Duphaston a menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.8.14 17:59

Pear: zkoušela jsem ho 34 den, dnes mam 42 a dostala jsem to. Neco se mi na tom, ale nelíbí. No v 8 rano jdu k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.14 11:24

Tak píši shrnutí: ve čtvrtek jsem to dostala, dá se rict v plny palbe:), v patek rano me doktorka nemohla vyšetřit, takže mam termín na 1.9., to jsem ovsem nečekala, ze mi menstruace v patek vecer přestane. Takže jsem ji měla necelé dva dny. Dnes jsem si dělala test s je negativni…, ale co me sere( s prominutím) ze všeho nejvíc je to, ze nevim co mi je. Uz 14 dni se mi motá hlava, ale taaak!:/zitra kvůli tomu ani nejdu do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
25.8.14 07:17

@Kristýna876 holka tak to je husty. Tak to taky nechapu no jeste mi napadlo zajit k obvodakovi. Uvidis co ti na to rekne. Zkusi ti udelat treba krevni testy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.14 22:20

Tam se chystám ve středu, protože tohle už neni normální:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.16 21:11

Duphaston a krvaceni

Ahoj holky dostala jsem duphaston na upravení MS a zároveň abych lepe otěhotněla…dr. Mi řekl ze mam prášky brát az dostanu MS…tak jsem brala 2 deně po dobu 10 dni…minuli čtvrtek jsem ho dobrala a dnes jsem začala spinit ale tmavší krev mam 8o… Zkusila jsem si test a negativní… Mam zajít na gyndu? MS jsem mela ted 4.10… Přijde mi to divné když mi skončila MS abych to dostala znova…a nevím jak ted duphaston brát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.16 21:22

Aha tak nechapu, proč mi dr řekl az dorazí MS nasadit duphaston…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.16 21:22

Aha tak nechapu, proč mi dr řekl az dorazí MS nasadit duphaston…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.16 09:02

Ja už jsem z toho jelen… :roll: :roll: :roll: jak to teda mam brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
18.10.16 09:11

@Sabinka 5563 Duphaston se bere až v druhé polovině cyklu. Většinou se nasazuje 16-25 DC, pokud máš ovulaci později, Duphaston se bere taky později. Třeba já mám ovulaci 16,17 DC, proto ho beru až 20-29 DC. Nasazovat ho s příchodem menstruace je špatně, protože ti může zabránit ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.16 09:43

Už jsem volala na gyndu…ja duphaston začala brát az později než mi řekl lékař z důvodu ze mam trombozu, takže mi sestricka řekla ze jsem si to ted rozhodila díky tomu ze jsem začala brát léky později…takže ted když od včera krvacim tak mam počkat 15 dni a nasadit duphaston a pak pockam na MS.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.17 21:27

Rada prosim

Prosim potřebuji poradit… měla jsem 8 let antikoncepci, tu jsem v únoru 2017 vysadila protože bysme chteli mimi… doktor mi ale rekl ze mam nepravidelnou menstruaci a nemam ovulaci… nasadil mi teda Duphaston 18.-25. den 2× denně… chci se zeptat, přijde po tom ovulace? Kdyz 25. den vysadim, měla by se po vysazeni dostavit menstruace? Jak často se snažit o mimi v období bráni Duphastonu?

Děkuji moc za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
756
7.8.17 12:19

Anonymní ahoj. Duphaston jsou hormony, které by ti měli dát cyklus dopořádku. Jestli más ms nepravidelnou, tak s duphastonem budeš mít pravidelnou. Já ho brala 16-25 DC a 28 DC mi přišla menstruace, a pokaždé hned ráno. Duphaston ti ale nenastratuje ovulaci. to by ti měl dát ještě Clostilbegyt, který se bere mám pocit3-7 DC a až po ovulaci nasadit Duphaston. protože pokud začneš Duphaston užívat když ještě nebyla ovulace, tak on způsobí, že ovulka ani nebude. Prostě tak mi to bylo vysvětleno u mého gynekologa. Vždy po clostilbegytu jsem šla na ultrazvuk v ten den kdy by měla být ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.6.22 14:22

@ivkaaa mám ten samy problém 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.10.22 21:38

Duphaston, menstruace, těhotenství ?

Dobrý den holky, ženy.
Chtěla bych se zeptat.
Dostala sem duphaston na srovnání menstruace brala sem ho 4 měsíce. Brala sem ho 2× denně 17 DC po dobu 10 dní. Menstruace většinou dorazila do cca 3-4 dnů. Mám skoro pořád PMS. Bolesti prsou, bolesti v podbříšku hodně velké, náladovost, chuť( ty skončili s mesíčkama). Teď už ho měsíc neberu a menstruace vůbec nedorazila. Občas mě boli v podbříšku v pravo, měla sem chutě (žravost), jsem unavená a boli mě hlava většinou je mi blbě od žaludku taková nevostnost ale nezvracela jsem. Od poslední menstruace je to 40 DC. A 28.10. Jsem se testovala což je 37DC a bylo to negativní /, myslíte ze je na testování ještě brzy? Je nějaká naděje na miminko? S přítelem tomu nechávám volný průběh ale oba by jsme chtěli a tajně doufáme. Nebo bych se měla strachovat a radši volat doktorce? :nevim: :nevim: :,( :srdce: Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí