Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
673
10.11.17 20:52

Ja snad i neco vidim, ale nezbyva, nez cekat, drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
10.11.17 21:06

@evca100 já upřímně nevím, nesleduji to…mám rozházené cykly, jsem půl roku po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.17 21:31

Ahoj holky jsem cca 7dpo a uz 2 dny me picha na prave i leve strane v podbrisku. Ale spise nejvice na te prave. Je to vetsinou takove neprijemne dloubnuti. Nevite co by to tak mohlo byt? Pms takove nemam to vim jiste dekuji Kacka

• Citovat
  • Upravit
3237
11.11.17 08:26
@Anonymní píše:
Ahoj holky jsem cca 7dpo a uz 2 dny me picha na prave i leve strane v podbrisku. Ale spise nejvice na te prave. Je to vetsinou takove neprijemne dloubnuti. Nevite co by to tak mohlo byt? Pms takove nemam to vim jiste dekuji Kacka

Nejspíš se moc pozoruješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
11.11.17 08:27

@Lucoušek22 uvidíš za pár dní držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
12.11.17 14:25

@evca100 tak dnešní testu je nahoře, podle oka se mi zdá silnější, hm???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
12.11.17 14:56

Ahoj, popíši Vám svůj problém. Mám nepravidelnou menstruaci, už asi dva tři roky mám menstruaci přirozeně tak jednou za pět měsíců. Gynekoložka mi ji většinou vyvolává injekcí. V červenci jsem se vdala, a od té doby jsme si s manželem řekli, že nebudu chodit na vyvolávačky, že menstruace třeba přijde sama a zároveň jsme se i začali milovat bez ochrany. Protože tedy opožděná menstruace u mne není příznakem těhotenství tak si jednou za čas dělám TT. Ještě minulý týden byl negativní a dnes poprvé mám pocit, že vidím slabou čárku. Nechci ze sebe udělat blázna před manželem, který je zároveň na služební cestě, tak se obracím na Vás :) Je to jen výplod mé fantazie nebo co myslíte? Děkuji za názory, to víte, asi spíš jen blázním :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.17 15:13

Dobry den vsem :) tak si koukam po diskuzich a narazila jsem na tuto. Dnes jsem si poprve udelala test a jsem z toho v rozpacich. :nevim: Vysledek vylezl v podstate hned… Budu rada za kazdy vas nazor :)

• Citovat
  • Upravit
673
12.11.17 16:58
@Anonymní píše:
Dobry den vsem :) tak si koukam po diskuzich a narazila jsem na tuto. Dnes jsem si poprve udelala test a jsem z toho v rozpacich. :nevim: Vysledek vylezl v podstate hned… Budu rada za kazdy vas nazor :)

Pozitivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
12.11.17 17:05

@kajisss ahojda,takze test je pozitivni, tohle falesny duch nebude. Otazka je, jak too mas s tema hormonama, snad neni hladina hcg zvysena z nejakeho jineho duvodu. Takze drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
12.11.17 17:07

@kajisss ahoj, vypadá to pozitivně :) držím palce, at pěkně sílí :) zkus v úterý ráno, jestli vydržíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
12.11.17 17:22

Ahojky holky, dnešní Třeštík je ten vrchní, taky vidíte ducha???dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
12.11.17 17:27

@Lucoušek22 ja vidim, na tom hornim urcite :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
12.11.17 17:43
@Anonymní píše:
Dobry den vsem :) tak si koukam po diskuzich a narazila jsem na tuto. Dnes jsem si poprve udelala test a jsem z toho v rozpacich. :nevim: Vysledek vylezl v podstate hned… Budu rada za kazdy vas nazor :)

Rozhodně tam vidím proužek…jak daleko po Ovu či před Ms jsi?;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
12.11.17 17:55

@mikes89 a nedělá Dr max falešné duchy??? prosiiim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie