Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@snažilka2017
Tak to budu za pár dní koukat na tvůj test // drzim moc palce.Ja jsem teď zvědavá jak to u me bude pokračovat. Bolí mě v podbřišku a picha u vaječníků. tak už raději ležím. ![]()
@Janomue no mě právě divně tlačí podbřišek. No hele já jsem imaginární těhotná každý měsíc. Pořád to zatím nehrotim je to přeci jen teprve 3mesic snahy opru se do toho pořádně až po novém roce ![]()
@snažilka2017
To znám
A 3 mesice je opravdu jeste málo. My se snažíme 18 mesicu.
Holka ale je me blbě čím dál víc. A taky nevím jak před kamarády zamaskuju ze nepiju alkohol…Nemáte někdo nějakou radu? Nic me nenapadá ![]()
@Janomue tak jako snažení by probíhalo déle, kdybych ovulovala
já mela problémy otěhotnět i poprvé takže počítám že i teď to bude trvat.
Jediný co mě napadá abys nemusela pít je že bereš antibiotika. ![]()
@snažilka2017
A byla jsi na nějakých vysetrenich nebo laparoskopii? Ja už byla snad na všem
A teď teda ovulujes s Drmkem jo? A kolik ti je let?
Zkusím ty atb ale nevím jestli je obalamutim.
@Natálie27
Jak jsi dnes na tom? Budeš testovat nebona to raději kasles? Drž se! ![]()
@Janomue nn nebyla ale mám od puberty velice nepravidelnou menstruaci a po kyretáži kdy jsem poprvé otěhotněla to stalo tuplem za vyliž koště, pomohly mi až hormony k tomu aby se zadařilo poprvé když pominu ten potrat mi trvalo přes 2roky než jsem otěhotněla. Ted se z toho moc nehroutim(je mi to líto) ale vím že jednu potvurku už doma mám tak se ani truchlit nedá
@Janomue ano a Dmkem bez něj by to asi nešlo nevím. Mela jsem Femigard, jeřáb ptaci., Gynex a teď teda už 3m Drmek jelikož mudr.mi chtěl rvát zase umělé hormony a nějak mi to cvičilo s psychikou takže jsem chtěla zkusit přírodní alternativu.
Věk já ho nerada napřímo sdělují ale řekněme můj věk se pomalu blíží 30
Ahoj holky, včera jsem dávala dušíka, tak jsem test dnes udělala znovu
ten spodní je z dneška ![]()
@Janomue ahoj no mám doma jen mamatest ale zkusila sem a je tam něco maličko vidět víc než na tom včerejším mamatestu, no a ten dr max včerejší je opravdu stejný jako ten z predvcerejska
Tak já nevím cítím příchod jako na mesicky, večer sem malém
postel a prsa brzy tou bolesti bouchnou
@Natálie27 děkuji, podle mě to ani dušíci nejsou, ale jen rysky. Hod foto také
ráda juknu
Dobré ráno holky, u mě dnes test takto
škoda že nevím přesně kolik dpo jsem
![]()