Důležité rozhodnutí - znovu těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27265
25.9.15 15:43
@lleennttiillkkaa píše:
JSte se začali snažit ještě v době, když jsi byla těhotná? 8o
Jinak jako postrádám logiku toho, že se snažíte a pak uvažujete o potratu.

Nic já jsem špatně četla. Jsem četla, že se snažili půl roku a ne že se chtějí snažit až za půl roku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
25.9.15 15:47

Asi to je jen chvilkové pomatení mysli, že opravdu uvažuješ nad potratem, když dítě plánujete (za půl roku!!!)..
to vztekací období ani nebudu komentovat, když nezvládneš jedno, jak chceš zvládat druhé? jedno jestli za 9 měsíců nebo za 15…
je mi z tebe smutno…

• Citovat
  • Upravit
brko
25.9.15 16:01
@Anonymní píše:
Kazdej normalni chlap chodi do prace aby uzivil rodinu.. je to tve dite tak se statej jako kazda mama a nefnukej tady jak kdyby se ti prihodilo buh vi co :roll: decko si poridilo decko..

to víš, že jo, odvážná anonymní. šup k adminovi na prověrku. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
25.9.15 16:07
@brko píše:
to víš, že jo, odvážná anonymní. šup k adminovi na prověrku. :mrgreen:

Těžko říct, proč to tady píše anonymně. Ve své podstatě má pravdu, ale proč to nemůže napsat normálně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
brko
25.9.15 16:08
@Terezxx píše:
Ahoj maminky,
S pritelem jsme se dostali do slozite situace. Vychovavame spolu meho syna z predesleho vztahu jsou mu 4 mesice. Nyni jsem znovu tehotna- 6 tyden. Ja 21 a pritel 23. Vse zvladame bez problemu, ale… Pritel nastupuje do prace, takze bych na to byla skoro cely den sama a jelikoz malymu zaclo vztekaci odbdobi tak mam strach, ze nebudu zvladat. Na druhou stranu nam neprijde fer interupce, kdyz uz je miminko pocate. Deti rozhodne chceme, ale zda se nam to prilis uspechane. Byl nebo je nekdo v podobne situaci? A jak jste se rozhodli?

Ahoj :kytka:. Myslím si, že není důvod, abys nezvládla výchovu dvou dětí, které jsou blízko od sebe. Je mraky rodin, kde jsou sourozenci po roce. Otázkou je, zda vydržíš s partnerem-vy jste spolu krátce, vid? jinak vztekací období 4 měsíční miminko fakt nemuže mít. Jo a bud ráda, že ti partner zmizí do práce, protože pokud si miminko necháte (a já radím si ho nechat) a začnou tebou cloumat hormony, tak budeš mít občas chuť ho něčím majznout :lol: :lol: :lol:. Jinak já se znala s mým manželem 14 dní a čekali jsme miminko (ale plánované-fakt!!).Nyní jsme spolu už 8 let, máme dvě děti. Za mě prostě potrat NE.

• Citovat
  • Upravit
brko
25.9.15 16:10
@RadkaCh píše:
Těžko říct, proč to tady píše anonymně. Ve své podstatě má pravdu, ale proč to nemůže napsat normálně :nevim:

ano, také s ní souhlasím, ale prostě mi vadí ten způsob, jakým to podala. A ke všemu inkognito. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13955
25.9.15 16:18

Me pobavilo " neni fer interůce kdyz uz je pocate" bys na ni chtela jit kdyz jeste pocate neni? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
25.9.15 16:51

Dobrovolně bych tak brzy miminko nechtěla, ale když už by se zadařilo, tak bych si ho nechala. Nervy to budou, ale jednou dostalo šanci na život, tak mu ji neber. Že přítel chodí do práce, to je dost logické - i můj manžel chodí do práce, nečekaně :) Čekáme druhé miminko - termín mám za 18 dní, máme 4-letou dcerku.

Jsou na tom lidi všelijak, kolikrát se ženská vidí s chlapem jen o víkendech a je na děti a domácnost úplně sama a taky to zvládne.

4-měsíční miminko může jen něco trápit, že je protivné - zoubky, bříško, cokoliv. Mají lidi děti brzo od sebe a každý to nějak musí zvládnout…

Máš někoho na pomoc případě? Tvá nebo přítelova rodina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.9.15 17:36

Prvního přítele sis vybrala evidentě skvělého, když jsi s 4m miminkem už u dalšího chlapa a hned do toho zase vlítneš, tleskám :lol:

Že bude chlap pracovat je snad normální :roll: Jestli máš pocit, že 4m mimino má vztekací období, tak se těš, až mu budou tak dva, tři roky, to si ještě užiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
25.9.15 18:23
@radkka píše:
Prvního přítele sis vybrala evidentě skvělého, když jsi s 4m miminkem už u dalšího chlapa a hned do toho zase vlítneš, tleskám :lol:Že bude chlap pracovat je snad normální :roll: Jestli máš pocit, že 4m mimino má vztekací období, tak se těš, až mu budou tak dva, tři roky, to si ještě užiješ.

Dcerka má 4 roky a občas to fakt stojí za to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
25.9.15 20:11
@lleennttiillkkaa píše:
@Terezxx vztekací období ve 4 měsících?:-O
Jinak tohle si musíte rozhodnou ty s přítelem.

Přesně tak, to ještě mladá holka neví, co je vztekací období :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 4 měsíce je furt ještě havaaaaaaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
25.9.15 20:48
@araw píše:
Přesně tak, to ještě mladá holka neví, co je vztekací období :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 4 měsíce je furt ještě havaaaaaaj
:palec: jako je to takový blbý období, kdy se to dítě ještě neumí moc zabavit samo, k tomu už míň spí, kolikrát se rozčilujou, protože jim nejde se otočit atd., ale vztekací období… :mrgreen: to je rozhodně jiný level :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
25.9.15 20:59

Pokud jst se chteli stejne pokouset o miminko za pul roku tak si myslim ze je to snad jasne ne? 8o na potrat bych urcite nesla, ale pokud se na to opravdu necitis tak nevim nevim jen kdyz se na to necitis ted tak pochybuji ze se na to budes citit za pul roku :nevim: a co na to pritel??? a taky je dulezite jakou mate financni situaci..prece jen 2 deti jsou narocne…hodne stesti s rozhodovanim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.15 21:23

Mám jen poznámmu ke vztekacímu období.
Když bylo mému bratrovi cca 3 měsíce, tak se z ničeno nic ocitl v bezvědomí.
Tehdy jeden dr. mamce řekl, že prý to bylo ze vzteku… :nevim: (bráchu viděl poprvé a to právě v tom bezmědomí)
Takže se nedivte mladé holce, že napíše, co napíše… ;)
 B.

• Citovat
  • Upravit
49159
25.9.15 21:27
@Anonymní píše:
Mám jen poznámmu ke vztekacímu období.
Když bylo mému bratrovi cca 3 měsíce, tak se z ničeno nic ocitl v bezvědomí.
Tehdy jeden dr. mamce řekl, že prý to bylo ze vzteku… :nevim: (bráchu viděl poprvé a to právě v tom bezmědomí)
Takže se nedivte mladé holce, že napíše, co napíše… ;)
B.

no to asi pan doktor možná přeskočil pár semestrů medicíny :think:
takovou diagnozu u 3 měsíčního miminka si dovolí pouze diletant

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original