Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky tak mi to nedalo a říkala jsem si ze pokud jsem viděla // ráno tak testnu i teď. A už jsem plakala ![]()
@Natálie27
Děkuji!!!Na tohle jsme čekali tak dlouho. Teď jen aby vše bylo v pořádku pořádku krásné to sililo ![]()
@snažilka2017
Mám, pálí me prsa a k mi trochu divne. Blinkat nebudu ale mám takový knedlík v krku jakobych měla blinkat. Tak jsem si to potvrdila.
![]()
@Janomue a kolik jsi dpo?
Já mám krátce po ovu ale tak divně mě tlačí a pobolivá podbrisek něco jako slabé ms bolesti.Ale na nějaké závěry je brzy jsem tak 2-3dpo
@snažilka2017
Jsem asi 11dpo.Ja měla taky nějaké tlaky a dokonce jsem zaspinila asi 7dpo.Ale musíš počkat. Já testovala i 8dpo a šlo něco vidět vcera ale to jsem myslela ze je ryska a dnes uz to jde vidět krásně. Je to sice pořád svetla carka ale jde vidět…je pěkně růžová. Drží. palce.Ty jsi po iui??
@Janomue nn nejsem říkám si když to šlo přirozeně poprvé tak to musí jít i po druhé.
Já mám spíš problémy s cykly jako takovými teď mi hodně pomohl ten drmek. V říjnu 2016 jsem vysadila HA a první ovu jsem měla díky drmku Ag v červnu.
Předtím jsem vyzkoušela ledascos
@snažilka2017
Aha. Už vím. No jé tenhle měsíc poprvé zkusila Fertipronu a minulý měsíc jen asi 14 dní. A nemivala jsem ovulaci vůbec až až clostilbegytem a to jsem otehotnela ale 9tt byl konec a to byl duben.Od té doby nic az minulý měsíc a tenhle zaznamenána ovulace a dokonce se mi srovnaly cykly na 31dnu. Normálně mívám 37 i více. Každá to máme ale jinak…ale zkus tu Fertipronu hm?
@Janomue no mě ten Drmek pomáhá ustálil mi ovulaci na 20dc moje blbost je jsem ho začala brát až 6dc a tím se mi protáhla ovu.
Měla jsem totiž pořád dost vysokou bt která klesla až po ms.Tak jsem nevěděla jestli nejsem tehu proto jsem nenasadila.
Jinak mi svedci já nějak doufám, že už nebude potreba ![]()