Duch na testiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
20.2.18 18:22

Možné těhotenství?

Ahoj, po vysazení antikoncepce jsem měla normálně měsíčky a pak už jsem antikoncepci nebrala mezi tím jsme se snažili tak dvakrát po po týdnu od možného otěhotnění (druhé pokusu) jsem málem omdlela, od té doby mě bolí a v podbřišku na obou stranách už je to 5 dnů od meskani menstruace, myslíte že jsem těhotná? V pátek chci udělat test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
21.2.18 00:52
@Merry23 píše:
Ahoj, po vysazení antikoncepce jsem měla normálně měsíčky a pak už jsem antikoncepci nebrala mezi tím jsme se snažili tak dvakrát po po týdnu od možného otěhotnění (druhé pokusu) jsem málem omdlela, od té doby mě bolí a v podbřišku na obou stranách už je to 5 dnů od meskani menstruace, myslíte že jsem těhotná? V pátek chci udělat test

Ahoj…myslím, že je to určitě možné. Já osobně bych nevydržela do pátku a testovala už teď. (Pravda je, že u dcerky jsem měla nejprve 4 testy negativní a až ten 5tý byl pozitivní - hold jsem nedočkavá.) Přeji ať se zadaří ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
21.2.18 05:43

Tehu test

Tak jo holky prosim o radu je tam nebo ne asi spis ne a ja si to vsugerovavam ale radši bych i vase zkušená ocka
Jo uz teda dva dny zpoždění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
21.2.18 06:20

@TeaDarkfire
Ja to tam taky vidim :) udelej si ho jeste klidne ted kazdy den. Melo by to silit :) bolesti jako pri MS jsou na zacatku tehu taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
21.2.18 06:24
@sajinas píše:
@TeaDarkfire
Ja to tam taky vidim :) udelej si ho jeste klidne ted kazdy den. Melo by to silit :) bolesti jako pri MS jsou na zacatku tehu taky :palec:

Fakt ho tam vidíš takže nejsem blazen. XD ja ted koukala znova na test a nebyla jsem si jista prisahala bych ze mam spis mzitky pak mrkla na fotku a videla ho tam. No snad zitra bude vic vidět. :-) ale je fakt ze uz jenom ze se mi ho oproti vcerejsku povedlo vyfotit tak asi jo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
21.2.18 06:25

@TeaDarkfire Něco tam je. Uvidíš. Postupně by měly sílit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
21.2.18 06:28

@TeaDarkfire
Tak vidis :andel:
Drzim moc palce! :kytka:
Pokud jsi vysledek zkoumala max do peti minut, tak by to melo byt spravne :) Po peti minutach uz je neplatny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
21.2.18 07:23
@sajinas píše:
@TeaDarkfire
Tak vidis :andel:
Drzim moc palce! :kytka:
Pokud jsi vysledek zkoumala max do peti minut, tak by to melo byt spravne :) Po peti minutach uz je neplatny.

Do peti minut dycky jdu pak pryc at na to necumim a za tri minuty se vracim nejdelší tri minuty v mem životě xD a dycky byly čisté bílé proto me vcera prekvapil ten pidi naznak a dneska vlastne taky. Radsi jeste nebudu moc doufat co kdyby. Ale holky moc děkuji za vase očka. :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
21.2.18 08:50
@TeaDarkfire píše:
Do peti minut dycky jdu pak pryc at na to necumim a za tri minuty se vracim nejdelší tri minuty v mem životě xD a dycky byly čisté bílé proto me vcera prekvapil ten pidi naznak a dneska vlastne taky. Radsi jeste nebudu moc doufat co kdyby. Ale holky moc děkuji za vase očka. :-) :srdce:

