Duch na testiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
571
22.2.18 07:10

@TeaDarkfire já ji tam teda vidím. Ale hcg by se mělo zvyšovat dvojnásobně ob den. A jestli jsi na začátku těhu tak čárka bude sílit ob den. Takže zítra můžeš porovnat testík s testem ze včera. :) držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.2.18 07:26
@Zara.Ray píše:
@TeaDarkfire já ji tam teda vidím. Ale hcg by se mělo zvyšovat dvojnásobně ob den. A jestli jsi na začátku těhu tak čárka bude sílit ob den. Takže zítra můžeš porovnat testík s testem ze včera. :) držím palce

Ahojky dekuji no ja to asi zkusim spíš v sobotu, heh co to kecám bez tak to zkusim i zítra. XD i kdyz nejsem lovkyně duchu predchozi testy z jinych mesicu proste byly bílé. Tak si ještě rikam zda ty atb mi to cele nerozhodili i kdyz jsem je do ovulky uz deset dni nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
22.2.18 09:06
@TeaDarkfire píše:
Ahojky dekuji no ja to asi zkusim spíš v sobotu, heh co to kecám bez tak to zkusim i zítra. XD i kdyz nejsem lovkyně duchu predchozi testy z jinych mesicu proste byly bílé. Tak si ještě rikam zda ty atb mi to cele nerozhodili i kdyz jsem je do ovulky uz deset dni nebrala.

No atb ti ovu určitě rozhodit můžou a i ženy, které ji mají pravidelnou, ji můžou mít posunutou. V tomhle je to stejně 50:50, vajíčko se uchytit nemusí a tím se posune i MS. Já třeba testovala až týden po vynechané MS, resp. týden po těch 31, kdy mě MS normálně chodila a čárka byla slabší a potom sílila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
22.2.18 15:24
@Nika_koci píše:
Já jí tam teda vidím a absolutně vím jak se cítíš…mám to naprosto to samé…už 4 dny mám zpoždění MS, bolí mě v podbříšku jako bych měla MS dostat, ale test zatím ukazuje jen takové pidimidi čárečky :roll:

Holjy to je skoro jasny :) pro klid si treba kupte jeste test od jiny znacky, abyste vyloucili, ze je to rozpoustenim barvy :pankac:
ale kdyz se carky porad objevuji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.2.18 04:14

:-/

Ahoj holky, test je furt stejný uz to nema smysl ani fotit hcg mi neroste bych rekla. Každý den jsem vzhuru uz ve 2:48 nejlip mi je v posteli kdyz lezim, dneska v noci kdyz jsem se sla napit jsem mela závrať večer jsem tak unavena ze v sedm premyslim nad posteli a o půl osme uz to nedávám a jdu spát obcas me pichne v podbřišku ani nevim na které strane obcas na levo občas mi to prijde uprostřed sve klasicke bolesti pred ms uz pár dnu nemam. A ten desny vecny hlad mi taky leze krkem. XD vidim ze jsem nafouklá a záchod se mi taky rozhodil vim ze vetsina toho muze byt tehu ale prijde mi to na priznaky brzo zvlášť u mych ducharskych prd testu. :-/ pocitam ze uz jsem po ovulaci nejpozději 16 den což teoreticky znamena ze tehu jsem (pokud jsem) tak skoro týden. Bez jednoho dne je fakt ze jsem dnes v noci fakt hodne vypila ja v noci piju teda furt ale dnes sem misto klasického litru vypila skoro dva. Spíš premyslim jak mi to neroste to hcg jestli to neni mimoděložní ci cysta. :-/ asi v pondělí budu volat dr na objednávku kdy přijít. Lepsi asi nedoufat. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
23.2.18 05:25
@TeaDarkfire píše:
Ahoj holky, test je furt stejný uz to nema smysl ani fotit hcg mi neroste bych rekla. Každý den jsem vzhuru uz ve 2:48 nejlip mi je v posteli kdyz lezim, dneska v noci kdyz jsem se sla napit jsem mela závrať večer jsem tak unavena ze v sedm premyslim nad posteli a o půl osme uz to nedávám a jdu spát obcas me pichne v podbřišku ani nevim na které strane obcas na levo občas mi to prijde uprostřed sve klasicke bolesti pred ms uz pár dnu nemam. A ten desny vecny hlad mi taky leze krkem. XD vidim ze jsem nafouklá a záchod se mi taky rozhodil vim ze vetsina toho muze byt tehu ale prijde mi to na priznaky brzo zvlášť u mych ducharskych prd testu. :-/ pocitam ze uz jsem po ovulaci nejpozději 16 den což teoreticky znamena ze tehu jsem (pokud jsem) tak skoro týden. Bez jednoho dne je fakt ze jsem dnes v noci fakt hodne vypila ja v noci piju teda furt ale dnes sem misto klasického litru vypila skoro dva. Spíš premyslim jak mi to neroste to hcg jestli to neni mimoděložní ci cysta. :-/ asi v pondělí budu volat dr na objednávku kdy přijít. Lepsi asi nedoufat. :-/

Jestli to ms byt jen tyden tsk bud v klidu.. to se ti na testu ani nemuselo ukazat.. kamaradce to ukazal az po druhy vybechany ms a priznaky taky mela.. doktor ji dal nejaky atb na bolesti bricha a ona byla tehu. Nestresuj se :) jako tyden je fakt chvilicka.. ja mela ducha 13 dni po soulozi ;) Dr plod jeste neuvidi tedka, ale pro tvuj klid, jestli nemas cystu nebo neco, tak zavolej a porad se s nim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.2.18 06:39
@sajinas píše:
Jestli to ms byt jen tyden tsk bud v klidu.. to se ti na testu ani nemuselo ukazat.. kamaradce to ukazal az po druhy vybechany ms a priznaky taky mela.. doktor ji dal nejaky atb na bolesti bricha a ona byla tehu. Nestresuj se :) jako tyden je fakt chvilicka.. ja mela ducha 13 dni po soulozi ;) Dr plod jeste neuvidi tedka, ale pro tvuj klid, jestli nemas cystu nebo neco, tak zavolej a porad se s nim :palec:

Holky nevydržela jsem to a zkusila clearblue ted rano nez jdu do prace s druhou ranni moči. No tak koukněte samy. Hadam ze ms uz nepřijde. XD takove stresy. XD :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.2.18 07:03

@TeaDarkfire
Jeeee tak super, moc gratuluji :srdce: tak snad bude vše probíhat v pohodě, přeju hodně zdraví :hug: ja zatím pořád duchařím :lol: asi si taky pro clearblue skočím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.2.18 07:33
@Nika_koci píše:
@TeaDarkfire
Jeeee tak super, moc gratuluji :srdce: tak snad bude vše probíhat v pohodě, přeju hodně zdraví :hug: ja zatím pořád duchařím :lol: asi si taky pro clearblue skočím :lol:

Dekuji zkus ho on ma sice citlivost az 25 ale vidis byl pro me přínosnější nez dr.max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
23.2.18 07:39
@TeaDarkfire píše:
Dekuji zkus ho on ma sice citlivost az 25 ale vidis byl pro me přínosnější nez dr.max

tento test je k nezaplacení :),dr max mamatest a pod mi nic neukázaly ale tento okamžitě a hlavně se neplete :D. tří dítka jasný důkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.2.18 08:06

@TeaDarkfire
A kde jsi ho koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.2.18 08:58

Holky tak ja nevím jsem z toho blázen :( vidíte tam něco nebo jsem slepá a jen si něco namlouvám? Já ji tam pořád slabě vidím ale vůbec nesíli :,( Přísahala bych že před 2 dny byla vidět víc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.2.18 09:02

Přidávám fotku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
23.2.18 09:13
@TeaDarkfire píše:
Holky nevydržela jsem to a zkusila clearblue ted rano nez jdu do prace s druhou ranni moči. No tak koukněte samy. Hadam ze ms uz nepřijde. XD takove stresy. XD :D

Supeer! :dance:
Blahopreju a drzim palce, at vse hezky probiha :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
23.2.18 09:17

@Nika_koci vidim dusika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek