Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nika_koci @TeaDarkfire Holky neházejte flintu do žita. Miminko ví, kdy má přijít. Držím palce.
@brumi píše:
@TeaDarkfire tak se zadaří příště neboj
Ja tak nejak porad doufam jeste v tu krev a ze ms odejde i kdyz vim ze je to nepravděpodobné a vrta mi v hlave ten pozitivní tehu test. No uvidím az z te krve nejsem holt Vestec.
@TeaDarkfire Pozitivní těhu test můžeš mít v pohodě. Těhu se nemusí udržet a odejít s MS. Proto se nemá testovat před a klidně i později po termínu MS. Mně sestřička říkala, že nen kam spěchat a klidně ať počkám i týden po zpoždění.
Holky taky držím moc palce! Jestli to tentokrát nevyšlo, tak příště se už může zadařit
Hlavně se tolik nepozorujte a nedělejte si testy takhle brzy, až po vynechání MS nejlépe
Jinak na utz to je vidět opravdu až max od 5-6tt, můžeš být ráda, že tě tvůj dr takhle vzal a udělali ti i náběry
já mám skvělýho doktora, ale tohle neznám ![]()
@sajinas píše:
Holky taky držím moc palce! Jestli to tentokrát nevyšlo, tak příště se už může zadařitHlavně se tolik nepozorujte a nedělejte si testy takhle brzy, až po vynechání MS nejlépe
Jinak na utz to je vidět opravdu až max od 5-6tt, můžeš být ráda, že tě tvůj dr takhle vzal a udělali ti i náběry
já mám skvělýho doktora, ale tohle neznám
No já bych to ani nechtěla. Objednali mě na 5tt a stejně to pak člověk řeší, protože ještě není vidět srdíčko atd. Příště budu chtít až 8tt dřív ne. Samozřejmě, pokud nebudou problémy.
@P4ja píše:
No já bych to ani nechtěla. Objednali mě na 5tt a stejně to pak člověk řeší, protože ještě není vidět srdíčko atd. Příště budu chtít až 8tt dřív ne. Samozřejmě, pokud nebudou problémy.
Ja byla v 6tt a srdicko uz jsme slyseli.. ale je to indivindi no ![]()
@sajinas píše:
Holky taky držím moc palce! Jestli to tentokrát nevyšlo, tak příště se už může zadařitHlavně se tolik nepozorujte a nedělejte si testy takhle brzy, až po vynechání MS nejlépe
já mám skvělýho doktora, ale tohle neznám
Holky ja mela ctyri dny zpoždění kdyz se mi test objevil pozitivní, vím že driv to nema smysl. A dnes po tydenim zpoždění jsem to dostala. A tak jsem si udělala test a byl negativní takže uz nedoufam ani z te krve prave hadam prodelavam minipotrat.
@sajinas píše:
Ja byla v 6tt a srdicko uz jsme slyseli.. ale je to indivindi no
Právě, proto mně přijde lepší to nehrotit. Pokud opravdu není krvácení a bolesti a jít radši později a ten test taky. Jen se člověk nervuje a pak je smutnej, když to nevyjde. Lepší nevědět
@TeaDarkfire píše:
Holky ja mela ctyri dny zpoždění kdyz se mi test objevil pozitivní, vím že driv to nema smysl. A dnes po tydenim zpoždění jsem to dostala. A tak jsem si udělala test a byl negativní takže uz nedoufam ani z te krve prave hadam prodelavam minipotrat.
Tak to chapu.. to mi mrzi, ale co ma se stat se stane. Uvidis, co se jeste dozvis z ty krve
s kdyztak opravdu nezoufej, to miminko prijde ve spravny cas
a drzim moc palce, at se vam co nejdrive zadari! ![]()
@Nika_koci píše:
Holky tak mimoděložní…ja se fakt picnu
To me mrzí
příště uz se určitě zadari.
nam se taky nepovedlo. :-/
@TeaDarkfire píše:
To me mrzípříště uz se určitě zadari.
nam se taky nepovedlo. :-/
Holky drzim vam moc palce, hlavne se tim netrapte, at muzete pokracovat v klidu dal ![]()
@sajinas píše:
Holky drzim vam moc palce, hlavne se tim netrapte, at muzete pokracovat v klidu dal
No ja uz mam čtyři dny po ovulaci tak doufam ze to vyjde. Dneska mi je furt zle ale to je na tehu priznaky moc brzo. XD xD xD spis to vidim na nesednuti nejakeho jidla na zaludek. XD
@TeaDarkfire Nejlepší je neřešit a nepočítat a užívat si sex ![]()
Ahoj holky, hlásím se zase po měsíci s totožným výsledkem, vidíte něco nebo jsem paranoidní?