Duch na testiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
26.2.18 11:49

@Nika_koci @TeaDarkfire Holky neházejte flintu do žita. Miminko ví, kdy má přijít. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.2.18 13:27
@brumi píše:
@TeaDarkfire tak se zadaří příště neboj :hug:

Ja tak nejak porad doufam jeste v tu krev a ze ms odejde i kdyz vim ze je to nepravděpodobné a vrta mi v hlave ten pozitivní tehu test. No uvidím az z te krve nejsem holt Vestec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.2.18 13:31

@TeaDarkfire Pozitivní těhu test můžeš mít v pohodě. Těhu se nemusí udržet a odejít s MS. Proto se nemá testovat před a klidně i později po termínu MS. Mně sestřička říkala, že nen kam spěchat a klidně ať počkám i týden po zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
26.2.18 14:12

Holky taky držím moc palce! Jestli to tentokrát nevyšlo, tak příště se už může zadařit :andel: Hlavně se tolik nepozorujte a nedělejte si testy takhle brzy, až po vynechání MS nejlépe :kytka: Jinak na utz to je vidět opravdu až max od 5-6tt, můžeš být ráda, že tě tvůj dr takhle vzal a udělali ti i náběry ;) já mám skvělýho doktora, ale tohle neznám 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.2.18 14:17
@sajinas píše:
Holky taky držím moc palce! Jestli to tentokrát nevyšlo, tak příště se už může zadařit :andel: Hlavně se tolik nepozorujte a nedělejte si testy takhle brzy, až po vynechání MS nejlépe :kytka: Jinak na utz to je vidět opravdu až max od 5-6tt, můžeš být ráda, že tě tvůj dr takhle vzal a udělali ti i náběry ;) já mám skvělýho doktora, ale tohle neznám 8o

No já bych to ani nechtěla. Objednali mě na 5tt a stejně to pak člověk řeší, protože ještě není vidět srdíčko atd. Příště budu chtít až 8tt dřív ne. Samozřejmě, pokud nebudou problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
26.2.18 17:51
@P4ja píše:
No já bych to ani nechtěla. Objednali mě na 5tt a stejně to pak člověk řeší, protože ještě není vidět srdíčko atd. Příště budu chtít až 8tt dřív ne. Samozřejmě, pokud nebudou problémy.

Ja byla v 6tt a srdicko uz jsme slyseli.. ale je to indivindi no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.2.18 19:46
@sajinas píše:
Holky taky držím moc palce! Jestli to tentokrát nevyšlo, tak příště se už může zadařit :andel: Hlavně se tolik nepozorujte a nedělejte si testy takhle brzy, až po vynechání MS nejlépe :kytka: Jinak na utz to je vidět opravdu až max od 5-6tt, můžeš být ráda, že tě tvůj dr takhle vzal a udělali ti i náběry ;) já mám skvělýho doktora, ale tohle neznám 8o

Holky ja mela ctyri dny zpoždění kdyz se mi test objevil pozitivní, vím že driv to nema smysl. A dnes po tydenim zpoždění jsem to dostala. A tak jsem si udělala test a byl negativní takže uz nedoufam ani z te krve prave hadam prodelavam minipotrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.2.18 20:11
@sajinas píše:
Ja byla v 6tt a srdicko uz jsme slyseli.. ale je to indivindi no :)

Právě, proto mně přijde lepší to nehrotit. Pokud opravdu není krvácení a bolesti a jít radši později a ten test taky. Jen se člověk nervuje a pak je smutnej, když to nevyjde. Lepší nevědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
26.2.18 21:38
@TeaDarkfire píše:
Holky ja mela ctyri dny zpoždění kdyz se mi test objevil pozitivní, vím že driv to nema smysl. A dnes po tydenim zpoždění jsem to dostala. A tak jsem si udělala test a byl negativní takže uz nedoufam ani z te krve prave hadam prodelavam minipotrat.

Tak to chapu.. to mi mrzi, ale co ma se stat se stane. Uvidis, co se jeste dozvis z ty krve :) s kdyztak opravdu nezoufej, to miminko prijde ve spravny cas :srdce: a drzim moc palce, at se vam co nejdrive zadari! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.2.18 20:33

Holky tak mimoděložní…ja se fakt picnu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.3.18 18:35
@Nika_koci píše:
Holky tak mimoděložní…ja se fakt picnu :,(

To me mrzí :-( příště uz se určitě zadari. :-) nam se taky nepovedlo. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
7.3.18 20:19
@TeaDarkfire píše:
To me mrzí :-( příště uz se určitě zadari. :-) nam se taky nepovedlo. :-/

Holky drzim vam moc palce, hlavne se tim netrapte, at muzete pokracovat v klidu dal :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
14.3.18 13:48
@sajinas píše:
Holky drzim vam moc palce, hlavne se tim netrapte, at muzete pokracovat v klidu dal :srdce:

No ja uz mam čtyři dny po ovulaci tak doufam ze to vyjde. Dneska mi je furt zle ale to je na tehu priznaky moc brzo. XD xD xD spis to vidim na nesednuti nejakeho jidla na zaludek. XD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
14.3.18 13:54

@TeaDarkfire Nejlepší je neřešit a nepočítat a užívat si sex :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.3.18 20:35

Ahoj holky, hlásím se zase po měsíci s totožným výsledkem, vidíte něco nebo jsem paranoidní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí