Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Taky si myslím, že to může být zahnizďování
Moc ti to přeji!!
Já ještě 4 tabletky a pak budu čekat, jestli něco příjde nebo ne
Ale začíná mě pobolívat podbřišek, takže asi se mrcha blíží ![]()
@effulka tak u me taky bylo krvaceni začalo to večer a pak ráno trochu. Myslís že by to mohlo byt taky zahnizdovani??? Me jeste chybi dobrat jen dnes a pak zitra a v Nedeli posledni. ![]()
Mohlo
Ježíš, já bych nám to tááák přála!!!
Já dobrala včera, tak teď čekám, jestli dorazí nebo ne. Ale asi jo, bolí mě pořád podbřišek.
I když malá naděje tu je
jsem si dělala teď test a vidím tam neviditelného ducha
Jako možná je to také sugesce, žeee?
Ale je to 25 kový test, tak odpo jak pojedu ještě s malým ven, tak skočím koupit 10kový test - ten je přesnější a ráno testnu a ihned ti písnu ![]()
Ale také ten neviditelný duch může být to, že budu mít MS
čert ví ![]()
Ty už bys také mohla pomale testovat
Kolikátý den jsi po ovulaci?
Strašný, každý měsíc se touto dobou měním v testovacího šílence
i když jsem pak zklamaná, ale lepší vědět než doufat ![]()
Ahoj holky. Tak u me to zahnizdovani bohuzel nebylo. Dnes se mrcha rozjela a pořádně. Tak dnes začínáme 1DC. Ale budu to špinění, které trvalo 4 dny řešit s dr. Asi mi DUP nesedí.
Holky, tak posílám výsledek dnešního čůůráníí
Pozítří zkuzím znovu, jestli bude sílít.. Jestli jo, tak radostí zešíííílííím ![]()
@Efulka ty jo ten je jasnej.. Skvělé.. To je super… gratuluji… Ty jo.. se máš že ti to vyšlo.. Tak tedka jsem zvedava na sebe.
@sofia3 no to mi mrzi, že to přišlo. Ale hlavu vzhuru. Určitě to dr řekni. NO a taky prý to mohlo byt zamlklé těhu. Nezoufej. ![]()
Je mi 47 let a menses se již po několik měsíců nedostavil, doktor mi předepsal duphaston, který užívám asi jeden rok, menses nyní pravidelný. Nevím vlastně proč ho brát, to už bych jinak byla v přechodu zcela bez menses? Dr. říkal, že je to ještě brzy menses vůbec nemít. Mám v tom zmatek, jsem tedy vlastně ještě plodná?
Zorina65 no neumim na to odpovědět. Na to jsem moc mlada.. Bylo by dobré se zeptat lékaře. ![]()
Ahoj holky chtela jsem se zeptat může duphaston ovlivnovat BT a tvorit duchy na t. testu? díky za odpovědi ![]()
Test by neměl ovlivňovat, nemá jak. A s bazální teplotou bohužel zkušenosti nemám, ale také by to na ni nemělo mít vliv ![]()
@petullle píše:
Ahoj holky chtela jsem se zeptat může duphaston ovlivnovat BT a tvorit duchy na t. testu? díky za odpovědi
Troufám si tvrdit, že ani jedno. O pozitivním TT jsem přesvědčena, BT je dle mého soudu taky blbost
@effulka tak u me je to tak že jedu dal.. Bohužel přisla MS. A nic z toho.. Takže další snažení. Tedka asi jen vypnu kedlubnu..:)
Budu držet pěsti, aby se v prosinci zadařilo
Zkus se podivat, jestli nemají někde pyl perga nebo mateří kašičku (já brala pyl perga a gynex - takže nemohu říci, co pomohlo
).