Duch na testu par dní po ms

3
21.6.24 19:03

duch na testu par dni po ms

Zdravím, chtěla jsem se zeptat..
tento mesic sem měla ms klasicky tak jak měla byt (mam ji nepravidelnou ale vzdy je to max o den buď dříve nebo dele)
tentokrat sem ji měla tak jak ukazoval kalendář, trvala 4 dny (také normalni) první den slabší, druhy den silná a další dva dny skoro nic, což me malicko překvapilo protože to se mi ještě nikdy nestalo.. vzdy mam první den slabší, pak dva dny silnou a poslední den zase slabší a k večeru vzdy konci.

dva dny po konci ms mi začalo byt nesnesitelně zle, nemohla sem videt skoro žádné jidlo tak sem si zkusila udělat TT- visel slabší duch (viz foto)

byl videt téměř během par sekund, cekala jsem do konce limitu (tudíž nějakých těch 5 min)
další test mam v plánu zkusit zítra

ale ma otázka zní, stalo se nekomu z vas, ze by měl normalne ms a pak to vyslo?
dekuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
21.6.24 20:30

@bxnsmwmmf ahoj mám to stejný akorát ja měla jeden den slabé růžové krvácení dva dny spineni a po 6 dnech jsem měla menstruaci která mě trvala 16 dnů 😀 během menstruace mi vyšel duch a po asi 5 dnech mi vyšel taky duch 😀 nikdy predtim jsem neměla ducha 😀 mám bolesti podbrisku a zad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.6.24 20:39

@bxnsmwmmf jestli jste zkoušela pouze jeden a mamatest tak o těch je známo že dělají duchy falešné, tak zkuste znova, je to neobvykle ale stát se muže vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.6.24 20:45

@Fleshmaj máma test duch a a pepino test taky duch ( u mě ) 😀 hcg 0-6 tak nevím co si otom mám myslet strašný bolesti podbrisku a zad minimální 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.6.24 20:59

@DD-MI no zvláštní to je zkuste ještě počkat, den dva jestli čárka bude sílit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.6.24 21:40

@Fleshmaj @Fleshmaj hlavně jsem po potratu (19.4) ale podle mě s tím to nemá nic společného 😄 uvidím vo mi řekne na gynde a jinak si ho udělám raději po těch 5 dnech pokud opět duch tak to bude asi vadný test jelikož to už by bylo divny 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.6.24 09:05

Ja delala další dnes rano, a nic :/
ale je to zvláštní.. na jidlo stále žádná chut, boli me bricho jak kdybych měla mít zase ms, ale tu už jsem měla.. tak nevim co se to zas deje, mozna jen počasí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.6.24 12:16

@bxnsmwmmf tak nejsi mmama test děla falešný duchy 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.6.24 13:48

@DD-MI tak aspoň vim, ze mamatest už raději kupovat nebudu😮‍💨 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.6.24 20:30

@bxnsmwmmf mmama test ani pepino test nedoporučuji 😂 já byla v naději a opět zklamání 🙃 od teď už jediné clearblue :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí