Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, diky moc za prispevky.Volala jsem k dr a ze to muze byt i stitnou zlazou,ze ms zatim nedorazila.Mam si udelat tak ve st testik a kdyz ms nedorazi do tydne tak dojit.Ach jooo ja uz se z toho zblaznim.A s tou ovulaci,to bere dr asi podle cyklu 28 dni a neresi nakou ovulku.Beru od 16DC.Tak kdybych otehotnela a brala dal duphaston,tak bych mohla zase potratit??Holky,drzte pesti at ms dorazi a at dneska vyresim tu stitnou ![]()
ivkaaa píše:
Holky, diky moc za prispevky.Volala jsem k dr a ze to muze byt i stitnou zlazou,ze ms zatim nedorazila.Mam si udelat tak ve st testik a kdyz ms nedorazi do tydne tak dojit.Ach jooo ja uz se z toho zblaznim.A s tou ovulaci,to bere dr asi podle cyklu 28 dni a neresi nakou ovulku.Beru od 16DC.Tak kdybych otehotnela a brala dal duphaston,tak bych mohla zase potratit??Holky,drzte pesti at ms dorazi a at dneska vyresim tu stitnou
Naopak, těhotenství by to udrželo. Ale pokud bys brala dál Duphaston (prostě to nepřerušila) a nebyla jsi těhotná, tak bys otěhotnět nemohla.
Ja ho mam zatim na 3 mesice ohledne MS.Beru to 16-25 dc.Kdybych otehotnela,tak rikala dr,ze by mne zvysila davku.V lete jsem mela na 1 mesic Duphaston a menses jak hodinky 28.Tentokrat nekde meska ![]()
** Amabilis77** - testik jsem rano zkousela a nic…Radsi bych po te revizi jeste mesic pockala…ale boli me bruch a myslim, ze MS za chvilku dorazi …
A v kolika tt jsi byla na revizi (vím, ptám se jak pako, ale myslím to dobře
)
Amabilis: byl to 9-10 tyden.mrcha vcera vecer dorazila.ale od te revize mam jiny ms bolesti nez byvaly pred zakrokem.bolelo me driv cely bricho a ted spis jen prava str a docela dost ![]()
Snad se to brzo srovná
Já potratila loni v lednu v 7tt (ale na revizi jsem nemusela, odešlo to samo). Když se koukneš na metřík, tak uvidíš, že jsem nemusela truchlit moc dlouho. Tak taky přeju hodně štěstí ![]()
No snad me ty bolesti nebudou trapit pri kazde MS.Prijde mi to jako vajecnik,ale nikdy driv jsem to tak necitila.Jestli je to tim zakrokem,ze to tak boli a je to teprv 2 mesice od zakroku
nevim nevim.ja mela tu revizi takovou divokou.strasny bolesti bricha,musela jsem se vracet i do spitalu,infuze,ATB…No des!Ale asi se po MS pujdu zeptat k Dr. To je dobre,ze ti to odeslo samo a nemusela jsi nic podstupovat!My jeste mesic a jdeme do noveho snazeni ![]()
Ahojky holky,
prosím o radu..také jsem dobrala Duphaston - dnes je to třetí den po dobrání a MS nikde, zatím mám jen takové ty předmenstruační bolesti..měla jste to některá? dorazila MS třeba za pár dní??? moc díky za rady… ![]()
moc děkuji..no snad MS dorazí, ale taky si myslím, že podle těch bolestí SNAD joooo…ať můžu zase začít od začátku
ale mám Duphaston teprve 1. cyklus, proto se ptám - nemám zkušenosti..děkuju… ![]()
je zač, protože já jsem opravdu moc ráda za rady
…jsem v tomto docela nováček…snažíme se o mimi od července, ale začala jsem se pozorovat spíše až teď po návštěve Dr. (měla jsem velmi dlouhé cykly 56 dní i více), tak jsem dostala na srovnání MS Duphston…:-) tak snad to s ním bude lepší…DOUFAM
A Ultrogestan je skoro to samé, ne??
moc díky za podporu
hned je mi lépe
Ahaa, tak to jsem nevěděla, že Ultrogestan se dá užívat i takto…
… a snad se tedy vše srovná a bude to O.K. ještě jednou díky a pěkný večer… ![]()
Ahojky všem.
Dnes mi doktor předepsal duphaston (20-24 den cyklu). Měla jsem hodně rozházené cykly. Snažíme se o miminko. Pomohl někomu???