Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@evca100 já upřímně nevím, nesleduji to…mám rozházené cykly, jsem půl roku po porodu
Ahoj holky jsem cca 7dpo a uz 2 dny me picha na prave i leve strane v podbrisku. Ale spise nejvice na te prave. Je to vetsinou takove neprijemne dloubnuti. Nevite co by to tak mohlo byt? Pms takove nemam to vim jiste dekuji Kacka
@Anonymní píše:
Ahoj holky jsem cca 7dpo a uz 2 dny me picha na prave i leve strane v podbrisku. Ale spise nejvice na te prave. Je to vetsinou takove neprijemne dloubnuti. Nevite co by to tak mohlo byt? Pms takove nemam to vim jiste dekuji Kacka
Nejspíš se moc pozoruješ ![]()
@evca100 tak dnešní testu je nahoře, podle oka se mi zdá silnější, hm???
Ahoj, popíši Vám svůj problém. Mám nepravidelnou menstruaci, už asi dva tři roky mám menstruaci přirozeně tak jednou za pět měsíců. Gynekoložka mi ji většinou vyvolává injekcí. V červenci jsem se vdala, a od té doby jsme si s manželem řekli, že nebudu chodit na vyvolávačky, že menstruace třeba přijde sama a zároveň jsme se i začali milovat bez ochrany. Protože tedy opožděná menstruace u mne není příznakem těhotenství tak si jednou za čas dělám TT. Ještě minulý týden byl negativní a dnes poprvé mám pocit, že vidím slabou čárku. Nechci ze sebe udělat blázna před manželem, který je zároveň na služební cestě, tak se obracím na Vás
Je to jen výplod mé fantazie nebo co myslíte? Děkuji za názory, to víte, asi spíš jen blázním ![]()
Dobry den vsem
tak si koukam po diskuzich a narazila jsem na tuto. Dnes jsem si poprve udelala test a jsem z toho v rozpacich.
Vysledek vylezl v podstate hned… Budu rada za kazdy vas nazor ![]()
@Anonymní píše:
Dobry den vsemtak si koukam po diskuzich a narazila jsem na tuto. Dnes jsem si poprve udelala test a jsem z toho v rozpacich.
Vysledek vylezl v podstate hned… Budu rada za kazdy vas nazor
Pozitivni
@kajisss ahojda,takze test je pozitivni, tohle falesny duch nebude. Otazka je, jak too mas s tema hormonama, snad neni hladina hcg zvysena z nejakeho jineho duvodu. Takze drzim palce ![]()
@kajisss ahoj, vypadá to pozitivně
držím palce, at pěkně sílí
zkus v úterý ráno, jestli vydržíš ![]()
Ahojky holky, dnešní Třeštík je ten vrchní, taky vidíte ducha???dekuji
@Anonymní píše:
Dobry den vsemtak si koukam po diskuzich a narazila jsem na tuto. Dnes jsem si poprve udelala test a jsem z toho v rozpacich.
Vysledek vylezl v podstate hned… Budu rada za kazdy vas nazor
Rozhodně tam vidím proužek…jak daleko po Ovu či před Ms jsi?;)