Verim tomu :kytka: kort kdyz uz sis delala druhy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
21.2.18 11:17
@TeaDarkfire píše:
Ahoj holky, mam dotaz, mam mit dnes prvni den ms, ovulaku jsem hadam měla přesně 14 dc jelikož jsem na zacatku unora mela anginu byla na penicilovych atb 4a pul dne s horeckama 38.3 tak jsem si neměřila bazalku ale merim merim ji uz pul roku a hybe se max o jeden den cili 14-15 dc. Sex s budoucim manzelem jsme meli az 15dc tak jsem si rella je pozde a vyhodila vsechno snazeni z hlavy. Jenže dnes po 14 dnech mi mela ms prijit a nic tak jsem to v poledne nevydržela a udelala si test prisahala bych ze tam je duch jenze vyfotit se mi nepodaril :-( je možné ze jej vidim vidim jenom ja? Nechci to rikat rikat snoubenci at když tak nema taky plane naděje jako ja. Zitra rano se budu testovat znova jen by me zajimal Vas názor zda je to mozne. Dekuji

Ahoj,

samozřejmě, že je možné, že jsi těhu - já bych se k tomu i přikláněla. ;) den sem, den tam (jak sama píšeš 14/15 - tak by to i odpovídalo).
Btw já na tom testu duchařinu i vidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
21.2.18 11:45
@chs.jasmin píše:
Ahoj,samozřejmě, že je možné, že jsi těhu - já bych se k tomu i přikláněla. ;) den sem, den tam (jak sama píšeš 14/15 - tak by to i odpovídalo).
Btw já na tom testu duchařinu i vidím :palec:

Děkuji holky jste úžasné moc dekuji za podporu snad to bude jenom sílit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.2.18 05:29

Test dnes

Ahoj holky tak ja myslim ze tam je nejaka chyba me to neprijde ze by silil co myslite vcera a dnes testik, ze vcera ta carka uplne zmizela a na tom dnešním taky skoro není vidět asi tomu dam par dni. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.2.18 06:01
@TeaDarkfire píše:
Ahoj holky tak ja myslim ze tam je nejaka chyba me to neprijde ze by silil co myslite vcera a dnes testik, ze vcera ta carka uplne zmizela a na tom dnešním taky skoro není vidět asi tomu dam par dni. :-(

Já jí tam teda vidím a absolutně vím jak se cítíš…mám to naprosto to samé…už 4 dny mám zpoždění MS, bolí mě v podbříšku jako bych měla MS dostat, ale test zatím ukazuje jen takové pidimidi čárečky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.2.18 06:12
@Nika_koci píše:
Já jí tam teda vidím a absolutně vím jak se cítíš…mám to naprosto to samé…už 4 dny mám zpoždění MS, bolí mě v podbříšku jako bych měla MS dostat, ale test zatím ukazuje jen takové pidimidi čárečky :roll:

Jsem sice rada ze v tom nejsem sama a rozhodně bych byla radsi kdybychom vedeli jisteji jak na tom jsme. :-( jinak muj budouci muž na to dneska i vcera koukal rekl vcera ze nic nevidi dneska taky ze nic pak se naklonil do leva jenom lehce a najednou ze teda neco málo vidí coz u nej je co říct. XD ale asi to fakt necham az na sobotu nebo neděli. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.2.18 06:21
@TeaDarkfire píše:
Jsem sice rada ze v tom nejsem sama a rozhodně bych byla radsi kdybychom vedeli jisteji jak na tom jsme. :-( jinak muj budouci muž na to dneska i vcera koukal rekl vcera ze nic nevidi dneska taky ze nic pak se naklonil do leva jenom lehce a najednou ze teda neco málo vidí coz u nej je co říct. XD ale asi to fakt necham az na sobotu nebo neděli. :-/

To čekání na to zesílení čárky je hrozné, já testuji už 3 den a čárka nesílí takže asi taky počkám 2-3 dny a uvidím. Přítel tam teda jako taky nic nevidí, jen když to nakloní, ale já i kamarádka ji tam vidíme tak mám malou naději, že neblouzním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí