Duch v domě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.1.18 22:06
@Mondousek píše:
A vy se tam necítíte dobře a nastěhujete tam dceru, která se tam bojí? Chuděra

Tak u nás by museli děti spát na zahradě, abych měla jistotu. Ale jim se zatím nic nezjevuje ;)

• Citovat
  • Upravit
2473
8.1.18 05:06

A co se zkusit obratit na pana Jardu a jeho skupinu EVPR777?uz pomohli mnoha lidem ;)
 http://eprv777.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.18 05:53

Řekla bych, že to je skupina pro extrémnější případy, kdy už lidi vyzkoušeli všechno ;)

• Citovat
  • Upravit
18304
8.1.18 08:46

On byl vždy lajdák s jednoduchým myšlením a šílený bordelář..holt zemědělec samorost, starý mládenec. Teď se o něj staráme, je mu už 78 let, je na plenách. Je to náročné, ale on míval i světlé chvilky a tehdá za to, že se o něj postaráme, nám věnoval celý statek.
Ale je pravda, že to s tím jeho tatínkem prostě nechápu..v jeho případě si myslím, že s jeho bordelářskou povahou urnu prostě někam šoupnul, že jí co nevidět pohřbí a pak přišly starosti kolem zvířat, pole atd. a prostě zapomněl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
8.1.18 08:49

Holky jinak máte můj obdiv, kdo bydlíte v domě s duchama a ani nevíte, čí to duše jsou a co chtějí..to musí být na palici.
Přeji, ať se to brzy vyřeší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.18 12:16
@Evulina píše:
On byl vždy lajdák s jednoduchým myšlením a šílený bordelář..holt zemědělec samorost, starý mládenec. Teď se o něj staráme, je mu už 78 let, je na plenách. Je to náročné, ale on míval i světlé chvilky a tehdá za to, že se o něj postaráme, nám věnoval celý statek.
Ale je pravda, že to s tím jeho tatínkem prostě nechápu..v jeho případě si myslím, že s jeho bordelářskou povahou urnu prostě někam šoupnul, že jí co nevidět pohřbí a pak přišly starosti kolem zvířat, pole atd. a prostě zapomněl :roll:
Řekla bych, že větší lajdáci jsou dnešní mladí, většinu z nich ani nenapadne, aby si z platu šetřili na pohřeb. To bych spíš předpokládala, že,,stará škola" bude na takovou věc myslet, bude zkrátka chovat větší úctu k rodičům.

To musí být teda terno, když se staráte o nemohoucího. To Ti nezávidím a obdivuju Tě :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.18 12:17
@Evulina píše:
Holky jinak máte můj obdiv, kdo bydlíte v domě s duchama a ani nevíte, čí to duše jsou a co chtějí..to musí být na palici.
Přeji, ať se to brzy vyřeší :hug:

Tak ono nic jiného nezbývá :lol: Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
53
8.1.18 15:56

Já mám s duchy docela špatnou zkušenost. Doma se nám taky děli docela divné věci, ale nakonec jsem se s tím naučila žít a dělali jsme si z toho i srandu..nic jiného někdy nezbude, jen je to nepříjemný pocit no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
8.1.18 15:58

@Mylka Jaké věci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
8.1.18 16:03

@Mylka Jaké divné věci? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.18 18:23
@Mylka píše:
Já mám s duchy docela špatnou zkušenost. Doma se nám taky děli docela divné věci, ale nakonec jsem se s tím naučila žít a dělali jsme si z toho i srandu..nic jiného někdy nezbude, jen je to nepříjemný pocit no

A co se u Tebe dělo?

Jj, je to nepříjemné a fakt se někdy nezmůže nic :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.18 15:15

Já někdy slýchám v noci ženský smích nebo volání o pomoc, hned po probuzení většinou a kolem 1.hodiny v noci se to děje, a vždy jsem plně při smyslech takže spán. paralýza to být nemůže, alkohol a ani drogy neberu :nevim: Potom jak už jsem psala v jedné diskuzi tak můj pes štěká a vrčí a jakoby zápasí občas s něčím co není vidět a v noci si sedne někdy před zrcadlo a upřeně do něj kouká a to je taky takovej divnej pohled :? když se v noci vzbudite a vidíte psa jak sedí před zrcadlem a upřeně na sebe čučí 8o (máme v ložnici skřín a na dveřích máme velké zrcadlo)Několikrat na to zrcadlo i štěkal a přitom koukal nahoru jakoby v zrcadle něco viděl. Stávalo se mi jeden čas že jsem slýchavala zvuky ze skříně připomínající šoupaní ramínek s šaty po té tyči na které visejí no hnus brrr nerada na to vzpomínám a kort bydlim s rodinou na samotě takže je to tu takové všechno děsivé :cert: Ted nám vozí poštu nová poštačka a ta se mě furt ptá zda se tu nebojím bydlet že to tu je jak z hororu :roll:

• Citovat
  • Upravit
115885
9.1.18 15:38
@Anonymní píše:
Já někdy slýchám v noci ženský smích nebo volání o pomoc, hned po probuzení většinou a kolem 1.hodiny v noci se to děje, a vždy jsem plně při smyslech takže spán. paralýza to být nemůže, alkohol a ani drogy neberu :nevim: Potom jak už jsem psala v jedné diskuzi tak můj pes štěká a vrčí a jakoby zápasí občas s něčím co není vidět a v noci si sedne někdy před zrcadlo a upřeně do něj kouká a to je taky takovej divnej pohled :? když se v noci vzbudite a vidíte psa jak sedí před zrcadlem a upřeně na sebe čučí 8o (máme v ložnici skřín a na dveřích máme velké zrcadlo)Několikrat na to zrcadlo i štěkal a přitom koukal nahoru jakoby v zrcadle něco viděl. Stávalo se mi jeden čas že jsem slýchavala zvuky ze skříně připomínající šoupaní ramínek s šaty po té tyči na které visejí no hnus brrr nerada na to vzpomínám a kort bydlim s rodinou na samotě takže je to tu takové všechno děsivé :cert: Ted nám vozí poštu nová poštačka a ta se mě furt ptá zda se tu nebojím bydlet že to tu je jak z hororu :roll:

to zní hodně děsivě. já byla kdysi ještě jako puberťák na nějaké pařbě a jeden kluk to asi přehnal s alkoholem nebo nevím co si dal, ale šel do koupelny a za chvíli řev a že prý se viděl v zrcadle jako nějaká zrůda. No ten byt byl takový starý strašidelný…brrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.18 16:35

@aiwwa Ufff i kdyby to bylo alkoholem tak i tak by mě to vyděsilo kdyby na mě tohle vybafnul 8o :mrgreen: Jinak se řiká že zrcadla jsou dobrý vchod do jiných světů ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.18 18:03
@Anonymní píše:
Já někdy slýchám v noci ženský smích nebo volání o pomoc, hned po probuzení většinou a kolem 1.hodiny v noci se to děje, a vždy jsem plně při smyslech takže spán. paralýza to být nemůže, alkohol a ani drogy neberu :nevim: Potom jak už jsem psala v jedné diskuzi tak můj pes štěká a vrčí a jakoby zápasí občas s něčím co není vidět a v noci si sedne někdy před zrcadlo a upřeně do něj kouká a to je taky takovej divnej pohled :? když se v noci vzbudite a vidíte psa jak sedí před zrcadlem a upřeně na sebe čučí 8o (máme v ložnici skřín a na dveřích máme velké zrcadlo)Několikrat na to zrcadlo i štěkal a přitom koukal nahoru jakoby v zrcadle něco viděl. Stávalo se mi jeden čas že jsem slýchavala zvuky ze skříně připomínající šoupaní ramínek s šaty po té tyči na které visejí no hnus brrr nerada na to vzpomínám a kort bydlim s rodinou na samotě takže je to tu takové všechno děsivé :cert: Ted nám vozí poštu nová poštačka a ta se mě furt ptá zda se tu nebojím bydlet že to tu je jak z hororu :roll:

Jak já Ti rozumím :hug: :hug: :hug: Prožívám občas to samé a taky bydlíme skoro na samotě (na periferii obce), z jedný strany les… ;) Za tmy nic moc, no…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat