Dům, ve kterém straší
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Mozna si nekdo bude tukat na celo, ale je mi to fuk. V loznici nemam zrcadlo, ani v detskem pokoji. Tam je jedno, pod synovou posteli, dava se tam dolu tou zrcadlovou stranou. Zrcadla jsou vchodem pro ruzne entity a energie. V rozich je fajn mit sul. Nekdo dobre snasi ruzne lapace, amulety. Tam je to spis o nabiti a energii, ktere do nich vlozite. Prace s krystaly je trosku slozitejsi (maceni, nabijeni mesicnim svitem za uplnku), ale asi nejvhodnejsi. Doporucuju odborne weby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Já bych utratil co nejvíc peněz za vyháněče duchů a pak za takové ty magory, co astrálně cestují apod. To určitě zabere.
Ty máš asi hodně chudý život.
- Citovat
- Upravit
@JOHNDENVER Dala mi to moje známá protože věděla, že se stěhuju do domu, kde předtím na zahradě umřel bývalý majitel a já na to věřím, že může v domě strašit, tak radši. BTW nikdo se tě neptal na tvůj názor pokud s tím nemáš zkušenost. Opět další co se nenaučili pořádně číst. Takové rozumy si nech na doma pokud někoho doma máš ![]()
- Citovat
- Upravit
Předem říkam, že jsem na duchy nikdy neverila. Až… Jeli jsme slavit silvestra na naší chalupu, kterou jsme zdědili po prateticce a prastryckovi. Bylo nám kolem 20, dva páry. Když jsme seděli v obýváku, začaly padat rány jako když někdo otevře dveře a okna a silou je zabouchne. Slyšeli jsme to všichni. Šli jsme se podívat nahoru a vše zavřené, ve dveřích klíč a zamknuto. A v tom rány ze zdola, obývák a spajz. Šlo i poznat z jaký to jde strany. No vystřízlivěli jsme rychle.
Taťkovi se pak stalo, že ležel v obýváku na gauči a nad ním se rozhoupal lustr, zajímavé bylo, že ten výkyv se nezmenšoval, houpal se pořád stejně. A taťka od ty doby říká: já na duchy nevěřím ale viděl jsem je
. Na půdě máme záclonku a pokaždé když jsme přijeli, byla shrnuta kousek na stranu, vždy stejne.
Mamka je slyšela taky jako bouchání, ale ne tolik jako my a jako souravou chůzi. Když tetička zemřela, tak mamku vzbudil ledový vzduch a něco cítila, ráno ji volali, že zemřela.
Někdo mamce poradil, aby zašla na jejich hrob, zapálila svíčku a poprosila je, aby tam nechodili, že se bojíme a přestalo to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V jednom takovem jsem bydlela 21 let. Nekolikrat jsem slysela volat sve jmeno i kdyz me nikdo nevolal, slysela jsem otevirat dvere a skříňky, jednou dokonce projit stín v patře. Znamemu na posteli sedela plačící zena. Pak se rozpila. Deti maji jine vnimani než dospělí. Evidentně se duchovi něco nelibi. Treba staci domluvit mu. Nebo se představit. Nebo to tam jednoduse nezna a snazi se odejit.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
V jednom takovem jsem bydlela 21 let. Nekolikrat jsem slysela volat sve jmeno i kdyz me nikdo nevolal, slysela jsem otevirat dvere a skříňky, jednou dokonce projit stín v patře. Znamemu na posteli sedela plačící zena. Pak se rozpila. Deti maji jine vnimani než dospělí. Evidentně se duchovi něco nelibi. Treba staci domluvit mu. Nebo se představit. Nebo to tam jednoduse nezna a snazi se odejit.
