Duphaston a menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1362
29.9.12 14:06

Ivka já jsem o víkendu sama doma.. Valim se… No zkrátka nedělám nic. :lol: No a zítra mi čeká návštěva rodiny a příbuzných… Jelikož jsem měla včera narozky.. a už jsem zase o rok zestarla. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
victoria f
29.9.12 18:33

Jééé tak to všechno NEJ :* Návštěvu přežiješ, zinkasuješ třeba nějakej dárek…nebo penízky. To dáš…Já jdu zítra opět do práce…ach jo. Nejradši bych se pořádně vyspala už.

• Citovat
  • Upravit
1362
29.9.12 19:12

Victoria F to já nedělám nic jineho nezli spím dneska… jsem jak kdyby me nekdo prastil.. nechci se ani divat na telku :zed: :zed: Ps dekuji za gratulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
3.10.12 10:15

Jeee tak to vse nej a doufam, ze jsi navstevu prezila :) ja byla v So s kamaradovyma detma na hristi a v nedeli celej den v praci.
Jinak pristi tyden jdu zase na UTZ a pujdeme do 3. IUI.
Kamoska za mesic rodi a me to zacina nejak brat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
victoria f
3.10.12 20:01

Ahoj holčičky moje…jak je? U mně se blíží 18.10.takže moje katastrofa…neb jdu na tu gyndu. Holky já vám povim…nervy už začínaj…dokonce jsem se přistihla, že se tam jako i trošku těšim, ale asi nejsem schopná říct proč. Jsem na nervy, nevim jak líp ten stav popsat. Zítra si nechám nabrat krev, abych sebou měla aktuální výsledky… :( :zed: Snad už bych to nejradši měla za sebou.

• Citovat
  • Upravit
1362
3.10.12 20:19
@Victoria f píše:
Ahoj holčičky moje…jak je? U mně se blíží 18.10.takže moje katastrofa…neb jdu na tu gyndu. Holky já vám povim…nervy už začínaj…dokonce jsem se přistihla, že se tam jako i trošku těšim, ale asi nejsem schopná říct proč. Jsem na nervy, nevim jak líp ten stav popsat. Zítra si nechám nabrat krev, abych sebou měla aktuální výsledky… :( :zed: Snad už bych to nejradši měla za sebou.

Drž se to zvládneš.. Budu na Tebe myslet… Píšu si to do diaře. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
victoria f
3.10.12 21:15

Jéé ty seš zlatíčko…no pořád se uklidnuju, že to je ještě daleko, ale na druhou stranu už tam chci být…vždyt já vlastně ani nevim co chci. Děkuju Ti a ani nevíš jak za podporu, moc si toho vážím a moc to pro mě znamená. Budu i nadále informovat o mém stavu beznaděje…Děkuju moc :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
1362
4.10.12 18:20
@Victoria f píše:
Jéé ty seš zlatíčko…no pořád se uklidnuju, že to je ještě daleko, ale na druhou stranu už tam chci být…vždyt já vlastně ani nevim co chci. Děkuju Ti a ani nevíš jak za podporu, moc si toho vážím a moc to pro mě znamená. Budu i nadále informovat o mém stavu beznaděje…Děkuju moc :hug: :hug:

Není to beznadějné.. Vždy je naděje… Musís věřit… :hug: :hug: :hug: Podpora je důležitá mě to nic nestojí dělám to ráda. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
victoria f
4.10.12 20:40

Popravdě řečeno, asi k tomu nemám co dodat.Snad jen… :hug: :hug: :hug: :hug: děkuju.

• Citovat
  • Upravit
1362
4.10.12 20:42
@Victoria f píše:
Popravdě řečeno, asi k tomu nemám co dodat.Snad jen… :hug: :hug: :hug: :hug: děkuju.

Já děkuji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
4.10.12 20:47

@Victoria f víš já tady nemám v poslední době žádné kamarádky. Díky emimino je to jiné. Partner nemuže zastat všechno a občas je mi taaak ouzko. :,( :,( Brečím sama potají v ložnici. Proto mi potěší, že můžu někomu pomoci. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
4.10.12 21:46
@Victoria f píše:
Ahoj holčičky moje…jak je? U mně se blíží 18.10.takže moje katastrofa…neb jdu na tu gyndu. Holky já vám povim…nervy už začínaj…dokonce jsem se přistihla, že se tam jako i trošku těšim, ale asi nejsem schopná říct proč. Jsem na nervy, nevim jak líp ten stav popsat. Zítra si nechám nabrat krev, abych sebou měla aktuální výsledky… :( :zed: Snad už bych to nejradši měla za sebou.

Drzim pesti :hug: :hug: vse dobre dopadnes uvidis! a dej nam vedet :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Victoria f
5.10.12 09:01

A jéje mě o tom chvíli povídej, my jsme se přestěhovali a já tyhle stavy moc dobře znám…neboj to zvládnem…nějak. :hug:

• Citovat
  • Upravit
1362
22.10.12 14:43

Viktoria f ahojky tak jak jsi na tom??? :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
victoria f
22.10.12 21:10

Ahoj…zatim dobrý, teprve jsem přenesla papíry od jednoho doktora k druhýmu, takže zatim se nic zásadního neděje, to už bych psala. Hlavně ted v pátek jdu k novýmu doktorovi, takže tam to teprve vypukne.Hned jak budou novinky tak písnu…co novýho u tebe? :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa