Duch na testu 28 DC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3046
24.5.21 14:11
@VitaminC píše:
@adminMam silne podezreni, ze si tady zakladatelka sama anonymne odpovida :jazyk: :mrgreen:
:lol: jo no.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.5.21 14:13
@Dara90 píše: :lol: jo no.

Tak ty máš dost člověče… 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velešínka
24.5.21 14:14

Bože, ty jsi teda bonzačka. A ještě bys škodila zakladatelce. :zed: Ten anonym byl můj, radši se k němu přihlásím, ať už se v tom nepitváš a neděláš zakladatelce zle. A zakladatelko, hejtři jsou všude, tobě držím palce ať test sílí a menstruace nedorazí! :hug:

• Citovat
  • Upravit
21
24.5.21 14:15

@Velešínka
Díky.
Ja jsem tu dnes poprvé s blbym dotazem na test a asi i naposled…
Lidi se tak nudí vlastním životem, že vymýšlí blbosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velešínka
24.5.21 14:16

@Petra1989L Asi se nudí. Nenech se odradit nějakou bl*kou. Lidi jsou tu ve velké většině normální.

• Citovat
  • Upravit
21
24.5.21 14:23

@Velešínka
Každopádně díky za zastání i přes ty hnusný umělý nehty. 🤣 🤣 Zítra udělám ráno hned test. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velešínka
24.5.21 14:24

@Petra1989L Když se na nehty neptáš, tak nevím, proč je komentovat :) Držím palce a ráno sem hoď fotku :)

• Citovat
  • Upravit
20837
24.5.21 14:27

Dobrý deň,

aj keď uznávam, že to mohlo vyzerať podozrivo, o tú istú užívateľku sa nejedná. ;)

Pekný deň,
Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5968
24.5.21 14:29

Kurňa z jednoho testu, taková detektivka.
Měli by tuto stránku asi zrušit, protože: buďto je to troll, nebo si odpovídají sami, nebo místo dotazu se mají naučit gramatiku a nebo je tenhle dotaz už tady postatisicí…
Mě by opravdu, ale opravdu zajímalo, jak by to tady vypadalo, kdyby tohle všechno bylo hned zablokováno. Myslím, že by tu byl jeden dotaz denně a maminy, které sedí doma na prdeli by se doooost nudily :P
Jinak zakladatelko, tyhle tenký testiky jsou dost na houby, nevíš u nich, jestli vidíš, ale já vidím a držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.5.21 14:32

Tady je to dobrej blázinec 😅 😅 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.5.21 14:32

@Markéta188
Dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.5.21 14:34
@admin píše:
Dobrý deň,

aj keď uznávam, že to mohlo vyzerať podozrivo, o tú istú užívateľku sa nejedná. ;)

Pekný deň,
Kristína :kytka:

Sice nechápu, co je podezřelého na tom, když někdo anonymně odpovídá a zastane se, ale děkuji za potvrzení něčeho, co normálnímu člověku, bylo jasné:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20837
24.5.21 14:37

@Petra1989L može to posobiť podozrivo, pretože občas sa stáva, že zakladateľka si sama v diskusii ako anonym odpovedá.

Kristína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velešínka
24.5.21 14:39
@Petra1989L
@Petra1989L píše:
Sice nechápu, co je podezřelého na tom, když někdo anonymně odpovídá a zastane se, ale děkuji za potvrzení něčeho, co normálnímu člověku, bylo jasné:)

Nevím, taky to nechápu. Já odpovídám anonymně jak kdy, podle toho, jestli to mám v tu chvíli zaškrtnuté nebo ne. :) Nevím, na co je tak důležité se identifikovat. A i kdyby zakladatelka odpovídala anonymně, tak to se nesmí? Vždyť je jasné, že tvůj příspěvek není trol. :zed: Jo a @VitaminC už se neozvala. :lol:

• Citovat
  • Upravit
6794
24.5.21 15:25

@Velešínka Proc bych se mela ozyvat? :mrgreen:
Anonym muzes pouzit jen v citlivych pripadech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí