Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@snažilka2017 mám zatím jen jeden 25 :/ takže zkusím ten a 10tku koupím
myslela jsem ze max je dobrý ![]()
@snažilka2017 a ty 3 byly foceny pod blbym umělým světlem tyhle dve fotky pod denním ![]()
@Natálie27 Max je vynikající, že neukazuje falešné duchy. Fakt ale nemá smysl zkoušet různé značky a různé citlivosti, jen proto, „abys viděla čárku“. Jde i o to, jestli sílí. A to střídáním testů nepoznáš.
@Natálie27 píše:
@snažilka2017 mám zatím jen jeden 25 :/ takže zkusím ten a 10tku koupímmyslela jsem ze max je dobrý
Max je dobrý nedělá falešné čárky, ale není pro časté těhotenství, co mám pročteno tak viditelného ducha ukázal cca 12dpo, má málo barviva oproti Wondfo a 25j Facelle který prý holkám ukazuje dřív než max a mamatest, stačí kouknout třeba tady na recenze mamatestu, jak se zhoršil ![]()
Jinak ano nemá smysl střídat značky kvůli porovnatelnosti jestli čárka sílí, ale pokud jsi téhotna bude na každém testu, takže asi tak ![]()
@Icestar @snažilka2017 vím ze se střídat nemá ale bylo to jediný co sem měla doma takže když mrcha nedorazí a zatím teda este nedorazily ale taky muže
tak koupím Maxe ![]()
Po 4letech snažení mám pozitivní test.
jupí. Lepší životní styl a vitamíny. A hlavně jsem si sex užívala naplno. Nebrala jsem to tak jakože tak jo… Hodně zdaru holky ať vám to taky vyjde.
@Anonymní píše:
Prosím vidíte ducha?
Dnes si si testík nerobila? Ktorý deň cyklu si?
@Natálie27 píše:
Ahoj co myslíte 9dpo
tohle je hodně nadějné, jen aby sílila ![]()