Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Miška 13 píše:
Já si myslím, že je zbytečné se dohadovat. Každá máme jiné zkušenosti s testama.
To je pravda, ale pak se tady pořád dokola řeší, jestli je to duch nebo ryska a nebo jestli je pozitivní hodinu po limitu atd. Přitom by opravdu stačilo se držet návodu.
@P4ja tak každý má nějaký názor a snaží se tomu druhému poradit ![]()
@Miška 13 TAkže rada dodržovat návod k použití není rada jo?? Spíš je lepší se půl dne dohadovat, jestli tam něco je vidět nebo jak to kdo měl, komu se co ukázalo po limitu a tak?
@P4ja každý to mel jinak, někomu vysel duch a těhotný byl, někomu zase duch vyšel a těhotný nebyl. Tak si každý napíše svůj názor
Nikdo se nedohaduje, zda tam čárka je nebo ne, jen si každý řekne svůj názor ![]()
@Miška 13 No a právě o tom píšu. Že každý to má jinak a diskuzí o tom je tady milion a vždycky vyjdou tak, jak píšeš. 50:50. Takže podle mě zbytečné to pořád rozebírat dokola, když stejně zase člověk skončí u toho, že si ten test udělá znovu a nebo si zajde na krev.
Tak holky dnes prvni den meskani ms. A vyslo mi tohle na testiku mam radost a i tak se furt bojím aby neprisli.
Ahoj holky, taky přikládám fotku a prosím prosím řeknete jestli by to mohlo být
raději si nedělám naděje ale víte jak to je
… jinak dnes 2.den zpoždění a testováno ráno a teď -uz to nemůžu vydržet jsem blázen
(ten dušík tam byl do 2 min a test je z Dr.Max)
Děkuji ![]()
@Veeruuu píše:
Ahoj holky, taky přikládám fotku a prosím prosím řeknete jestli by to mohlo být![]()
raději si nedělám naděje ale víte jak to je
… jinak dnes 2.den zpoždění a testováno ráno a teď -uz to nemůžu vydržet jsem blázen
(ten dušík tam byl do 2 min a test je z Dr.Max)
Děkuji
Promin Veeruuu ja tam nic nevidim zkus znova testnout za dva dny. ![]()
@P4ja určitě budu testovat dál ale neměla by čárka byt třeba uz větší? Kromě toho zpoždění nemám žádný příznak… ![]()
@Veeruuu Záleží kdy jsi otěhotněla. Spíš bych měla radost, že tam něco je.
@P4ja to je jasný že jsem ráda aspoň za toho pidi ducha
ale jak čtu tady u hodně holek… nemusí to vyjít, tak to chci raději brát s rezervou
každopádně dekuju za názor ![]()
@Veeruuu Tak právě proto. Pokud těhotná jsi, tak je fuk, jak je duch silný a test se ještě zbarví. A nic na tom nezmění ani to, že někde přečteš, že to nevyšlo.
A jinak jsou tyhle začátky pořád 50:50,tak ta rezerva je potřeba.