Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@snažilka2017 píše:
@Natálie27 7mesicni snažení otěhotnění -kyretaz v7.tt dalších 9mesicu snažení než se zadařilo takže odtestovano mám hodně, byla jsem stejně „bláznivá“ jako vy tady.
Tady ti zasilam testy kdy jsem otěhotněla s dcerou testováno je každý den od 9-12dpo(večer)
A rada testu jak silily.
Je vide dennodenní sílení u tebe by to muselo být ještě víc nebo spon stejně kort když testujes ob den.
Jen chci říct aby ses na to tak neupivala já měla minulý cyklus duchy na Maxovi a nic z toho duchaři mi přijde stejně jako mamatest.Sel s kvalitou dolu
Podle řady testu 9po nevidim nic az z te upravene fotky stin pak, vidím 10dpo rysku,11dpo uz je to carka a 12 dpo byla stejná nebo menší proto jsi testovala jeste vecer ze? Ono ty první dny jsou všelijaké. Ja dnes mám fakt sirsi a lehce naruzovelou čárku a v limitu. Teď záleží jestli bude sílit. Ale můžu říct ze mi max taky nikdy nic neukazoval az kdyz se tam neco delo, tehu a biochemko. Domnívám se ze pokud mi ukázal a dostala jsem ms tak to bylo biochemko…ale to se stává. S tím musí všechny počítat pokud testují brzo. Každopádně to musí ukázat obden větší čárku to je jasné.
@Janomue takže stále myslíš ze mám nějakou aspoň minimální šanci? ![]()
@evca100 není za co a já děkuji za podporu
dej rada se podívám a budu se těšit za ostatní když ne ze sebe ![]()
@Natálie27 fakt nevím…pokud posledni test je ten spodní tak je to fakt málo. A je to fakt růžové? Protože na fotce to vypadá do šedé coz by nebylo fajn.
@Janomue ten úplně spodní je mamatest a tam není skoro nic a ten předposlední je dnes z rána a je to růžový i ten ze včera ![]()
@Mart.Marc nemusí to být nic špatného četla jsem ze spineni je v těhotenství normální žena by si měla lehnout, dat si nohy nahoru a odpočívat dokud to není běhy krvácení tak by to nemělo nic být ale nevím ![]()
@Janomue ono je dobré koukat na tu celou řadu tam je vidět jak je 11dpo a 12dpo ráno a večer rozdíl.
Jinak 9dpo byl opravdu dusík ale jelikož jsem viděla rysky tak tady u toho jsem věděla že se o rysku nejedná 10dpo byla už hezká čárka žádná ryska akorát foťák to nepobral
@Mart.Marc může být a nemusí některé v termínu MS zašpiní, důležité je aby to nebyla jasná krev. Pockala bych co z toho bude já u prvního těhotenství začala špinit asi 20dpo pak to ustalo a pak už jela červená a musela jsem na kyretáž
Zdravím holky jsem tu nova a moc to tu ještě neovládám predem se omlouvám, že to sem nepatri…holky pomohla by mi. nektera z vas s menstruacnim ciklem a. Ovulaci? Moc díky ![]()