Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Udělala jsem si teď pro jistotu test a asi tam vidim slabého ducha. Beru teď antibiotika, tak nevim jestli volat doktorce nebo zbytečně panikařim
Zvláštní, že tady na těch fotkách není nic vidět 😂 mohu případně poslat někomu do zprávy? Děkuji
Příspěvek upraven 21.06.24 v 11:31
Holky a je možné, aby to bylo vidět po 7 dnech od ovulace? Já se normálně netestuji MS má přijít až příští týden. Ale teď mám druhé antibiotika, tak mám strach. Nejdřív jsem měla jedny antibiotika po dobrani bylo snažení a teď hned po týdnu zase další antibiotika. Mám nějakýho streptokoka ![]()
@Janli Jj Mamatest. Jiný ted nemám po ruce. A doktorka je tam jen do půl 1, což už nestíhám. To je prekérka ![]()
Tak antibiotika by takhle hodně brzy snad ani vadit neměly. Jsi 7 dní po ovulaci a to by teoreticky to embryo nemělo být ani zahnízděné.
Ducha vidím, ale mamatest duchy dělá a pokud máš opravdu týden po ovulaci, tak je nepravděpodobné, že by těhotenství už ukázal.
ATB bych brala bez obavy a test dělala až za týden ![]()
Jelikož jsem tu jako nováček, tak se teprve všemu učím. A holky máte pravdu. Udělala jsem ještě druhý Mamatest a tam nic. Tak jsem se uklidnila. To jsou teda křápy ty testy 🙈 poradíte, jaké používáte vy? Já jinak netestuji, až po vynechání MS, ale teď ty dvoje antibiotika, tak jsem měla pochopitelně strach ![]()
Doktorce fakt nevolej…normálně dobře ATB, vyckej termínu MS a pak zkus znovu test…
@AmazonNika
Mamatestu se věřit určitě dá, ale musí se dělat v době, kdy se dělat má - tedy po termínu ms.
Takto funguje většina testů.
U ducha si nejsi prostě jistá nikdy u žádného testu…