta. :-/ asi v pondělí budu volat dr na objednávku kdy přijít. Lepsi asi nedoufat. :-/
@TeaDarkfire píše:
Ahoj holky, test je furt stejný uz to nema smysl ani fotit hcg mi neroste bych rekla. Každý den jsem vzhuru uz ve 2:48 nejlip mi je v posteli kdyz lezim, dneska v noci kdyz jsem se sla napit jsem mela závrať večer jsem tak unavena ze v sedm premyslim nad posteli a o půl osme uz to nedávám a jdu spát obcas me pichne v podbřišku ani nevim na které strane obcas na levo občas mi to prijde uprostřed sve klasicke bolesti pred ms uz pár dnu nemam. A ten desny vecny hlad mi taky leze krkem. XD vidim ze jsem nafouklá a záchod se mi taky rozhodil vim ze vetsina toho muze byt tehu ale prijde mi to na priznaky brzo zvlášť u mych ducharskych prd testu. :-/ pocitam ze uz jsem po ovulaci nejpozději 16 den což teoreticky znamena ze tehu jsem (pokud jsem) tak skoro týden. Bez jednoho dne je fakt ze jsem dnes v noci fakt hodne vypila ja v noci piju teda furt ale dnes sem misto klasického litru vypila skoro dva. Spíš premyslim jak mi to neroste to hcg jestli to neni mimoděložní ci cysta. :-/ asi v pondělí budu volat dr na objednávku kdy přijít. Lepsi asi nedoufat. :-/
Jestli to ms byt jen tyden tsk bud v klidu.. to se ti na testu ani nemuselo ukazat.. kamaradce to ukazal az po druhy vybechany ms a priznaky taky mela.. doktor ji dal nejaky atb na bolesti bricha a ona byla tehu. Nestresuj se
jako tyden je fakt chvilicka.. ja mela ducha 13 dni po soulozi
Dr plod jeste neuvidi tedka, ale pro tvuj klid, jestli nemas cystu nebo neco, tak zavolej a porad se s nim ![]()
@sajinas píše:
Jestli to ms byt jen tyden tsk bud v klidu.. to se ti na testu ani nemuselo ukazat.. kamaradce to ukazal az po druhy vybechany ms a priznaky taky mela.. doktor ji dal nejaky atb na bolesti bricha a ona byla tehu. Nestresuj sejako tyden je fakt chvilicka.. ja mela ducha 13 dni po soulozi
Dr plod jeste neuvidi tedka, ale pro tvuj klid, jestli nemas cystu nebo neco, tak zavolej a porad se s nim
Holky nevydržela jsem to a zkusila clearblue ted rano nez jdu do prace s druhou ranni moči. No tak koukněte samy. Hadam ze ms uz nepřijde. XD takove stresy. XD ![]()
@TeaDarkfire
Jeeee tak super, moc gratuluji
tak snad bude vše probíhat v pohodě, přeju hodně zdraví
ja zatím pořád duchařím
asi si taky pro clearblue skočím ![]()
@Nika_koci píše:
@TeaDarkfire
Jeeee tak super, moc gratulujitak snad bude vše probíhat v pohodě, přeju hodně zdraví
ja zatím pořád duchařím
asi si taky pro clearblue skočím
Dekuji zkus ho on ma sice citlivost az 25 ale vidis byl pro me přínosnější nez dr.max
@TeaDarkfire píše:
Dekuji zkus ho on ma sice citlivost az 25 ale vidis byl pro me přínosnější nez dr.max
tento test je k nezaplacení
,dr max mamatest a pod mi nic neukázaly ale tento okamžitě a hlavně se neplete
. tří dítka jasný důkaz
Holky tak ja nevím jsem z toho blázen
vidíte tam něco nebo jsem slepá a jen si něco namlouvám? Já ji tam pořád slabě vidím ale vůbec nesíli
Přísahala bych že před 2 dny byla vidět víc ![]()
@TeaDarkfire píše:
Holky nevydržela jsem to a zkusila clearblue ted rano nez jdu do prace s druhou ranni moči. No tak koukněte samy. Hadam ze ms uz nepřijde. XD takove stresy. XD
Supeer! ![]()
Blahopreju a drzim palce, at vse hezky probiha ![]()