Duch v domě?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
A co se zkusit obratit na pana Jardu a jeho skupinu EVPR777?uz pomohli mnoha lidem ![]()
http://eprv777.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekla bych, že to je skupina pro extrémnější případy, kdy už lidi vyzkoušeli všechno ![]()
- Citovat
- Upravit
On byl vždy lajdák s jednoduchým myšlením a šílený bordelář..holt zemědělec samorost, starý mládenec. Teď se o něj staráme, je mu už 78 let, je na plenách. Je to náročné, ale on míval i světlé chvilky a tehdá za to, že se o něj postaráme, nám věnoval celý statek.
Ale je pravda, že to s tím jeho tatínkem prostě nechápu..v jeho případě si myslím, že s jeho bordelářskou povahou urnu prostě někam šoupnul, že jí co nevidět pohřbí a pak přišly starosti kolem zvířat, pole atd. a prostě zapomněl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jinak máte můj obdiv, kdo bydlíte v domě s duchama a ani nevíte, čí to duše jsou a co chtějí..to musí být na palici.
Přeji, ať se to brzy vyřeší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina píše:Řekla bych, že větší lajdáci jsou dnešní mladí, většinu z nich ani nenapadne, aby si z platu šetřili na pohřeb. To bych spíš předpokládala, že,,stará škola" bude na takovou věc myslet, bude zkrátka chovat větší úctu k rodičům.
On byl vždy lajdák s jednoduchým myšlením a šílený bordelář..holt zemědělec samorost, starý mládenec. Teď se o něj staráme, je mu už 78 let, je na plenách. Je to náročné, ale on míval i světlé chvilky a tehdá za to, že se o něj postaráme, nám věnoval celý statek.
Ale je pravda, že to s tím jeho tatínkem prostě nechápu..v jeho případě si myslím, že s jeho bordelářskou povahou urnu prostě někam šoupnul, že jí co nevidět pohřbí a pak přišly starosti kolem zvířat, pole atd. a prostě zapomněl
To musí být teda terno, když se staráte o nemohoucího. To Ti nezávidím a obdivuju Tě ![]()
- Citovat
- Upravit
@Evulina píše:
Holky jinak máte můj obdiv, kdo bydlíte v domě s duchama a ani nevíte, čí to duše jsou a co chtějí..to musí být na palici.
Přeji, ať se to brzy vyřeší
Tak ono nic jiného nezbývá
Děkuju ![]()
- Citovat
- Upravit
Já mám s duchy docela špatnou zkušenost. Doma se nám taky děli docela divné věci, ale nakonec jsem se s tím naučila žít a dělali jsme si z toho i srandu..nic jiného někdy nezbude, jen je to nepříjemný pocit no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mylka píše:
Já mám s duchy docela špatnou zkušenost. Doma se nám taky děli docela divné věci, ale nakonec jsem se s tím naučila žít a dělali jsme si z toho i srandu..nic jiného někdy nezbude, jen je to nepříjemný pocit no
A co se u Tebe dělo?
Jj, je to nepříjemné a fakt se někdy nezmůže nic ![]()
- Citovat
- Upravit
Já někdy slýchám v noci ženský smích nebo volání o pomoc, hned po probuzení většinou a kolem 1.hodiny v noci se to děje, a vždy jsem plně při smyslech takže spán. paralýza to být nemůže, alkohol a ani drogy neberu
Potom jak už jsem psala v jedné diskuzi tak můj pes štěká a vrčí a jakoby zápasí občas s něčím co není vidět a v noci si sedne někdy před zrcadlo a upřeně do něj kouká a to je taky takovej divnej pohled
když se v noci vzbudite a vidíte psa jak sedí před zrcadlem a upřeně na sebe čučí
(máme v ložnici skřín a na dveřích máme velké zrcadlo)Několikrat na to zrcadlo i štěkal a přitom koukal nahoru jakoby v zrcadle něco viděl. Stávalo se mi jeden čas že jsem slýchavala zvuky ze skříně připomínající šoupaní ramínek s šaty po té tyči na které visejí no hnus brrr nerada na to vzpomínám a kort bydlim s rodinou na samotě takže je to tu takové všechno děsivé
Ted nám vozí poštu nová poštačka a ta se mě furt ptá zda se tu nebojím bydlet že to tu je jak z hororu ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já někdy slýchám v noci ženský smích nebo volání o pomoc, hned po probuzení většinou a kolem 1.hodiny v noci se to děje, a vždy jsem plně při smyslech takže spán. paralýza to být nemůže, alkohol a ani drogy neberuPotom jak už jsem psala v jedné diskuzi tak můj pes štěká a vrčí a jakoby zápasí občas s něčím co není vidět a v noci si sedne někdy před zrcadlo a upřeně do něj kouká a to je taky takovej divnej pohled
když se v noci vzbudite a vidíte psa jak sedí před zrcadlem a upřeně na sebe čučí
(máme v ložnici skřín a na dveřích máme velké zrcadlo)Několikrat na to zrcadlo i štěkal a přitom koukal nahoru jakoby v zrcadle něco viděl. Stávalo se mi jeden čas že jsem slýchavala zvuky ze skříně připomínající šoupaní ramínek s šaty po té tyči na které visejí no hnus brrr nerada na to vzpomínám a kort bydlim s rodinou na samotě takže je to tu takové všechno děsivé
Ted nám vozí poštu nová poštačka a ta se mě furt ptá zda se tu nebojím bydlet že to tu je jak z hororu
to zní hodně děsivě. já byla kdysi ještě jako puberťák na nějaké pařbě a jeden kluk to asi přehnal s alkoholem nebo nevím co si dal, ale šel do koupelny a za chvíli řev a že prý se viděl v zrcadle jako nějaká zrůda. No ten byt byl takový starý strašidelný…brrrr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa Ufff i kdyby to bylo alkoholem tak i tak by mě to vyděsilo kdyby na mě tohle vybafnul
Jinak se řiká že zrcadla jsou dobrý vchod do jiných světů ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já někdy slýchám v noci ženský smích nebo volání o pomoc, hned po probuzení většinou a kolem 1.hodiny v noci se to děje, a vždy jsem plně při smyslech takže spán. paralýza to být nemůže, alkohol a ani drogy neberuPotom jak už jsem psala v jedné diskuzi tak můj pes štěká a vrčí a jakoby zápasí občas s něčím co není vidět a v noci si sedne někdy před zrcadlo a upřeně do něj kouká a to je taky takovej divnej pohled
Ted nám vozí poštu nová poštačka a ta se mě furt ptá zda se tu nebojím bydlet že to tu je jak z hororu
Jak já Ti rozumím
Prožívám občas to samé a taky bydlíme skoro na samotě (na periferii obce), z jedný strany les…
Za tmy nic moc, no…
- Citovat
- Upravit
Tak u nás by museli děti spát na zahradě, abych měla jistotu. Ale jim se zatím nic nezjevuje