Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A vy jste si to nezjistili na katastru, zda byla stavba povolena?? To tam určitě muselo být, já nevím ale to bylo skoro to první co jsme zjištovali
Já bych řekla, že po pěti letech se těžko něčeho domůžete.
No taky je mi divné, ta černá stavba přece nemohla být v katastru. S tím, že je tam stavební závěra budete těžko operovat, to jste si mohli zjistit též sami, třeba na MěÚ
ale na tu černou stavbu byste mohli žádat slevu z ceny od původních majitelů. ALe těžko říct, jestli po 5 letech se něčeho domůžete. A šel ten prodej přes realitku? Jakou jste měli smlouvu, tam by se něco vysoudit nedalo?
a jééje, další z těch, co vidí naleštěný barák a nedívaj se napravo nalevo, protože ho prostě musí mít.. co dělat? nic, zkuste ho prodat někomu jinýmu a taky to zatajte…
Mi je teda docela dost divný, že na to nepřišli už v bance při žádosti o hypo. Ten dům se musel ocenit, musel se dodávat výpis z katastru a milion dalších lejster
Nás popotahoval odhadce i o to,, že ve smlouvě neni přesně vyznačené, které parkovací stání je přímo k bytu, dokládali jsme hromady papírů a všeho
Nevim nevim
Ahoj, koupili jsme dům na hypotéku před cca 5 lety. Při prodeji bylo zatajeno, že je zde stavební uzávěra a polovina domu byla postavena bez stav. povolení, jelikož na pozemku je vodohospodářská trubka. Což jsme nevěděli a zjistili teď, když praskla 20 metrů od domu. Pokud by praskla pod domem, což se stát může, tak je dům v čudu. Že se zde nedá přistavět jsme zjistili teď, když jsme se o to zajímali, protože jsme potřebovali přistavět z důvodu, že čekáme rodinu a dozvěděli jsme se, že tato stavební uzávěra zde byla již v době prodeje, což nám bylo zatajeno. Dá se nyní nějak bránit? Něco dělat? Kam se obrátit?