Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ivka já jsem o víkendu sama doma.. Valim se… No zkrátka nedělám nic.
No a zítra mi čeká návštěva rodiny a příbuzných… Jelikož jsem měla včera narozky.. a už jsem zase o rok zestarla.
![]()
Jééé tak to všechno NEJ
Návštěvu přežiješ, zinkasuješ třeba nějakej dárek…nebo penízky. To dáš…Já jdu zítra opět do práce…ach jo. Nejradši bych se pořádně vyspala už.
Victoria F to já nedělám nic jineho nezli spím dneska… jsem jak kdyby me nekdo prastil.. nechci se ani divat na telku
Ps dekuji za gratulaci.
Jeee tak to vse nej a doufam, ze jsi navstevu prezila
ja byla v So s kamaradovyma detma na hristi a v nedeli celej den v praci.
Jinak pristi tyden jdu zase na UTZ a pujdeme do 3. IUI.
Kamoska za mesic rodi a me to zacina nejak brat ![]()
Ahoj holčičky moje…jak je? U mně se blíží 18.10.takže moje katastrofa…neb jdu na tu gyndu. Holky já vám povim…nervy už začínaj…dokonce jsem se přistihla, že se tam jako i trošku těšim, ale asi nejsem schopná říct proč. Jsem na nervy, nevim jak líp ten stav popsat. Zítra si nechám nabrat krev, abych sebou měla aktuální výsledky…
Snad už bych to nejradši měla za sebou.
@Victoria f píše:
Ahoj holčičky moje…jak je? U mně se blíží 18.10.takže moje katastrofa…neb jdu na tu gyndu. Holky já vám povim…nervy už začínaj…dokonce jsem se přistihla, že se tam jako i trošku těšim, ale asi nejsem schopná říct proč. Jsem na nervy, nevim jak líp ten stav popsat. Zítra si nechám nabrat krev, abych sebou měla aktuální výsledky…![]()
Drž se to zvládneš.. Budu na Tebe myslet… Píšu si to do diaře.
![]()
Jéé ty seš zlatíčko…no pořád se uklidnuju, že to je ještě daleko, ale na druhou stranu už tam chci být…vždyt já vlastně ani nevim co chci. Děkuju Ti a ani nevíš jak za podporu, moc si toho vážím a moc to pro mě znamená. Budu i nadále informovat o mém stavu beznaděje…Děkuju moc
![]()
@Victoria f píše:
Jéé ty seš zlatíčko…no pořád se uklidnuju, že to je ještě daleko, ale na druhou stranu už tam chci být…vždyt já vlastně ani nevim co chci. Děkuju Ti a ani nevíš jak za podporu, moc si toho vážím a moc to pro mě znamená. Budu i nadále informovat o mém stavu beznaděje…Děkuju moc![]()
Není to beznadějné.. Vždy je naděje… Musís věřit…
Podpora je důležitá mě to nic nestojí dělám to ráda.
![]()
Popravdě řečeno, asi k tomu nemám co dodat.Snad jen…
děkuju.
@Victoria f píše:
Popravdě řečeno, asi k tomu nemám co dodat.Snad jen…![]()
![]()
![]()
děkuju.
Já děkuji
![]()
@Victoria f víš já tady nemám v poslední době žádné kamarádky. Díky emimino je to jiné. Partner nemuže zastat všechno a občas je mi taaak ouzko.
Brečím sama potají v ložnici. Proto mi potěší, že můžu někomu pomoci.
![]()
@Victoria f píše:
Ahoj holčičky moje…jak je? U mně se blíží 18.10.takže moje katastrofa…neb jdu na tu gyndu. Holky já vám povim…nervy už začínaj…dokonce jsem se přistihla, že se tam jako i trošku těšim, ale asi nejsem schopná říct proč. Jsem na nervy, nevim jak líp ten stav popsat. Zítra si nechám nabrat krev, abych sebou měla aktuální výsledky…![]()
Drzim pesti
vse dobre dopadnes uvidis! a dej nam vedet ![]()
A jéje mě o tom chvíli povídej, my jsme se přestěhovali a já tyhle stavy moc dobře znám…neboj to zvládnem…nějak. ![]()
Ahoj…zatim dobrý, teprve jsem přenesla papíry od jednoho doktora k druhýmu, takže zatim se nic zásadního neděje, to už bych psala. Hlavně ted v pátek jdu k novýmu doktorovi, takže tam to teprve vypukne.Hned jak budou novinky tak písnu…co novýho u tebe? ![]()