No toho se právě obávám, že se mu něco nelíbí, syn pokojně spinkal v postýlce a vzbudil ho, na to se probudila i máma a nemohla hned k němu protože byla na chvilku paralyzovaná. Podle mě není spokojen, že tady bydlíme my, chtěl ten dům nechat neteři, ale ona nechtěla, a tak to prodali nám. Mimochodem jsou to naši sousedé, bydlí oproti nám. Zkoušela jsem tu svěcenou vodu od známé a sůl do rohů, ještě jsem objednala i bílou šalvii…uvidíme, ale máma z toho je v šoku, už když nám před měsícem hořel ten svícen a nešel uhasit, tak mi to přišlo divné…ale tohle je dost.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No toho se právě obávám, že se mu něco nelíbí, syn pokojně spinkal v postýlce a vzbudil ho, na to se probudila i máma a nemohla hned k němu protože byla na chvilku paralyzovaná. Podle mě není spokojen, že tady bydlíme my, chtěl ten dům nechat neteři, ale ona nechtěla, a tak to prodali nám. Mimochodem jsou to naši sousedé, bydlí oproti nám. Zkoušela jsem tu svěcenou vodu od známé a sůl do rohů, ještě jsem objednala i bílou šalvii…uvidíme, ale máma z toho je v šoku, už když nám před měsícem hořel ten svícen a nešel uhasit, tak mi to přišlo divné…ale tohle je dost.
Tech lidi, co ti veledulezite prijdou poradit psychiatrii si nevsimej. Chodi do kazde takove diskuze. Asi si mysli, jak jsou duleziti ![]()
Obavam se, ze jak to popisujes -ohen, spankova paralyza, nevysvetlitelny chlad a strach - bude neco horsiho nez duch. Obrat se radeji na odborniky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová
Mě bylo kdysi doporučováno, na „neznámého“ řvát aby šel pryč a hlavně se ho nebát, jenže není to tak jednoduché…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JOHNDENVER Jistě a proto jsem se ptala těch, co na to věří a mají s tím zkušenost a ne těch, co nemají co na práci a naváží se do jiných lidí.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@JOHNDENVER Dala mi to moje známá protože věděla, že se stěhuju do domu, kde předtím na zahradě umřel bývalý majitel a já na to věřím, že může v domě strašit, tak radši. BTW nikdo se tě neptal na tvůj názor pokud s tím nemáš zkušenost. Opět další co se nenaučili pořádně číst. Takové rozumy si nech na doma pokud někoho doma máš
nezlob se, ale pak teda nechápu, proč jsi se stěhovala do domu, kde očekáváš, že bude strašit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga Já jsem nic neočekávala, u nás je zvykem, že když se někam přestěhujeme, tak dům/byt očistíme od zlé energie svěcenou vodou atd, poradila mi to tak moje známá, která se tomu věnuje. Já jsem se až potom dozvěděla od sousedů, že tam umřel ve skleníku. Neočekávala jsem nic..prostě se to začíná dít a já zjištuji co proti tomu dělat, není to uplně příjemné. Hledala jsem s manželem dům v dostupné vzdálenosti do Prahy a taky cenově dostupný a tento nám vyhovoval.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@JOHNDENVER Dala mi to moje známá protože věděla, že se stěhuju do domu, kde předtím na zahradě umřel bývalý majitel a já na to věřím, že může v domě strašit, tak radši. BTW nikdo se tě neptal na tvůj názor pokud s tím nemáš zkušenost. Opět další co se nenaučili pořádně číst. Takové rozumy si nech na doma pokud někoho doma máš
tady to píšeš, že známá věděla, že se stěhuješ do domu, kde předtím…umřel… a může strašit - takže jsi to věděla a v dalším příspěvku píšeš, že jsi to nevěděla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga Jak jsem to asi mohla vědět?? Dozvěděla jsem se to záhy po koupi toho domu!! od sousedů, ta makléřka mi lhala, že pán umřel v nemocnici, neřekla mi, že na zahradě!!
- Citovat
- Upravit
Jako já taky chápu, že ne každý na to věří, ale to hned nemusí být blázen. Jsou lidi třeba i věřící a obecně nejsou hned považovaní za blázny, prostě něčemu věří. Máma ani já jsme nic neviděly ani neslyšely, jen ten divný pocit no…hned volala tetě co bydlí s babičkou jestli se něco nestalo jí, jestli to nebylo nějaké znamení, ale prý všechno v pohodě.