Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
17.12.12 09:20

Zkusim si pořidit gynex. Pravě že manžel bere selzink myslite že to stači, ale slyšela jsme že Gynex mužou i chlapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
17.12.12 09:33

@zuz25

Jj, můžou :) Je to dobrý na spermiky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.12.12 13:11

Efulka
Děkuji obednam si to v lekarne tak snad to pomuže. Od dneška už beru ty leky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
17.12.12 13:56

@zuz25

Držím pěsti, aby vám to také pomohlo! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisa80
19.12.12 17:10

DUPHASTON

Ahoj dievčata
som rada, ze som tu našla takuto diskusiu, včera mi doktorka predpisala tiež tieto lieky. Stažovala som sa na nepravidelne cykly a na to ze sa už dlho snažim otehotniet a nedari sa, nasadila mi tieto lieky, ale ja ich mam brat iba 5 dni aj to počaš menzesu :nevim:, Je to asi preto, lebo som pred niekolkymi rokmi musela ist na kyretaž delohy koli neustavajucemu krvacaniu. Dufam, že mi to pomože aj k otehotneniu. Ma niekto podobe davkovanie totho lieku? :think:

• Citovat
  • Upravit
39
19.12.12 19:09

Efulka
Chtěla bych se zeptat kdy se ma brat ten Gynex a jak dlouho a jak často. A nevadi že beru i vytaminu mužu i pri tom? A jak dlouho vidrži ta lahvička nevite? A kdybych chtěla aby to bral i chlap tak jak často by to mel brat i on dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisa80
20.12.12 18:06

Gynex

Ahoj Efulka,
ja som sa tiež zaujimala o ten Gynax a našla som na nete toto: http://www.prozdravi.cz/gynex.html tak si to prečitaj, je dost drahy ale snad aj učinny, tiež si ho kupim, pekny večer.

• Citovat
  • Upravit
4843
20.12.12 19:10

@zuz25

Bere se od 1 DC po tři týdny. Brala jsem ho 3 x denně 7 kapek. Buď nakapat do vody nebo rovnou do pusy :) já si to kapala do vody, je to pohodlnější :)
Jo a půl hodiny před a po nejíst!! Je to něco jako homeopatika, tak aby to účinkovalo ;)
Po těch třech týdench je pauza a pokud dostaneš MS, tak se zase frčí od 1 DC. Já jsem MS nedostala, tak snad se poštěstí i vám :)
Jinak při mém tempu užívání - tedy 3 x denně 7 kapek - jsem využívala před půlku lahvičky. Ale můžete si to zvolnit - třeba 3 x denně 4 kapky - to záleží na vás. Já potřebovala hnout s cyklem, tak jsem si dala dávku nejvyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
20.12.12 19:10
@Sisa80 píše:
Ahoj Efulka,
ja som sa tiež zaujimala o ten Gynax a našla som na nete toto: http://www.prozdravi.cz/gynex.html tak si to prečitaj, je dost drahy ale snad aj učinny, tiež si ho kupim, pekny večer.

Mě pomohl, tak snad pomůže i tobě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.12.12 20:16

Efulka
A bere ty prašky Duphostan taky když vite že jste tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
21.12.12 22:01

@zuz25

Ee, neberu. Měla jsem to na srovnání cyklu, což teď nepotřebuji. Dr. nic neříkala, jen že je vše OK a Duphastonu nic neříkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bublena
25.12.12 12:04

Ahoj holky, můžete mi poradit? Doktor mi předepsal duphaston 15-25 DC ale menses mam pravidelný. zřejmě kvůli hormonům. řekl mi at to začnu brát hned, takže jsem začala 24.11.-2.12. a 27.11. jsem dostala menses (běžně ho mam 4 dny, ted to bylo osm dní.) další balení jsem začala užívat 11.12.- 21.12. Co jsem se tady dočetla tak do dvou dnu by se to mělo rozjet, měla jsem normální PMS, jak mívám tak dva dny před mensesem. bolestivá prsa, bolest v podbřišku. ale nic. myslíte že mi to ten duphaston rozhodil? a měřím BT, moc se v tom nevyznam.jsem jak z jiné planety. :dance: Myslím že ovulku jsem měla až 17.den cyklu. tyto 4dny mám pořád 36,8.
Co když mi ji duphaston zarazil. Pořád mě strašně bolí podbřišek. ach jo. :,(

• Citovat
  • Upravit
7.1.13 15:24

Prosím o radu

Ahojte slecny…take beru duphaston uz 2 mesice MS mam, ale stale mam spineni nebo i mimo krvaceni, ale hodne male. Podle toho co pisete tak je to asi v poradku…Ja jsem se jen ted do toho strasne zamotala.Mam ho brat kazdy 18.den od prvniho dne cyklu a nevim ted jestli mam tak brat i to hodne male krvaceni. Predem dekuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
7.1.13 20:38

@Andrejka 20 je normální že krvácís i mimo Ms. Už jsem četla že takových žen je více. No měla bys to spíše řešit s gynekologem. to je můj názor. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.13 23:49

Asi joo no, ale dekuji…radeji se pujdu zeptat teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí