Duphaston a menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7693
25.3.13 17:50

@Susan23 Držím pěstičky :hug: Já jsem už taky vyzkoušela vše možnééééé…laparku, clostík, duphaston (taky jsem si ho už párkrát posouvala) ale ovu ani tak nepřišla..tak jsem to právě teď vzala od 16 Dc a zrovna ovu přišla po…tak mám z toho hlavu v pejru :D Máme taky vyšetření spermio, prolaktin mám ok, i štítku..je to na palici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
25.3.13 17:51

@Efulka :dance: :dance: To je supeeer, že se zadařilo…jak čtu, asi budete mít holčičku :-) krááása…gynex jsem už taky měla a jak jsem tu psala susan, taky jsem si už duphík někdy posouvala, ale bez výsledku, ovu stejně nepřišla, já jsem měla teď pozitivní test poprvé od prosince 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
25.3.13 19:30

@chcimimi

Ahaa, tak ono to asi působí jak na koho. Nebo ještě holky chvílili Femigard :think:

Tak snad se po Duphastonu zadaří! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
25.3.13 20:26

@Efulka Děkuji ale nevím, beru ho už skoro rok 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
25.3.13 21:16

@chcimimi

A nemůže být chyba třeba na straně chlapa? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
26.3.13 07:14

@Efulka To asi ne, spermio měl v pořádku… :pankac: Je to asi chyba u mně, prostě nemám ovulaci :-( ale nevím proč, když mám laparo v pořádku, prolaktin v pořádku, štítku v pořádku, nevím, kde je zakopaný pes, dneska jsem zkoušela měřit a teplota je 36,5 :-( tak to nechápu ovu testy v sobotu byly jasně pozitivní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
26.3.13 08:57

@chcimimi

Tak to asi neporadím :( Snad na to Dr. brzo příjde, v čem to vězí a brzo se vám mimoušek podaří :hug: Nebo si jen příroda dává na čas :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
26.3.13 09:57

@Efulka Nevím…a děkuji..občas už mi z toho hraboší… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
3.4.13 15:38

Ahoj. Mám otázečku…stalo se vám někdy, že jste dostaly MS dřív? Ještě před dobráním duphastonu? Cykly mám pravidelné…právě asi kvůli němu…ale teď došla mrška o 3 dny dřiv :cert: a to už jsem si dělala takový naděje…myslela jsem, že jsme OVU chytli a ono prd :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.3.14 21:05

Holky, poradí mi prosím některá??Nemůžu to tad vše pročýtat…
Mám naordinovaný duphaston na upravení cyklu, ale můj dr vůbec ovulku neřešil… 8o 8o Já vím, že ji mám ale až kolem 20DC(zjistila jsem až před měsícem)…Duphaston beru už od léta, snažíme se a pořád nic, nemůže to být i tím duphastonem??Co to udělá s ovulkou, když ho beru 11-22DC, když ovu mám až kolem 20Dc??? Už jsem z toho jelen, vstřídala jsem už 3dr a není mi nikdo schopný opravdu poradit… :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
4.3.14 21:15

Jak jsi zjistila, že máš ovulaci? A proč teda bereš Duphaston? Jak máš dlouhé cykly? Pokud máš ovulaci až kolem 20. tak cyklus klidně i 34 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.3.14 21:28

Byla jsem u jiné dr(domluveno přes kámošku) na folikulometrii, ovulace je později, kolem 20DC…Byla jsem 16DC na utz. a folikuly teprve dorůstaly.
Duphaston mi nasadil můj gyn. kvůli delším cyklům třeba i 40,50 dní… :-(
Ale dočítám se, že duphaston by se měl až po ovulce, ale to mi můj dr. vůbec neřekl…Jsem už z toho zmatená…
Dnes jsem 35DC, duphaston jsem brala podle dr 11-22 DC a MS pořád nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
4.3.14 21:53

A snažíš se o těhotenství? Jak už dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.3.14 22:03

Snažíme se od léta, v srpnu jsem po LSk, cysta na vaječníku-odst. pr. vejcovod, údajně by na otěhotnění neměl mít vliv…
A po té operaci mi dr nasadil právě duphaston, protože cykly i po odstranění cysty jsou pořád dlouhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
5.3.14 08:24

Nevím, možná bych se zkusila objednat do CARu, třeba jen na konzultaci. Za prvé, z jednoho utz na folíky nejde soudit, že máš každý měsíc ovulaci kolem 20. A za druhé, je pravda, že Duphaston může ovulaci brzdit. Takže si ho buď posuneš sama a nebo zajdeš jinam. A že parter má spermie v pořádku víš jistě? I když ještě to není ani rok, těžko radit. Nejsem doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí