Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
První syn nedudal, nejdřív jsem se mu bála dudlík dát kvůli kojení a v měsíci už ho nechtěl, plival ho do obdivuhodných vzdáleností ![]()
Uklidňovák číslo 1 bylo samozřejmě prso ![]()
Tak, třeba to zabere i holkám,člověk na ty potvůrky musí najít nějakou fintu ![]()
Gladys píše:
První syn nedudal, nejdřív jsem se mu bála dudlík dát kvůli kojení a v měsíci už ho nechtěl, plival ho do obdivuhodných vzdálenostíUklidňovák číslo 1 bylo samozřejmě prso
Jo tak to je u nás taky zaručený … bych potřebovala nějaký třetí mobilní:D
pamatuji si, ze brachum, bratrancu…maceli dudlik v medu
, vim, ze se med nema, ale my jsme vcelarska rodina
lucie.t píše:
pamatuji si, ze brachum, bratrancu…maceli dudlik v medu, vim, ze se med nema, ale my jsme vcelarska rodina
Jo, švagrová taky praktikovala, ale to mi příjde už docela drsný
Je pravda, že synovec (dnes 18) je naprosto zdravej a nemá jedinou plombu!!!
Já zkoušela namáčet do feniklovýho čaje, ale tím jsem ji teda neohromila:D
No tak co zkusit nakapat na dudlik ty sladky kapicky Sab Simplex nebo Infacol? Jsou protiprdovy a sladoucky, mozna tak dudlik vic zachutna… Med bych nedavala urcite, je to alergen.
74paja píše:
No tak co zkusit nakapat na dudlik ty sladky kapicky Sab Simplex nebo Infacol? Jsou protiprdovy a sladoucky, mozna tak dudlik vic zachutna… Med bych nedavala urcite, je to alergen.
74paja píše:
Vida, SabSimplex … zkusím;-)
Já zkoušela namáčet dudlík do kapek na prdy,když už nepomohly
,tak alespon chutnaly ![]()
Jasne, mozna to aspon uklidni ten nejvetsi rev i kdyz pak stejne dudlajs vyplivne ![]()
Ahojky můj druhý 5.měsíční syn taky dudlíka prostě do pusy nedá
ale naštěstí není moc plakací tak to zatím jde-horší to bude až budou zuby,to nevím čím budu uklidňovat
starší syn dudlíkovej byl,ale žádnej závisláček,ale aspoň ho chtěl,za to s druhým nevím co s ním,prostě jsem zatím dudel já-ikdyž teda usne i sám to zas né že by mě dudal furt