Je to duch? Beru antibiotika.

26
21.6.24 11:19

Je to duch? Beru antibiotika.

Udělala jsem si teď pro jistotu test a asi tam vidim slabého ducha. Beru teď antibiotika, tak nevim jestli volat doktorce nebo zbytečně panikařim :think: Zvláštní, že tady na těch fotkách není nic vidět 😂 mohu případně poslat někomu do zprávy? Děkuji

Příspěvek upraven 21.06.24 v 11:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2003
21.6.24 11:27

Vidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11895
21.6.24 11:32

Je tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.6.24 11:41

@AmazonNika také vidím ducha :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.6.24 11:46

Holky a je možné, aby to bylo vidět po 7 dnech od ovulace? Já se normálně netestuji MS má přijít až příští týden. Ale teď mám druhé antibiotika, tak mám strach. Nejdřív jsem měla jedny antibiotika po dobrani bylo snažení a teď hned po týdnu zase další antibiotika. Mám nějakýho streptokoka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.6.24 11:56

To máš mamatest? Ten dělá duchy běžně. Zkus jiný.

• Citovat
  • Upravit
26
21.6.24 11:59

@Janli Jj Mamatest. Jiný ted nemám po ruce. A doktorka je tam jen do půl 1, což už nestíhám. To je prekérka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6189
21.6.24 12:07

Tak antibiotika by takhle hodně brzy snad ani vadit neměly. Jsi 7 dní po ovulaci a to by teoreticky to embryo nemělo být ani zahnízděné.
Ducha vidím, ale mamatest duchy dělá a pokud máš opravdu týden po ovulaci, tak je nepravděpodobné, že by těhotenství už ukázal.

ATB bych brala bez obavy a test dělala až za týden :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.6.24 12:12

Jelikož jsem tu jako nováček, tak se teprve všemu učím. A holky máte pravdu. Udělala jsem ještě druhý Mamatest a tam nic. Tak jsem se uklidnila. To jsou teda křápy ty testy 🙈 poradíte, jaké používáte vy? Já jinak netestuji, až po vynechání MS, ale teď ty dvoje antibiotika, tak jsem měla pochopitelně strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11895
21.6.24 12:20

Doktorce fakt nevolej…normálně dobře ATB, vyckej termínu MS a pak zkus znovu test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6189
21.6.24 12:25

@AmazonNika
Mamatestu se věřit určitě dá, ale musí se dělat v době, kdy se dělat má - tedy po termínu ms.
Takto funguje většina testů.
U ducha si nejsi prostě jistá nikdy u žádného testu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí