Duphaston a menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4843
16.11.12 08:36

@Pear84

Jee, tak to máme stejně :) Já jsem dneska 20. DC :) co ty? Budu doufat, že se nám třeba ještě před Vánocema zadaří :hug:

Já měla včera na ovu testu slabou čárku, tak zkusím dneska ještě jednou, měla by být silnější. Také na sobe ovu poznám :) Ten bolestivý podbřišek moc přehlídnout nejde :D

To bude vaše první mimčo? My už jednoho prcka doma máme, ten šel hned napoprvé :D Akorát teď po porodu a kojení mám nějaké rozházené hormony nebo nevím čím to je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
16.11.12 08:59

@effulka no tak u nás je to prvni mimi. No začali jsme v dubnu a už máme listopad. Tedka čekám na ovulaci. Nějak se nám nedaří. No a tak jsem zmenila lékaře a dostala jsem nové léky. :lol: takže nová naděje.. Snažím se jet dál. U mě to bude asi hodne psychika. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
16.11.12 09:28

@Pear84

A novým lékem je ten Dupoš? Nebo jsi dostala ještě něco jiného?

Já doufám, že mi pomůže. Páč jsem měla docela krátkou tu část po ovulaci, tak se asi vajíčko nemělo šanci usadit, tak snad to teď bude lepší.. MUSÍ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
16.11.12 09:56

@effulka nový lék je clostilbegyt. Nevim jestli jsi o nem slyšela. No a Duphaston je k tomu navic.
Určite ti pomůže on se snaží udržet žluté tělísko. Takže to bude vše v poho a budeš těhotna hnedka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
16.11.12 11:36

@Pear84

No, jsem zvědavá :( Byla bych stráášně ráda :)
A ten první prášek bereš na co? Na vyvolání ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
16.11.12 12:43

@effulka
ten první lék beru na zvětšení vaječníků. ;) aby se mi tam udelalo více vajiček. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
16.11.12 12:48

@Pear84

Hm, a to ti posune ovulaci trochu dopředu, že? Asi bych něco takového také potřebovala :( Ovulaci mít cca 20 - 22 DC je mazec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
16.11.12 12:51
@Efulka píše:
@Pear84Hm, a to ti posune ovulaci trochu dopředu, že? Asi bych něco takového také potřebovala :( Ovulaci mít cca 20 - 22 DC je mazec :(

Nevím jestli mi to posune ovu.. ja totiz to mam tedka poprve.. takze nevim. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
16.11.12 12:52

Hm, tak jsem si dělala ovu test a stejná čárka jako včera. tak nevím :( Jsem už 20 DC.. mám čekat na ovulaci a pak brát Dupoš nebo mám začít teď? Fakt se tím stopne ovulace? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
16.11.12 13:03

@effulka já bych počkala jeste jeden den s ovu testem. Nejaké přiznaky más?? třeba bolesti v podbrišku a nebo svědění prsou.. Začla bych až pak.. No a jeste bych se stejne pak vyšetřit a promluvit s lékařem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
16.11.12 13:12

@Pear84
Jj, pobolívá mě podbřišek i trochu hlen už mám. Jsem z toho jelen. Asi se skočím zeptat příští týden za Dr. znovu :( Chjoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
16.11.12 13:29

@effulka tak třeba to ještě začne.. takže opravdu zkusila bych zítra test a pak bych si vzala ten Duphaston ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
16.11.12 13:37

@Pear84

Tak na testu se objevila i ta druhá čárka, ale ještě pořád slabá.

Volala jsem raději Dr., ta tam nebyla, tak si mám zavolat v pondělí. Jak fakt nevím. Sestra mi říkala, že jestli mi Dr. řekla, že to mám brat nějak, tak to tak nejspíš mám brát :( Jako je mi z toho do breku. Páč jestli tu holky píší, že to ovulaci zastavuje, tak dle jejího předpisu bych to brala 5 dní před ovu, tudíž by ovulace nenastala a mimi je v prrrr :(
Tak buď si to začnu dávkovat dle svého.. tedy po ovulaci a cyklus se mi holt neupraví - budu ho mít cca 32 dní nebo začnu brát dle Dr. a nebudu mít ovu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
16.11.12 14:26

@effulka klidek.. já jsem se ptala svého lékaře a on řekl že klidně až po ovulaci. Takže bud v klidku. On se ti sice cyklus trochu prodlouží ale upraví. Pak to bude pravidelné. Takže se neboj. :hug: Mužeš mmít tedka spiše anovulační cyklus. To je v pořádku a je to přirozené. Jak dlouho se snažíte o druhé? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.11.12 14:36

@Efulka Teď jsem objevila tvoje příspěvky, tak to můžem řešit tady :D
Brala bych to, tak jak jsem ti psala. Jak jsem si teď přečetla, tak ses u něj spletla s tím, kolikátý DC jsi. Pokud teda v domnělém 14DC předpokládal, že 16DC bude ovulace, pak to znamená dva dny po. Takže dle UTZ by ovulace mohla být zítra :nevim: Co se týče toho „clostíku“, tak to je na stimulaci vaječníků. Mám pocit, že ho většinou berou holky, co se jim netvoří folikuly a nebo tvoří, ale nedozrávají. Ale trošku hrozí, že když se stimuluje moc, tak pak jsou dvojčata :lol:
Jinak podle toho, co píšeš, si fakt myslím, že to, co ti říkal dr, spíš vzniklo nedorozumněním a tím, co ti řekla sestra, bych se vůbec nezabývala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí