Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nika_koci píše:
Ahoj holky, hlásím se zase po měsíci s totožným výsledkem, vidíte něco nebo jsem paranoidní?
Vidim ![]()
Ahoj holky,
chtěla jsem Vám trochu zvednout náladu, u mého prvního miminka mi testy pomalu do třetího měsíce ukazovali negativní, ani známky druhé čárky, testy byly různé z lékáren. Menstruaci jsem měla normálně, žádné změny jsem na sobě nepozorovala, krom asi dvou kil nahoře což jsem přikládala dovolené, kde jsem trochu víc ochutnávala dobroty a vynechala cvičení. Nakonec jsem navštívila gynekologa až po zpoždění menstruace 4 dny kdy mi tak divně začalo pobublávat v podbřišku. Šla jsem tam s pocitem, že jsem nastydla a mám zánět vaječníků. Pro jistotu jsem si udělala další test, kde byla druhá čárka jako by sama nevěděla jestli je nebo není vidět, hodně slabá a bledá. Doktor mi udělal ultrazvuk a zjistil, že jsem už ve 20tém týdnu těhotenství a to bublání jsou už pravděpodobně pohyby, dokonce už mohl rozeznat že je to holčička. Byla jsem úplně v šoku. Bříško mi začalo růst asi za dva týdny potom, ale o to rychleji, malá se narodila menší, teď v lednu slavila rok. A teď o vánocích se mi opozdila menstruace znovu a čárka byla jen o něco znatelnější a čekám dvojčata, tentokrát vynechala už první menstruace a teď jsem v 16tém týdnu a mám bříško jako s malou v sedmém a zatím je prý vše v pořádku.
Tak držím palečky všem co chtějí vidět dvě čárky, aby se jim zadařilo bez ohledu na to co ukazují testy.
@Nika_koci píše:
Ahoj holky, hlásím se zase po měsíci s totožným výsledkem, vidíte něco nebo jsem paranoidní?
Ahojky ja to vidim. Slabounke ale vidim.
dej si par dni pauzu at to kdyz tak zesili. Kolik dni mas zpoždění ja ještě furt cekam nez prijdou. Nejdriv v nedeli. XD
@Nika_koci píše:
Jinak ja minule prodelala potrat nedelili se mi bunky kvuli tech atb co jsem brala kdyz se mi tvorilo vajíčko. Tak snad to ted vyslo. Uvidim v neděli
Holky, ma nekdo zkusenosti z testem intimed z DM? Citlivost 25. Jsem dnes 11dpo a nevydrzela jsem. Zitra rano testnu znovu. Aleneco se tam rysuje. Neni to duch? Nedela falesnaky?
Holky vidíte ho tam nebo blaznim? Spis si myslim že vidím neco co tam neni.
@TeaDarkfire
Je tam
udelej za dva dny clearblue
ja cekam za 3dny ms a nez abych lovila duchy, vsadila jsem na jistotu
@janka23 píše:
@TeaDarkfire kolik jsi dnes DPO??
Jsem netrpeliva mam dva dny pred ms minuly měsíc jsem potratila nedelili se mi bunky kvuli atb takže jsem to nevydržela a zkusila ten krevní. Ted uz v klidu pockam jestli prijde nebo ne. Děkuji za očko jsem rada ze ho nevidim sama.
vím že můžou přijít a obrecela bych to tak jako tak takže jsem to prostě zkusila. ![]()
@janka23 píše:
@TeaDarkfire kolik jsi dnes DPO??
A jinak dvancty dpo
@TeaDarkfire ja dnes 11dpo a od vcerejsla lovim duchy. Rano clearblue to rozlouskl. A podotykam, neni z ranni moci, ale dopoledni (oba testiky)
@janka23 píše:
@TeaDarkfire
MS na prijit v pondeli. Takze ted jen cekat
Krásné clearblue jsem delala minule 4 dny po vynechani taky mi to ukazal taky.
uvidim do neděle pak si pro nej zajdu. ![]()