Duphaston a menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7167
20.3.14 21:38

Ahoj, chci se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s krvácením v půlce cyklu při užívání léku Duphaston? Děkuji moc za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.14 10:10

Ahoj holky,
chci se zeptat, nevíte za jak dlouho po dobrání Duphstastonu dorazí MS? Beru ho před KETem, mám ho na 10 dní, ráno a večer tabletu.. v pátek bych ho měla dobrat..
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
4.6.14 17:43

Nějaké nové informace o Duphastonu a menstruaci, já to vysadila už před 9 dny a MS furt nikde a testy negativní. Měl to taky někdo tak, že MS nepřišla ani po hormonech? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
4.6.14 18:27

@Boudová jo bohužel, ms mi nechodila ani po hormonech. Prvně jsem brala estrofem s duphastonem, a protože to vůbec nezabralo, chodila jsem místo prášků 2× měsíčně na injekce, které trochu zabraly. Bohužel, rozházené hormony jsou hrozné, ale léčit se to musí. Jen poradím, později jsem vyzkoušela kontryhelový čaj společně s tinkturou jeřáb ptačí a to na nějakou dobu zabralo. Léčila jsem problematický cyklus dva roky, až jsem otěhotněla, takže jsem fakt zkoušela různé věci :D.
Tak hodně štěstí, ať se to co nejdříve srovná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
4.6.14 19:35

Duphaston casto rozhodi ci zastavi cyklus.zkus kvalitni bio jidlo a muzes vyzkouset cinskou medicinu www.tcmbohemia.cz,sanbao. cz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
5.6.14 06:18

Boudova ano mela jsem to dlouho po vysazeni pekne rozhazene… Ono ale telo potrebuje cas… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
5.6.14 09:25

No holky já docela lituju, že jsem to vůbec začala brát, mám sice dlouhej cyklus, ale normálně ovuluju. Teď si to akorát rozhážu ještě víc. V září jdu na kontrolu, tak doktorovi řeknu, že už to brát nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.14 11:27

Ahoj holky. Můžete mi některá poradit? V souhrnu: měla jsem delší cykly cca 35 dni, snažíme se o mimi a paní doktorka mi předepsala Duphaston se slovy, aby se mi upravil cyklus a ovu, aby chodila jak ma, protože jsem ji měla jednou k 20 dni. Tento měsíc jsem si tedy poprvé vzala Duphaston od 14 dne 10 dni dva denně. Přišlo docela značné špinění dobrala jsem ho 3.8. a do ted mens. nikde://. 16 den jsem měla podle testu ovu a tak jsme se snažili, ale byly to uz dva dny co jsem brala Duphaston.:/ aby toho nebylo málo včera jsme měli sex a najednou po sexu krev, takova ta toaleta po sexu, tak jsem si myslela, ze jsme to rozjeli tím a ono zase dnes nic. Já fakt nevim..doktorka ma jeste týden dovcu a ja furt přemýšlím..mimo jiné test byl 34 den negativni. Pokud se s něčím podobným nektera setkala budu rada za rady. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
16.8.14 12:09

Kristýna876: ahoj holka nic se nestrachuj. Zkratka duphaston je druh hormonu. Když ho začneš užívat tak tělo si na to taky musi zvyknout. Takže ty tvé problemy jsou naprosto normalní. Neboj se menstruace bude a pokud ne tak si nech píchnout vyvolavacku a bude to. Maximalně budeš těhotna :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.14 20:51

Pear84: děkuju za reakci, mam s tím první zkušenost. A jak se snažíme o mimi, tak samozřejmě mi jde i o to, abych to měla pravidelné a v pořádku. Sama si teď říkám jestli se na to nemám vykašlat a nechat to přírodě :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
20.8.14 10:24

@Kristýna876 tak jak to dopadlo??? :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.14 21:53

Dopadlo to tak, že menstruace stale nikde. Včera po sexu krev, tak jsem si říkala asi jsme to tím rozjeli:), a opet nic-menstruace nikde. Jen mírné špinění..v patek jdu v 8 k doktorce. Je možné, ze bych byla těhotná a tohle se mi dělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.14 12:24

HOlky mohu také poprosit o radu.
V lednu jsem vysadila HA, s tím, že se pomalu začneme snažit o druhé mimčo. První tři měsíce dorazial ms v pořádku. Pak už nepřišla. Doktorka mi nejdřív nasadila Norethisteron, po něm ms dorazila. Během prázdnin jsem prodělala mononukleozu a klíšťovou encefalitidu, průběh obou nemocí nebyl naštěstí tak hrozný (v nemocnici jsem nebyla). Doktorka řekla, že mohu mít rozhozenou ms z toho. V neděli jsem dobrala první plato Duphastonu a ms dorazila po třech dnech. Doktorka mi řekla, že mi napíše Duphaston na 3 měsíce a pak ho budeme pomalu snižovat. Mohu během těch tří měsíců otěhotnět a může proběhnout ovulaci, když vlastně ms vyvolávám uměle pomocí prášků? Díky, nějak tomu pořád moc nerozumím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1362
21.8.14 16:08

Kristýna876 ano můžes byt tehotna ale tak zkousela jsi test?? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
21.8.14 16:09

Anonym: tak je mozné otěhotnet a mít ovulaci. Jde o to ze duphaston se dava po ovulaci.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí